Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata. Eu am avut o noapte tare aiurea: ba ma trezeam ca imi e sete, ba vroiam la baie, ba ma durea spatele...am dormit asa ca un iepure, mai mult cu ochii deschisi. Asa ca acum mi-am luat 2 felii de chec si o cana de cofea si am venit sa vad ce mai ziceti.
Ma alatur si eu viitoarelor mamici ca apreciaza mult sfatul mamicilor mai experimentate, legate de carut si patut. Eu la capitolul asta sunt total pe dinafara, asa ca tac cumintica si imi iau notite.
Delia multa sanatate micului John, sa se faca bine, cat mai repede!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neata fetelor! tudor a papat fructe si acum doarme..asa ca am timp sa scriu..

intradevar in landou este f bine protejat de vant..daca il tineti pe bebe mic in wrap, sling..etc..veti innebuni cu caciulite si altele..in carut in schim se mai caleste si el..una peste alta..sunt pro landou..sau carut sport care se lasa complet pe spate neaparat..
succs la cautat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

'Neata.Discutand cu taticul despre patut zilele astea i-a venit lui o idee...decat sa investim banii intr-un patut mai bine cumparam un pat sa se instaleze el in salon atunci cand vine bebe.Nuuuu, nu vede el asa ceva.
deliasanatate lui John,te asteptam cu vesti(bune)de la doctor.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

oanaiacovita eu ti-as sugera un patut pliant, eu asa i-am luat Ioanei, doarme si acum in el, dupa 6 luni se muta salteaua cu un niv m jos (eu i-am mutat-o Ioanei de la 8 luni si de at doarme singura) si o voi lasa sa doarma pana va hotara ea, iar pt al doilea bebe tot acelas www.suzeta.ro/Patut_pliant_Travel_Kid_2_nivele_masa_de_infasat_si_jucarii-3218.html#" target="_blank">model i-as lua in functie de ce va fi, fata sau baiat.
In schimb, daca iti alegi unul pliant il poti lua oriunde, noi asa am procedat cand am fost plecati, inclusiv concediul din anul acesta.
E ok, si patutul pe care l-ai www.cifnetforum.com/_cifnetforum/poze.php?poza=http://www.articole-pentru-copii.ro/images/Uploaded/catalog/images/25-203-thickbox.jpg&width=undefined&height=undefined" target="_blank">vazut tu. (acum am vazut mesajul)
Despre carut, nu prea stiu ce sa-ti zic, in orice caz sa aibe rotile solide si usor de manevrat, cat si ca greutate (daca va fi nevoie sa urci/cobori scarile).
samaria ce baiat mare are mama! Sa invete bine si sa-i aduca mamei Premiul I.
nibi_niki wwooww! Sa porti cu placere inelul.
Leeloo21 .
aleesicoo de cand asteptam pozele..
Sunt f frumoase. Sa fie sanatos Albert si sa-i faca fericiti pe parintii toata viata!
Stefanna,freedelia sanatate multa copiilor, si insanatosire grabnica.

Despre mine va pot spune ca am simt m bine (nu am m varsat), reusesc sa fac si mancare, cand deschid frigiderul at mi se intoarce 'stomacul pe dos', dar nu incat sa vars.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM

sper fara sa deranjez

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna mamicute harnice!
Vai de mine voi va ganditi deja la carucioare, patuturi!! Eu data trecuta le-am cumparat pe la 32-34 saptamani de sarcina, dar stiu ca m-am abtinut cu greu pana atunci. Si Elena a avut patut pliant foarte fain. L-am carat peste tot cu noi, ca suntem mai plimbareti asa ca prima deplasare a fost la botez si apoi destul de des mergeam. Acum nu stiu daca sa mai cumpar. Elena si-l mai aminteste si nu cred ca o sa vrea sa-l dea lui bebe. Mai vedem. Oricum eu vreau sa mai cumparam un pat sau canapea mare, pt. ca de data asta nu mai vreau sa ma chinui si mai mult ca sigur voi dormi cu bebe. Ma mai ganddeam sa cumpar un cosulet pt. primele luni. Sunt foarte dragute si practice, le poti duce cu tine peste tot.
Eu m-am externat ieri din spital. Am o stare generala mai buna, dar inca nu pot manca mare lucru. Azi cand m-am imbracat sa mergem la biserica am constatat ca am slabit mult, am probat o gramada de haine. Am putina burtica, dar in rest sunt slaaba. Am cam 45 kg, dar sunt si mica de inaltime (1,60m).

Sabina felicitari pentru gemeni. Ce frumos!! Doamne ajuta sa fie sanatosi, frumosi si nascuti cat mai la termen.

Mihaela12+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna! multumesc frumos, sper sa i fac si eu un nasic mic cat mai curand

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

aleesicoo de cand asteptam pozele..
Sunt f frumoase. Sa fie sanatos Albert si sa-i faca fericiti pe parintii toata viata!
Stefanna,freedelia sanatate multa copiilor, si insanatosire grabnica.

Despre mine va pot spune ca am simt m bine (nu am m varsat), reusesc sa fac si mancare, cand deschid frigiderul at mi se intoarce 'stomacul pe dos', dar nu incat sa vars.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sal'tare! Vad ca se vorbeste intens despre carucioare si patuturi. Noi avem carucior Chicco Trio Evolution si pot sa spun ca ma declar multumita de el, e usor si se manevreaza usor. N-o fi aratand el chiar ca ultimele modele de zici ca-s nave spatiale, dar e foarte practic si-l recomand cu toata caldura. Si sa va spun un aspect care n-a fost amintit pana acum, la care musai sa va uitati cand cumparati un carucior, sa calculati distanta dintre roti, si distanta la usa liftului (cele care stati la bloc cu ascensor), astfel incat sa va incapa caruciorul. (Noi am fost cu metrul dupa noi in magazine ). Multe mamici au uitat detaliul asta si s-au trezit ca nu le intra caruciorul pe usa liftului si ca tre sa-l lase pe casa scarii la parter, lucru care nu e tocmai recomandat in tara asta, se fura carucioare cu tot cu interfoanele de la bloc si cu tot cu lanturile cu care le legi de grilajul de fier de la scari. Chiar daca mi-a ocupat nitel spatiu pe hol, eu l-am tinut si-l tin tot timpul in casa, cand era mai mic, mai avea momente in care nu dormea decat leganat in carucior. Ce alt aspect sa luati in vedere: manerul. Eu una nu va recomand maner intr-una, din-ala ca o bara, nu e deloc practic. Daca sunt doua manere e mult mai usor de manevrat, iar daca se invart si se blocheaza in ce pozitie vrei (ca la Chicco) ai alte avantaje, plus ca au si un mic carlig in care-ti poti agata poseta, geanta, plasa etc. Nu vreau sa fac antireclama, dar vreau sa va fiu de folos, sa nu va tepuiti cum a patit-o cumnata-mea, cu carucior de la Pierre Cardin. De aratat arata bine insa e micut, stramtut, greoi, si tare greu de manuit. Plus ca manerele sunt acoperite cu un fel de burete de care vara in plina caldura chiar nu ai nevoie. Ea s-a luat dupa faptul ca manerul se poate muta si-ntr-o parte si-n alta, dar asta nu e chiar asa bine deoarece rotile raman la fel. O pereche sunt fixe (de obicei cele din spate), iar cele din fata sunt mobile, dar care se pot bloca si ele sa mearga drept. Ei bine, cand dai manerul in sensul celalalt, adica sa vezi copilul din fata, va trebui sa conduci caruciorul cu rotile din fata fixe ceea ce e un calvar!!! Pai eu n-am putut sa merg in linie drepta 10 m cu caruciorul cumnatei! M-au luat toate transpiratiile si i l-am pasat urgent inapoi. Deci, concluzia, cautati carucioare la care landoul si scoica se monteaza cu fata la tine, iar cel sport cu fata la mers, pt. ca dupa ce mai creste si scapa de landou nu mai esti nici tu asa stresata sa-l vezi tot timpul ce face. Singura chestie ce nu mi-a convenit la Chicco e ca nu are ferestruica transparenta in copertina, dar m-am descurcat foarte bine si fara, in rest, go fot it!
A, si landoul se poate folosi si ca cosulet in prima luna, eu asa l-am culcat pe Nicholas, am avut noroc ca am avut doua landouri, unul primit, si unul luat cu caruciorul 3 in 1, asa ca unul era mereu pe comoda langa patul nostru, nu a mai trebuit sa-l tot demontam de pe carucior. Plus ca noi la Nicholas l-am folosit pe carucior pana la 6 luni, fiind numai bun in perioada de iarna (el fiind nascut in iulie), dar de data asta, vara n-o sa mai tin bebelusul in landou, maxim pana in iunie, transpira prea tare acolo. Si scoica e deosebit de practica pentru cei care au masina, Nicholas fiind mai slabutel asa de felul lui (are 9 kg la 1 an si 2 luni) foloseste si-acum scoica, doar ca merge acum cu fata la sensul de mers.
Gata, hai ca m-am intins cat o zi de post, sper sa va foloseasca la ceva sfaturile mele daca ati avut rabdare sa cititi.
A, si la patuturi nu dau sfaturi, sunt bune ambele modele, noi avem de lemn, fara nivele, insa cu o margine care se ridica sau se lasa. A, daca va luati de lemn, musai cu sertar dedesubt, o sa va prinda tare bine!

Adriana 13+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Si fiindca e trecut de ora 12 pot sa-mi schimb si semnatura.

Aleesicoo, vazut poze, superbi nasi, superb finut! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa-i vina un nasic mic cat de repede! Apropo, cum o cheama pe mama lui? Am cunoscut si eu demult de tot (prin 2002) o fata din Bucuresti cred ca era, care seamana tare bine cu finuta ta, doar ca ...nu stiu sigur cum o cheama, Selena i se zicea dar nu cred ca asta era numele ei adevarat.

Ellanik, bafta azi la eco, sa ne aduci vesti despre culoarea caruciorului. Mai merge azi cineva la eco? Si eu am azi programare dar s-ar putea sa aman pt. alta zi a saptamanii fiindca nu stiu inca daca imi sunt gata rezultatele la toate analizele, iar cand merg la ecograf vreau sa le am pe toate sa nu fac mai multe drumuri. Va tin la curent.
Oanka, tu parca ziceai ca ai uterul retrovers sau nu? Sper ca am tinut bine minte. Daca e asa, stai linistita ca noi o sa simtim mult mai tarziu miscarile bebelusului, tocmai din aceasta cauza. La cealalata odisee cred ca am fost printre cele care au simtit cel mai tarziu tarziu primele miscari, undeva intre 19-20s, eram deja disperata ca toata lumea vorbea despre fluturei si balonase in burtica, numai eu nimic... Acum, fiind la a doua sarcina sper sa nu ma faca sa mai astept atata.
Nikole, ce faci, cum mai esti? Da un semn de viata sa stim ca esti bine si tu si Maronel si Albastrel!
Gata, fug la culcare! Noapte buna! Si o saptamana frumoasa sa aveti, sa fie plina de vesti bune si sa se umple listuta de carucioare colorate!

Adriana 14+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza burtici!! A trecut weekendul, ma simt si eu ceva mai binisor. John e mai bine, are doar un virus si deja nu a mai avut nici diaree nici vomitat de ieri dimineata. Il tin acasa azi, ca e si mama aici, si ii place sa se joace cu ea, sa citeasca, sa iasa afara.

Iar eu cu Jodie mergem la pozat pentru un catalog de haine. Ambii copii au facut o gramada de sedinte din astea, atat pentru haine cat si pentru jucarii. Se distreaza foarte bine, avem poze si cataloage facute super profesional si cu banii pe care ii castiga, isi cumpara jucarii. Jodie e foarte incantata, azi cand i-am spus, a zis ca spera ca au rochite frumoase

Asa ca nu cred ca ne vedem pana dupa-masa (la voi).

Sa aveti o zi minuata!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput