King of Pop (13) - discutii generale
Raspunsuri - Pagina 9
Medy6 spune:
Danat, exista clipul cu Dave in 1993 parca
http://www.youtube.com/watch?v=O4CkETwJY1U
si cam atat. Lumea se intreaba de ce nu se gasesc si alte materiale in care sa se auda vocea lui Dave.
danat spune:
Medy da, pe ala il gasisem si eu acum pe youtube...nu contest, acest tip exista, normal, insa MJ s-ar fi putut folosi de existenta lui acum, la nevoie, si anume preluandu-i caracteristicile fizice.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
purple_blue spune:
Buna dimineata
Nu am crezut niciodata in teoria "disparitiei voite", ca el ar sta undeva si ar urmari tot ce se intampla. Ca s-ar intoarce, nici atat. In primul rand, ar fi inchis.
Am crezut ca a murit, dar acum nu stiu daca mai cred asta.
Ceva nu este in regula, de acord. Nimic nu se leaga. Sa nu uitam ca noi avem doar ce ni s-a dat, ce e evident (si nu intelegem; nimic din ce e evident nu e clar de ce) sau ce presupunem.
In ultima saptamana am facut sapaturi arheologice de la un moment dat m-am lovit numai de necunoscute. Am incercat sa le leg cat de cat, si nu gaseam veriga lipsa. Acum cred ca am gasit-o. Si m-am ingrozit. Am sapat mai departe si ma tot ingrozesc de ajung la
Vorba americanului "I know the who, but I don't know the why & the how".
Poate a creat si mintea mea ce a creat a altora cu teoriile. Multe din teoriile astea sunt aiureli, fapte clare interpretate voit altfel, sau explicatii tampite. Poate si a mea e la fel. Dar, repet, ma ingrozesc
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
danat spune:
Purple, si totusi, noua nu ne spui nimic din ce ai aflat tu in urma sapaturilor??? Chestia aia despre care zici ca te-a ingrozit... despre ce poate fi vorba asa rau?
Hobby
Michael Jackson
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Purple, si totusi, noua nu ne spui nimic din ce ai aflat tu in urma sapaturilor??? Chestia aia despre care zici ca te-a ingrozit... despre ce poate fi vorba asa rau? |
Ba da, dar acum fac rezumatul...e luuung....si voi o sa trageti concluziile. Daca e aiurea pt toata lumea, cu atat mai bine pt mintea mea
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
anka77 spune:
purple...abia astept rezumatul tau
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
maraki spune:
Buna dimineata,
Fetelor ati ascultat astazi melodia This is it? Au dat-o in premiera la radio pe la 6.00 la nemti In Ro a aparut?
Purple astept rezumatul
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anka77 spune:
A aparut Maraki.....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
danat spune:
Am postat un email cu link catre melodia This is it pe mailul comun de pe yahoo.
L-ati vazut/ gasit?
Ni l-a trimis alessia105, ca sa ne bucuram cu toatele.
Pup
Hobby
Michael Jackson
purple_blue spune:
Am pus pe mail-ul comun rezultatul sapaturilor mele - Capitolul 1 . "I barely scrached the surface", ca sa zic asa...e html, sa se poata deschide link-urile usor.
Astept pareri....