Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiacovita spune:
Neata burticuti.
Multumesc tuturor pentru informatii.
Sunt foarte utile, mai ales cand acum pe piata sunt atatea variante si efecti iti pui mainile in cap cand intri intr-un magazin.
Sa aveti o saptamana frumoasa si bafta multa celor care merg la eco sa isi vada puiutii.
Eu mai am 2 spatamani, mi se pare o eternitate.
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_bubulina Neata!!! Ioana mi-sa recomandat TT sa il fac la Medlife, ei au un soft si pt sarcini gemelare, nu au pt tripleti dar pt 2 exista, am intrebat chiar eu la genetica. costa fix la fel ca pt o sarcina unica. Vreau si eu sa va intreb ce simtome aveti cand stranutati ca eu sunt terminata cand stranut ma doare burta si in parti de ma tavalesc, uneori. Zilele trecute m-a luat pe nepregatitie si am zis ca turbez de durere...eram si relaxata in pat si nu ma steptam la asemenea contractare de muschi...cand sunt in picioare este mai bine. si acum nu va spun ca ma bantuie, daca s-o fi intamplat ceva cu bebelele din cauza aceslui stranut??? ![]() nu am avut pe moment nici sangerare si mi-a trecut destul de repede durerea, dar mi-e cam frica...voi ce ziceti? Multumesc, Alina |
e bine atunci cand simtiti ca trebuie sa stranutati..sa va ridicati in picioare, pentru ca e mai usor asa........sa va aplecati usor in fata, sa va tineti de burtica, si sa nu luati aer mult in momentul stranutului, ca daca nu inspirati mult aer, nu mai este asa de puternic stranutul........................
bafta!!!!!!!!
sa nu te mai doara nik............

Poze
Bea
22+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
atb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Dar oare nu o fi mai fain un carucior unde sa vezi copilul? sa stea cu fata la tine? Bebe in 16 saptamani www.gabyhila.blogspot.com |
Landoul si scoica sunt pozitionate intotdeauna cu fata la tine, doar cand il muti in caruciorul sport va sta cu spatele, dar exista carucioare cu manerul care "se da peste cap" (vezi pierre cardin) in care poti vedea bebele si in varianta sport, numai ca, precum spuneam in mesajul de pe pag cealalata, e foarte greu de manevrat fiindca raman fixe rotile din fata.
Aleesico, nu de pe forum o cunosteam pe fata respectiva, oricum nu sunt sigura ca e ea, au trecut 7 ani de cand n-am mai vazut-o.
Adriana
14+ mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
GabyHila spune:
Yaya si care ar fi un carucior pt toate conditiile mentionate mai sus: zapada, trotuare urate si neasfaltate? sau cum ar trebui sa fie rotile?
e nasol sa fie bebe cu spatele la tine? mie una cred ca mi-ar place f tare sa il vad!
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
eu sunt tare agitata, abia imi revin. Aseara ne intorceam de la tara si ne-a iesit super fum din bord. Am tras o spaima pe cinste, cu copil in masina. Am adus masina pe platforma. Ne-a recuperat sora mea. M-am socat, nici acum nu imi revin. Se pare ca pierdea ulei. Abia am dormit azi noapte, azi ma simt ca si drogata. Bine, ca s-a terminat cu bine.
Castellana hai ca o sa fie bine cu mama ta. Sigur lucrurile evolueaza spre bine, incearacs a te aduni si sa dormi un pic. Cu siguranta este pe maini bune.
Eu acum tot caut carut de gemeni, care sa se lase complet pe spate, as fi vrut tot ceva de la chicco. Inca nu gasesc nimic pe plac.
Legat de durerile de burtica, eu nu pot sa rad, daca ma face cineva sa rad tare, e jale.
In rest au cam trecut si greturile, suntem in 3 luni. Incet incet parca inghit si eu mai multa mancare.
Va doresc o saptamana usoara!
Sabina 9+, mamica Alexandrei
andira spune:
Ioana5255 - sunt si eu absolut de acord ca scoica e absolut necesara. La Mamicile de martie-aprilie 2005 o mamica si-a pierdut fetita intr-un accident de masina - fetita nu era in scoica. A fost cumplit, si mereu imi aduc aminte de asta cand se discuta despre scoica / scaune de masina.
Am citit ca locul cel mai sigur este cel din mijloc, nu cel din spatele soferului. Dar si noi tot in spatele lui tati o tineam, pt ca mi-era mai usor sa vad ce face. Acum o sa il pun pe bb in mijloc.
Noi am tinut fetele tot timpul in scaune / scoica, si acum avem o problema, inca nu stiu cum o sa o rezolvam: nu stiu daca scoica va incape intre celelalte 2 scaune de masina. Irina are scaun de 4+, si e ok, insa scaunelul lui Nati e destul de lat (1-4 ani), tati zice ca scoica nu va incapea. Eu zic ca va fi cumva la limita, plus ca daca ii schimbam scaunul lui Nati si ii luam unul ca al Irinei, ar trebui sa fie macar la fix. Dar daca nu incape nici asa... Cred ca o sa pun scoica in fata si scot airbagul, dar asta inseamna sa-l repartizez pe tati pe motor. Si iarna nu prea se poate.
Am zis ca fac probe, dar tot uit sa iau scoica de acasa.
GabiHila - eu una as recomanda, macar pt inceput, un carut unde sa-l vezi pe bebe. Eu am avut sport, din cele care il tin pe bb cu fata la drum. Si odata cand eram cu Irina pe afara (cred ca avea 2-3 luni) cand m-am uitat la un mom dat ea am paralizat: regurgitase laptic si se ineca, fara un sunet, iar eu nu o vedeam. Am luat-o imediat in brate si nu s-a mai intamplat nimic, dar m-am speriat.
Ma tot uitasem inainte la ea prin fereastra de la acoperitoare, dar cred ca o ratasem cateva minute, exact in momentul in care ea se incecase (ea si regurgita foarte mult in primele luni).
Asa ca la Nati am avut unul la care puteai schimba pozitia (fata / spate), la inceput, dar pt ca era greu de manevrat la 6 luni l-am schimbat cu unul ca cel pe care il avusesem la Irina, pt ca e foarte practic.
GabyHila spune:
am mai gasit doua care imi plac:)
http://www.preciouslittleone.com/acatalog/IGIGZIPPYLOUNGES.html
http://www.preciouslittleone.com/acatalog/IGIGZIPPYLOUNGES.html
mi se par dragute ca pot vedea bebe`ul..
nu m-am lamurit cu rotile:)
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
andira spune:
Landou eu n-am luat, pentru ca daca nu-l pot fixa cu centura, nu ma ajuta f tare - ma refer la siguranta.
Iar in scoica oricum ambii copii adormeau instantaneu.
Patutul eu l-am luat initial din lemn, insa cand Irina avea 5 luni am plecat in Grecia, asa ca am luat si unul pliant. Parerea mea e ca e bine sa ai de ambele, pana pe la 2 ani e f util si cel pliant. Iar cand vine si al doilea bb, vezi exact utilitatea ![]()
Ioana5255 spune:
Noi acum am luat un scaun de la Recaro. Este foarte bun si foarte safe. Are protectie laterala. Din cate stiu au si scoici. Este o reprezentanta undeva pe langa Cora Pantelimon. Se iau la comanda, se livreaza cam in 2 saptamani. Vin din Germania.
In alta ordine de idei, pentru fetele care se descurca in germana este un site, care face livrari in Romania intr-o saptamana prin GLS, pentru fetele din Ardeal vin si mai repede www.mytoys.de. Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru bebe. Si la preturi super ok. Eu Alexandrei ii iau mai ales incaltaminte de aici.
Sabina 9+, mamica Alexandrei