Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc frumos dayanara

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara luni merg si mi se pare ca trece asa greu timpul!!!!

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Mamicutelor, ce mult scrieti voi.
Iata am facut si noi 14 sapt.
Eu de 2 zile citesc facinata carti despre nutritie. De cativa ani eu am imbratisat dieta lacto-ovo-vegetariana, dar abia acum descopar retete vegetariene adevarate, si am si o carte despre si pt alimentatia copilului vegetarian.
Mai e cineva care nu papa carne pe aici?
Va pup si weekend minunat!
Eu trebuie sa fiu harnica, pt ca sapt asta nu am avut chef de nimic, asa ca acum..

14+

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Si noi si noi.Adevarul e ca cele mai faine carti si retete le-am descoperit dupa ce am nascut-o pe Bianca, pt ca am vrut sa o cresc fara carne, dar in acelasi timp sa nu o cresc avand carente alimentare.Si daca cumva citetsi copilul vegetarian, aia a fost cartea mea de capai pt bianca la varsta bebelusie( numai ce eu nu am crescut-o vegan, ci ovo-lactovegetarian, si am mai adaptat retele).Iar acum o folosesc si pt mine, ca sa fiu convinsa ca nu imi lipseste nimic din alimentatie pt bebe ce creste in mine.
Pupici

Stefanna mami de fetita si 14+

Mergi la inceput

ELLA mi-a placut atat de mult patutul.E f frumos, si la fel ca tine combinatia cu vernil m-a topit.
Eu la bianca am avut un carut mare, pe care acum vreau sa il dau.De asta data vreau unul cat mai mic si usor, care sa fie cu fata catre mine, si care sa se poata lasa complet pe spate.Numai ca pe aici nu sint cu fata spre tine, pt ca ei folosesc scoica atasata la carutsi astfel il au cu fata spre ei cat e bebe, iar eu nu agreez ideea sa plimb bebele in scoica, pt ca nu imi place cum ii sta spaticul cand e ff mic si ca nu e suficient de larga sa se intinda, sa aiba spatiu asa cum ar avea in carut.
In rest noi sintem binisor, is putin trista ca mi-a facut Bianca febra.Cred ca l-am simtit si eu pe bebe, insa nu am certitudine.
V-am pupat pe toate, ma duc la puiul pleostit care vrea iubire.

Stefanna mami de fetita si 14+

Mergi la inceput

eiii, se cade ca modificam si noi un pic semnaturica.
Pupici la fetele burticoase

Stefanna mami de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor!

Si John e un pic bolnavior, a avut diaree ieri toata ziua si spre seara a si vomitat de cateva ori. Avem programare la doctor peste cateva ore, sper sa nu fie vreun virus si sa il ia si fata si mai rau sa il iau si io, ca nu am vomitat destul, asta imi lipsste.

Noi inca nu ne bagam la carucioare, patut. De dormit o sa doarma in cosulet, pe care il am inca de la Jodie, de carat la mult in sling decat in carucior la inceput, asa ca nici nu cred ca o sa cumpar pana nu nasc, mai ales ca nu stiu daca o sa am baiat sau fetita (si o sa aflu abia cand nasc) asa ca nu stiu ce culoare sa iau.

Cand vine bebe (preferabil putin inainte) tre sa ne schimbam si masina, ca avem una de 5 locuri si ar fi prea mare inghesuiala. Eu sunt cam stresata ca m-am invatat asa bine cu masina asta, stiu exact unde am loc sa ii tai ciuva fatza sau sa depasesc pe linia de biciclete (observati ca sunt foarte tare la respcetat legile de circulatie, da??? ) si la fel cu parcatul stiu imediat unde am si unde nu am loc. O sa sufar cumplit cand o sa schimbam masina, ca o sa aiba alte dimensiuni. Deja de luna viitoare, cand o sa ma simt mai bine, o sa iau masinile prietenelor mele la incercat (am 2 prietene cu masini de 7 locuri, sa vedem pe care o simt mai bine).

Totul se schimba cand ai 3 copii (sau de la 3 in sus) -- nu te mai lasa intr-o singura camera de hotel, tre sa schimbi masina, esti depasit ca numar de copii, deci tre sa coordonezi activitatile mult mai bine... dar oricum, abia astept sa vina bebe!!!!

Va pup -- nu ma simt nici azi grozav, nu cred ca is din casa, dar mai bine ca ieri.

O zi minunata sa aveti!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata!
Duminica frumoasa!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata si de la noi!

M-am uitat pe discutii voastre despre carucioare. Inca nu m-am lamurit ce vreau. Vreau unul cu scoica pt masina, dar landou nu stiu daca imi trebuie neaparat, sau imi trebuie ??? Dimensiunea nu stiu daca conteaza pt ca stau la curte si nu am scari de urcat, masina e destul de mare si are loc. Alteva nu mai stiu.... dupa ce mai trebuie sa ma uit??
Aaa si vreau unul care sa aiba cus de cumparaturi mareee. Eu mereu am ceva de carat dupa mine.

Denisa, 11 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Eu nu am avut landou la nici unul din copii. Pe John am venit sa il nasc in Romania, deci stiu cum e vremea atunci. Nu a fost nevoie de landou, doar un carut cu acoperitoare. Oricum, eu am carat copilul mai mult in port bebe (avem din ala care se putea pune la orizontala) pentru ca era mic si imi era mai bine cu el asa. Abia pe la 6 saptamani am cumparat carutul, dar si dupa aia am mers mult cu port bebeul.

Va pup, plecam cu John la doctor, saracutul e asa plouat, nici nu vrea sa manance...

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Deci nu-mi trebuie landou neaparat. Si eu ma gandesc sa-l port pe bebe on port bebe , wrap, sling, dar ma gandeam ca in martie - aprilie cand inca bete vantul ala turbat in bucuresti ar fi mai protejat in carut. Si mai am o teama ,daca nu-l obisnuiesc de mic in carut , dupa aia nu o sa mai vrea sa stea.
Delia - sanatate lui John, sper sa nu fie ceva grav.

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput