Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
castelanaC spune:
Buna dimineata burtici!
scuze ca nu am mai scris, dar forumul a fost imposibil de accesat in wk-end si eu nu am fost asa bine....dar imi revin eu. Poate ca de la sarcina emotivitatea a devenit exagerata si am plans cred ca aproape tot timpul, de dormit nu am putut si cred ca de la asta m-a durut capul de-mi venea sa-l sparg nu alta...
De sambata am facut si laringita si nu am voce, sotul meu s-a "bucurat" ca in sfarsit avem si noi liniste in casa si sa profitam...
Acum m-am mai linistit, revine si vocea slab, mama a fost operata, se lupta cu durerile post-operatorii acum, deci criticul a trecut acum asteptam rezultate.
Zicem Doamne Ajuta si speram la mai bine nu?
va pup si incerc sa citesc un pic ce s-a intamplat intre timp cu voi, sunt tare obosita de atata nesomn, de vineri am pierdut un kg, dar il recuperam noi.
va pup si o saptamana excelenta va doresc!
Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si sustinerea acordata in perioada asta! Va multumesc mult!
scuze ca nu va scriu individual, dar sunt asa obosita psihic, nu suport lumina calc si umblu cu ochelari de soare in casa (am si draperiile trase), sunt shic, nu? in camasa de noapte si cu ochelari.... ei eticheta inainte de toate!
va pup, o saptamana buna si bafta tuturor!
castelana fericita
11+
aleesicoo spune:
ms iubita
Nicoleta o cheama pe mama copilului.
cu siguranta pe forum nu a intrat ea![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Si fiindca e trecut de ora 12 pot sa-mi schimb si semnatura. Aleesicoo, vazut poze, superbi nasi, superb finut! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa-i vina un nasic mic cat de repede! Apropo, cum o cheama pe mama lui? Am cunoscut si eu demult de tot (prin 2002) o fata din Bucuresti cred ca era, care seamana tare bine cu finuta ta, doar ca ...nu stiu sigur cum o cheama, Selena i se zicea dar nu cred ca asta era numele ei adevarat. Ellanik, bafta azi la eco, sa ne aduci vesti despre culoarea caruciorului. Mai merge azi cineva la eco? Si eu am azi programare dar s-ar putea sa aman pt. alta zi a saptamanii fiindca nu stiu inca daca imi sunt gata rezultatele la toate analizele, iar cand merg la ecograf vreau sa le am pe toate sa nu fac mai multe drumuri. Va tin la curent. Oanka, tu parca ziceai ca ai uterul retrovers sau nu? Sper ca am tinut bine minte. Daca e asa, stai linistita ca noi o sa simtim mult mai tarziu miscarile bebelusului, tocmai din aceasta cauza. La cealalata odisee cred ca am fost printre cele care au simtit cel mai tarziu tarziu primele miscari, undeva intre 19-20s, eram deja disperata ca toata lumea vorbea despre fluturei si balonase in burtica, numai eu nimic... Nikole, ce faci, cum mai esti? Da un semn de viata sa stim ca esti bine si tu si Maronel si Albastrel! Gata, fug la culcare! Noapte buna! Si o saptamana frumoasa sa aveti, sa fie plina de vesti bune si sa se umple listuta de carucioare colorate! ![]() Adriana 14+ mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
babyangel spune:
Buna dimineata fetele,
Dupa un weekend in care am lipsit cu desavarsire, acu vin si eu sa recuperez paginile multe
Rebiana, ma intrebai de scolarul meu: am avut mare sarbatoare sambata, ca azi implineste 9 ani, si l-am sarbatorit sambata cu cativa colegi si prieteni(15 copilasi), si am fost foarte prinsa in organizare...A fost vreme super si dupa ce i-a expirat timpul la salon( dupa 3 ore) a venit si acasa cu 6 copilasi si s-au mai jucat, si seara a dormit la el un prieten de la scoala....
Deci a avut un weekend pe cinste..si noi am ramas Lefteri...![]()
Oana, ca veni vorba de patut si carucior: cel mai practic e cel pliant si daca te duci sa te uiti dupa patut "primii pasi" sant cele mai ieftice (undeva la 350 lei ) iar carucioarele "primii pasi" la noi costa intre 400si 700 lei)
Eu pentru "printesa " mea am comandat deja patut de lemn alb de la Amelia Aran( producator spaniol) pentru ca am un cumnatel care lucreaza acolo si imi face un discount substantial...Patut pliant am deja "promis" de la sora mea, dar il voi tine impachetat doar pentru calatorii.
In rest camera bebelinei este roz, cu tavan albastru , si mobila o fac la comanda alba cu cateva accesorii tot de la Amelia Aran..
La carucior sincer ma intereseaza doar culoarea si rotile...sa fie ROTI MARI, ca altfel e greu de manevrat
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
honeybaby spune:
Neata !
Va invit la o ciolatata cu lapte , cafea, suc ... ce vreti voi. Vad ca va reveniti mai greu dupa weekend.
Eu am inceput sa pot sa mananc mai mult, deja ma sperie chestia asta. Sper sa nu ma fac cat casa. Parca am si ceva mai multa energie, nu mai obosesc tot timpul si tot sa fac mai multe. Ceea ce e bine ca prea am lenevit si trebuie sa reluam finalizarea casei
. Dupa ce terminam cu casa pot sa ma apuc de organizat treburile pt bebe.
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
GabyHila spune:
Neata:)
Din pacate m-am intors la munci dupa o saptamana de stat acasa.
Am citit si eu cu carucioarele si nu prea stiu ce inseamna landou. Scoica am privit-o mereu ca pe un element destul de greu de carat dupa tine dar decat sa tin copilul tot in brate cred ca ar fi buna.
Nici nu stiu ce sa zic. Stam la casa si nu o sa trebuiasca sa car carutul dupa mine la etaj. Il pot lasa in hol fara probleme. as fi vrut un maclaren http://shop.maclaren.co.uk/Products/B2CSITE/Buggies/WOX130/51/Techno+XLR+Coffee+Green.aspx
Am dat linkul de UK pt ca e MULT MAI IEFTIN decat la orice magazin de la noi. Vad in schimb ca accesoriile se vand separat. care dintre ele ne trebe: plasa tantari, folie protectie de ploaie, umbrela, etc?
Am citit iara testele de la ADAC din Germania cu scaunele de masina. http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp aici sunt rezultatele cu cele mai bune rezultate la teste. Se pare ca toate scaunele pana la un an tin copii cu spatele la drum, ca sa nu ii zguduie?
Castelana tin pumnii sa auzi vesti bune din tara. 
Freedelia te-am visat sambata noapte. de bine era, nu mai stiu exact ce, dar stiu ca erai tu! 
Mi-e mi s-a parut ca mi se misca burta astazi. O miscare destul de clara zic eu:) 
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
V-as invita la o cafea, dar eu nu pot sa servesc inca.
Am uitat sa va spun ca vineri am facut eco si bebe e bine sanatos, avea 6 cm, statea pe burta cu mainile sub cap si dormea, iar eu m-am indragostit foarte
. De atunci il tot vad asa in imaginatia mea, cat de scump era.
Sa aveti o saptamana super!
Mihaela
12+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita La patut ma intereseaza care sunt mai practice si mai ok, cele de lemn sau cele pliante? La carut ce receomandati? Sistemele simple care se pot folosi de la nastere sau sistemele 2/3 in 1? E folositor landoul si cosul auto sau ma pot descurca cu un carut simplu? |
Pentru folosinta de 'noapte de noapte', clar patutul de lemn cu saltea buna. In primele 2-3 luni, e foarte folositor un cos de paie pe care sa-l folosesti ziua pentru somnul de zi si pe care sa-l poti transporta prin casa. Aici se furnizeaza o cutie mare de carton cu salteluta, uite ca www.kela.fi/in/internet/kuva.nsf/NET/260307124420AS/$File/12038.30i.jpg?OpenElement" target="_blank">asta.
Eu am ales din prima zi ca bebe sa doarma in pat la el, niciodata cu noi si patutul pliant e foarte folositor daca calatoresti. Cand sta deja in fund, mai poate fi pus acolo la joaca, dar nu pentru mult timp. Altfel, patul pliant nu prea iti e folositor. Poti gasi paturi pliante ieftine, aici am luat unul cu 25 de euro, super folositor la pretul platit.
Scaunul auto aici e obligatoriu, nici nu-ti da copilul acasa fara scaun auto sau carut. Si in plus, daca mergeti cu masina, e vorba de siguranta copilului tau, ca pot intra altii in tine. Trebuie unul care sa protejeze bine copilul.
Carut: eu am luat unul care are un port bebe cu anere, foarte folositor. Copilul adormea in carut la plimbare si cand ajungeam acasa luam doar 'sacosa' si o bagam in casa. Copilul dormea acolo linsitit chiar si 4 ore. Nu e recomandat sa stea prea mult in scaunul de masina, sa nu-i afecteze coloana, deci caruturile care folosesc scaunul de masina pt. somnul copilului au acest dezavantaj, desi tare bune trebuie sa fie in cazul calatoriilor cu avionul.
Hai ca te-am lamurit!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Ramy77 spune:
Neata burticute,
Sper ca majoritatea dintre voi ati avut un week-end bun! ![]()
Castelana, sa te faci bine repede si multa sanatate si mamei tale! 
Fetele, interesanta foarte discutia despre carucioare si patut,prinde foarte bine, cel putin viitoarelor mamici neexperimentate, multumesc pentru sfaturi tuturor
.
Saptamana asta e una mare pentru mine, astept ziua de joi, sa merg la eco sa vedem ce face bebeul si sa vedem (daca e si el de acord
) ce avem ... sunt fooooaaaarte curioasa.
Eu am cam scapat de greturi, slava Domnului, ma cam saturasem...
Aveti grija de voi si de burticute, o zi frumoasa tuturor!
Va pupacesc,
Ramona 15 +
Am schimbat si noi semnaturica ![]()
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara intr.adevar, am dat linkurile gandindu.ma la design,dar un carucior bun imi pare asta : http://www.bebek-store.ro/Carucioare-Chicco/Carucior-Trio-Enjoy-Evolution.html |
Pentru cele care locuiesc in zone unde:
- e iarna lunga, cu zapada multa
- merg pe alei pietruite
- stau in zone cu trotoare proaste
carutul din link are marele dezavantaj al rotilor, nepotrivite pentru cele 3 situatii de mai sus!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
GabyHila spune:
Dar oare nu o fi mai fain un carucior unde sa vezi copilul? sa stea cu fata la tine?
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com