Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Dar oare nu o fi mai fain un carucior unde sa vezi copilul? sa stea cu fata la tine? Bebe in 16 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
este bun in primele luni, dar dupa ce bb incepe sa stea in fundulet va fi foarte dornic sa vada oamenii si ce mai este in jurul lui, asa ca este mai bine sa fie cu spatele la tine.
eu am avut un carucior landou pana pe la 3 luni dupa care am cumparat un model de la Grillo, mult mai usor ca si greutate si ca manevrare.
Plus ca trebuie sa fiti atente si la dimensiunea dintre roti sa va intre in lift, asa cum a mai spus o graviduta, imi cer scuze am uitat cine

Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
11+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Plus ca trebuie sa fiti atente si la dimensiunea dintre roti sa va intre in lift, asa cum a mai spus o graviduta, imi cer scuze am uitat cine ![]() |
Si in plus sa fiti atente si la greutate, si la cat de usor e de manevrat. De ex, eu la bloc n-am rampa pentru carut, asa ca va trebui sa-l ridic si sa-l cobor ori de cate ori voi iesi afara, cate 4 trepte. Iar spatele meu e cam varza...
Ioana5255 spune:
dupa parerea mea carucioarele tip umbrela sunt cele mai bune. Luati in calcula si varianta cand veti umple portbagajaul cu carucior, patut, valize si pentru voi cateva lucrusoare.
Fetelor oare o fi posibil la 9 saptamani sa ii simt asa de bine pe bbei? Sambata cred ca era un fel de fight la mine in burtica, pentru ca la un moment dat am simtit ceva prin burta si pe lateral ca o galma, am pus mana. Sotul meu era langa mine si cand i-am zis pune repede mana sa simti, deja fugise. Ieri a fost liniste, dar azi e mare agitatie pe acolo. Abia astept sa ii vad iar la eco. Pana aflu ce sunt fete sau baieti mi se pare o vesnicie. Oricum le-am stabilit numele, daca sunt baietei se vor numi Nikolai si Cristian si daca sunt fetite Ecaterina si Iustina. Abia astept si eu sa aflu culoarea caruciorului. Nu mai am stare. Numar saptamanile.
Sabina 9+, mamica Alexandrei
dayanara spune:
eu am fost sa.mi caut haine de gravida,dar n.am gasit nimic care sa.mi placa...mai caut
la carucior m.am decis la quinny buzz sau stokke, ambele la varianta sport adica de la 6 luni + se poate pune cu fata sau cu spatele la tine , cum vrei
patut nu iau, daca ivan nu doarme in patut si doarme cu mine e aiurea ca al doilea sa.mi doarma in patut
yaia, da ai dreptate, eu am dat linkul cu chicco pt ca e un carucior acceptabil la pret si calitate, dar pt strazile din romania nu stiu daca merge, mie la loola erau sa.mi sara rotile dupa cum am zis
gaby, mclaren e ok, aici se foloseste dupa 6 luni cel putin, eun deoarece e foarte usor, dar eu nu as pun in el copil mai mic de 6 luni, se rastoarna destul de usor, cam ca orice carucior umbrela, datorita greutatii mici, nu mai zic sa iei gropi cu el
la carucioarele mai noi si nu numai, majoritatea landourilor se prind in centuri si sunt omolgate pt masina
nici aici nu ai voie sa tii copilul fara scaun sau landou omologat
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
bluekidoo spune:
Nici eu nu m-am hotarat inca. Patut as lua pliant pentru ca mi se pare mai practic plus ca noi plecam mult in delegatii prin tara si va fi nevoie de unu daca plecam cateva zile. Ni s-a promis cadou unul de lemn dar ramane de vazut daca il vom primi cu adevarat sau nu. La carut avem o problema. Stam la bloc la etajul 1 si va trebui sa urc si sa cobor carutul pe scari singura cat e sotul la serviciu. Plus ca sunt marunta si am si ceva probleme cu coloana deci imi va trebui un carut foarte usor. Eu ma gandeam ca luna viitoare sau cel mult in 2 luni sa incep sa umblu dupa cumparaturi pt ca ma gandesc ca mai tarziu nu cred ca o sa mai pot mai ales ca vine si iarna.. dar om vedea.
Si mai am o problema care ma macina. Am inteles ca la maternitate trebuie sa ne prezentam cu gel de dus pt bebe si eventual o crema dar nimeni nu spune de la ce firma sunt recomandate.. voi ce parere aveti? Nu stiu daca sa am incredere in Jhonson sau poate e ceva mai bun pe piata
15+
Ioana5255 spune:
Chicco ca si rezistenta este foarte bun. Noi l-am trambalat inclusiv pe pietroeie prin Sighisoara. L-am carat pe peste tot. Plus ca e foarte usor si de manevrat. Daca varianta sport era ok, chiar ma declaram super incantata.
Bluekidoo nu stiu ce sa zic de gel. Eu la Alexandra am folosit Nivea. Eu nascand la o maternitate privata s-au ocupat acolo de tot. De data asta va fi la fel. Trebuie sa ai in vedere un fapt, e posibil ca bebe sa se nasca cu o piele f sensibila si sa faca iritatii de la anumite geluri de dus. Daca va fi cu adevarat nevoie cu siguranta iti va aduce atunci cineva la spital si la recomandarea medicului gelul de dus potrivit.
Sabina 9+, mamica Alexandrei
andira spune:
Bluekidoo - nu Johnson si nu Dalin, au fost cazuri de alergii la beblusi (mie mi-a spus medicul neonato cand mi-a facut instructajul de iesit din spital). Mi-a recomandat Nivea (eu numai asta am folosit, fara absolut nici o problema) sau Sanosan (sunt putin mai scumpe).
Normal ca pot exista mamici care au folosit Johnson fara probleme, eu n-am vrut sa incerc pe pielea bebelusului meu
, daca fusesem deja avertizata.
GabyHila spune:
Dayanara nu pui niste linkuri cu carucioarele te rog? eu stokke gasesc numai o varianta si e scumpa ca naiba:)
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
oanka80 spune:
o saptamana draguta tuturor mamicilor de pretutindeni. eu sunt cu burtica plina si stau incomod tare acum in fata calculatorului asa ca am sa fug sa ma intind si eu o ora jumatate.
atb eu am uter normal. ma confunzi cu o alta mamica cu uter retrovers(habar nu am ce inseamna)![]()
eu tot nu am simtit nimic pana acum si ma concentrez cat stau in pat dar mai e putin pana joi si ma linistesc.
ramy77 joi venim amandoua cu carut de la eco. asa ma rog din suflet sa fie totul bine cu fluturasul meu 
va poop pe toate si mai scrieti si voi ce mai faceti bun de papa 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*
Rebiana27 spune:
bluekidoo eu am folosit si folosesc si acum cosmetice din gama Sanosan pentru Luca. Nu i-au provocat nicio reactie aiurea pe piele. Am folosit si Nivea si mi s-a parut f ok.
In maternitate mi-au cerut sa duc decat Bepanthen.
I can't fake with dignity so i'll not try!!