Licurici de ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

roxana - fara fitze n-ar mai fi patrick. mie-mi plac copiii care stiu sa se invarta pana obtin ce vor ei... o sa fie interesant daca si eva invata de la el cum merg lucrurile... mai ales ca e si fata

perie eu am nuby - avea una pt fara dinti, si are una pt primii dinti. da nu stiu ce pasta este pt asa de mici.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristi, am votat

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

ha! sa va zic: cum mama a sunat pe fix la 1 si mi a trezit plodu am chemato-o si i l-am pus in brate /verte carucior si i-am dat drumu pe maidan ca eu maine la 7 fara un sfert tre sa fiu la spital iar Radu vine acum acasa obosit sfarsit si bolnav .Ma apuc de spalat vase ca i-am facut lui tati un pilaf si ii fac ceiut si nani.Si mama sa si-o ia ca a venit timpu, plodu are de toate la el inclusiv umbrela , pampers si masa de la ora 6 verte un iaurt.

V-am pupat

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

dark, cred ca mister s-a molipsit de la iulia cu atata somn! bravo lui va pupam

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Irina, bravo draga, bine ai facut cu mama ta. LA noi e o regula in familie si cu prietenii care mai vin pe la noi, care il trezeste pe pui, il ia si se descurca, al lor e.
MIe mi-e bolnav copilu, mi se rupe inima cand il vad. Il doare gatul, curg mucii, si e marait rau..e prima data cand e bolnav, asa ca sunt putin stresata, mai ales ca aici nu avem inca doctor si nici la farmacie nu am ajuns...i-am dat tylenol ptr copii, dar mai mult de atat n-am. sper sa-i treaca repede.se da ceva in romania ptr dureri de gat? poate cer de la mama ptr mai incolo.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

'neata si de la noi!
Am avut parte de o noapte cu multe treziri,dar stiu ca o doare pe piticuta mea dintisorul care pe zi ce trece e tot mai in afara. sper sa scapam repede si de durerea asta.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Roxana, bine ai revenit! Sa stii ca ne-am tot intrebat ce este cu tine! Pupam copilasii jucausi si mamica!

Micola, Alexutu a luat bine 400 g luna asta. F frumos si la mai mare!

Irina, vezi ca la Chicco au oferta la scaune de masina. Am fost eu azi. Inafara de produsele la oferta totul este excesiv de scump, e record, mai mult decat la Mothercare!!! O caciulita costa 77 ron. Mi se pare enorm!!

Ledi, ma bucur ca citesc ca puiul a trecut hopul cu boala si ca e bine si papacios. O floricica de la noi.

Porumbita, ce bine ca a disparut hipertonia! Rasufli si tu usurata!

Alina, cum sa te uitam?

Dark, pe noi ne-au invitat rudele sotului in SUA de Craciun dar e greu cu bebe mic. Insa asa mi-ar placea...Vise...

Anuc, si noi am luat probiotice timp de 3 sapt si nu a fost nici o problema, 10 zile in timpul tratamentului cu Cedax si 20 zile dupa.

Noi azi am facut cunostinta cu pasarelele din parc si ne-au placut f mult. Alexioara nu isi mai lua ochii de la ele, vroia sa sara din carut ca sa le smotoceasca. De cand s-a racorit stam f mult pe afara si e f bine pt ca a inceput sa doarma putinel si in timpul zilei. Plus ca pontul de la Irina cu plimbatul cu caruciorul in zig-zag ne-a folosit f mult.

Azi am papat galbenus pt prima data si ne-a placut. A fost ceva neplanificat, m-a vazut ca mananc ou fiert la micul dejun, e papa piersicuta cu branzica dar saliva la ce aveam o in farfurie. I-am dat putin galbenus si s-a declarat multumita.

Am pus si noi pozici noi cu Alexioara scumpa.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Nu stiu ce am facut pe contul nostru. Cred ca am dat linkul aiurea si am sters. Sper sa nu fi sters si altceva.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi, pt P90X am cumparat tot echipamentul, greutati, spaliere, corzi de sarit, etc. Sunt foarte ieftine aici.

Fetelor eu ii dau lui Aidan snacks de la Gerber, i le pun pe tavita si le culege singur si le rontaie. Dar cel mai mult ii place coaja de paine, o mananaca cu atata pofta. De abia de vreo saptamana a inceput sa manifeste interes in a manca singurel.
Acestea sunt snaks-urile.
http://www.gerber.com/products/yogurt_melts.aspx
http://www.gerber.com/products/Fruit_Puffs.aspx

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Miere, eu nu pot vedea linkul, cica NON US RESIDENT

Bee

Mergi la inceput