Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
miereamara spune:
Da, probabil ca e blocat numai pt USA.
Puteti sa le cautati, se numesc Graduates yogurt melts de la Gerber si Graduate Fruit sau vegetables Puffs tot de la Gerber.
Uite pe amazon
http://www.amazon.com/Gerber-Graduates-Berries-1-Ounce-Pouches/dp/B001AW9WLU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1253632749&sr=8-1
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cris30 spune:
Neata mai pe la amiaza!!
Da Iry vrem si noi snaks-uri de la Gerber
, care sunt??
Criss bine ai revenit, trebuie sa va fie greu la inceput acolo cum nu cunoasteti pe nimeni, important e ca Victor sa fie sanatos.
Voi le faceti la bebei vaccinul antigripal, anul asta???
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
Le-am vazut si eu prin magazine, dar nu stiu cum sunt, tari sau moi, mici sau mari, sunt potrivite pentru varsta lor???
miereamara spune:
Sunt cam ca o moneda de 10 centi de mari, tari, dar se topesc imediat in gura, deci nu exista pericolul sa se inece (f tare:)), Aidan s-a mai inecat, dar e normal, asa invata si ei sa mestece si sa inghita corect).
Prima oara a fost f reticent, intorcea capul cand incercam sa ii bag in gura, dar acum se opreste din joaca si vine repede, repede la mine cu gura deschisa ca un puisor, haha.
Eu mi-am luat job part time acasa, muncesc iar pt universitate, corectez lucrari pt proful cu care am lucrat si inainte. Acum am aplicat si la niste joburi full time, dar parca imi doresc sa nu ma cheme la interviu, ar insemna sa-l pun pe Aidan in daycare si nu vreau asta. Mi se pare prea mic, prezenta mamei este esentiala in primul an de viata, acum se construieste atasamentul fata de parinti, ce mai...cred ca dc mi se face oferta de job o sa fiu intr-o dilema cumplita, gandul ca o sa stea departe de mine 8 ore pe zi:((
lisa79 spune:
si noi papm snackuri cu manuta si ne face o mare placere. noi le avem pe:http://www.happypuffsfood.com/,cele cu banane,sunt si organice si sunt bune la gust.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
si apropo de inecat,noi avem biscuiti pt dintisori,foooarte tari care Ana ii inmoaie bine si isi rupe ditamai bucata din ei,norma,se ineaca si varsa tot ce a papat pana atunci
.
eu ii mai dau si fruct ca si snack,ii tai tot marunt si o las la masuta sa se invete. prinde destul de bine cu degetul mare si aratator.
ahhh,eu nu pot sa imi imaginez sa stau 8h departe de ea!mor de dormul ei si daca lipsesc 2h ![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Am venit de la film
Am vazut District 9 (regia lui Peter Jackson) un Sci Fi care mi-a placut mult... ultima data cand am fost la film eram graviduta cam in luna a 8a. Tare fain sa iesim numai asa, in 2...mai vrem! Am inteles de la Lynn ca Mister a fost cuminte, a plans putin la inceput cand a realizat ca am plecat dar aproape imediat s-a lasat antrenat in jocul fetitelor (cu totul sunt 3 prichindei, el si 2 fetite de 2 ani si ceva, Zoey si Zara, blondute si dragute), a papat un pic, a dormit...
Vineri il las din nou vreo 2 ore... numa' bine sa trag o fuga pana la banca sa-mi confirme exact Craig unde voi lucra... si sa-i dau vestea buna (pentru mine) ca NU voi incepe pe 5 octombrie asa cum crede el... am primit azi scrisoare de la tribunal cum ca ma cheama pentru jury duty (si la asta nu poti zice nu)...chiar sunt curioasa cu ce "se mananca" treaba de jurat.
Vad ca se discuta "finger foods". Eu i-am luat biscuiti de la Hipp si chiar acum "munceste" cu unul. Adica il face mai mult firimituri dar vad ca il si molfaie. Mai inainte a papat si un pic de banana...tot asa, la manuta. A mai incercat cu succes cateva bucatele de fructe in Romania... para, piersica, pruna...si chiar niste bucatici de rosii. Painea nu ii place deocamdata, dar a reusit sa "culeaga" o bucata de piscot de la verisoarele lui si a fost tare incantat de ea ![]()
Flowerbee, noi am zburat Glasgow- Londra si Londra - Cluj si inapoi si a fost OK... noi chiar preferam sa calatorim cu bebe cu avionul cat mai mult cat e micut... ca nu ne costa mare lucru, dupa ce implineste 2 ani va costa mai mult.
Miere, felicitari pentru slujba part-time...cat despre jobul full-time... sa iasa cum vrei tu. Stiu cum te simti, eu voi incepe serviciul in 2 saptamani 
baiul e ca nu am de ales, noi chiar nu ne permitem acum sa ne descurcam cu un singur salar, daca reuseste tati lu' bebe sa "prinda" iar un contract job bun va fi altceva...eh, asta este, noi sa fim sanatosi!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Ei, dar tu crezi ca noi ne descurcam?
Sunt bagata in datorii pana peste cap, credit cards sa traiasca, asta e, prefer sa fac datorii dar sa am puiul langa mine. Cel putin pana la un an. Dupa aia trebuie sa muncesc cam vreo 2 ani sa acopar gaurile facute acum:)))Cel mai mult mi-ar placea un part time, sa-l duc 5 ore la day care si in rest sa stau cu el. E si scump al naibii, intre 600 si 1000 de dolari pe luna.
cris30 spune:
Iry felicitari pentru job,e bun ca poti face acasa si stai si cu Aidan.Eu m-am gandit foarte bine si cred ca incep scoala online,o parte online ,o parte in campus ( mai ales laboratoarele).
Si la noi tot un singur salariu,ne descurcam binisor, de felul nostru suntem economi( avem scoala din Romania
), acum cu bebe si mai si, ne lasam pe noi deoparte si facem totul pentru ea.
Nici eu n-as putea sa stau departe de Daria prea mult timp, dar sunt constienta ca va veni momentul in care va trebui sa o fac.Cand era soacra-mea la noi si plecam pe undeva numai eu cu sotul,Daria plangea dupa noi, ne simtea lipsa, se uita la pozele noastre si incepea sa planga, asa imi zicea soacra.Se lumina cand veneam acasa.
DarkBendis spune:
Miere, uuufff greu ...si la noi preturile-s mari... eu platesc 460 de lire pe luna...deci cam 750 de dolari. Si-i childminder, nu gradi...aia-i mai scumpa. Voi suna la aia de la Taxe caci teoretic ar trebui sa-mi ramburseze ei o parte din cheltuieli, sa vedem...
Sa stii ca ne-am gandit si noi la varianta "overdraft" si "credit cards" (nu ca nu am avea deja destule datorii
) baiu' e ca intr-un an si 3 luni "dam startul" la bebe2 , si vrem fie sa ne mutam din UK (si pe noi ne bate gandul sa ne luam tarabutele in spinare, da' inca nu ne-am hotarat unde), fie sa ne cumparam "ceva" mai mare...deci ce datorii as face de acum incolo chiar nu am avea cum sa le acoperim in urmatorii ani. Da' sa vedem cum o sa fie la servici, cum se va comporta Mister etc..

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"