Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Oppaa, intre timp vad ca au mai aparut niste bebelaci: FELICITARI HATSUMOTO, ELLENUTA23 SI MAGDALA!! BUN VENIT PE LUME PUIUTILOR VOSTRI!

Manga sa stapaniti masinuta sanatosi si la cat mai multe plimbari!

Mada bine ai venit acasa! pana la urma s-a dat deja reportajul pe Acasa, sau se va da? oricum am vazut pozele din ziar, sunteti niste frumosi amandoi

Monica_Dicutz

Nela te invidiez la maxim in piscina aia! eu sufar tare ca in ditamai orasul Constanta nu exista o piscina acoperita unde sa poti merge si in extrasezon exceptand-o pe cea de la Iaki in mamaia unde este mult prea scump pt buzunarele noastre

Raluk esti o dulce in poze, si ai o burtica mare si frumoasa! iar cu kg nu-ti face probleme, eu deja am dat jos vreo 3 in mai putin de 3 sapt de la nastere, fara sa fac nimic deosebit, mananc normal, nu fac miscare inca, deci doar de la alaptat si dulcea oboseala a, ca te tot intrebai si de sfarcuri, sa stii ca nici ale mele nu erau mari, ieseau in afara doar la frig, dar dupa ce suge bebe de cateva ori, se fac maaari de tot

ptiu, sa nu-mi deochi fata, doarme de vro 2 ore si n-a mai carait ca vrea in brate

va pup, poate mai prind si eu juma de ora de somn cat mai doarme ea

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci mult de urari!!!!

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Neata si o de la mine cu muuuult lapte.
Azi vreau sa fac zi de fructe, desi mi-am promis ca fac o zi in fiecare saptamana, nu m-am tinut de cuvant pana acum Asa ca am inceput ziua cu niste struguri si ma duc la piata sa vad ce bunataturi mai sunt Sper sa rezist pana diseara tentatiilor alimentare

Raluk foarte faine pozele, radiezi si arati tare bine. Felicitari, nici nu se vad cele 20 de kile, cred ca toate sunt in burtica.
Si trandafirii sunt superbi, ai ales un decor deosebit pentru pozat Ce imi place de voi care stati la curte, nici nu stiti ce norocosi sunteti

Felicitari Hatsumomo pentru baietel, sa fie sanatos si mancacios si dormicios!!

Suede spor la impachetat, ma bucur pentru cei care reusesc sa se mute la casa noua! Sa fie intr-un ceas bun!

Iulika asteptam poze cu balansoarul din poveste si locatarul

Oana mai ai putin pana se sparge oul kinder si apare mocusoara de Mariuca Multumim de hrana sufleteasca.

Alex te asteptam cu vesti bune de la control si cu programarea dorita!!

La multi ani Andre, petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!!!
Stiu ca gatesti f bine, asa ca indraznesc sa te intreb de meniul de azi

_
37+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna fetelor...eu acum am ajuns acasa...sunt rupta...dupa discutia cu "atipitorul" ramane data stabilita ptr marti dar sigur sigur nu stim ora...daca e sa intarziem va anunt...imi va face periduala ptr a-mi vedea puiul si pe urma mi-a zis ca daca vreau ma adoarme...cum vreau eu ..ramane sa decid atunci..

Felicitari Elena ptr printesa ta ,sa fie sanatoasa si papacioasa...

Manga felicitari ptr masinuta...sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea..

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ma bag un pic la si revin mai pe seara alaturi de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Somn usor!

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Ma bag un pic la si revin mai pe seara alaturi de voi...

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitiåri Hatsumomo. Magdala si Elenuta23!!Bun venit bebicilor!!

Raluk abia acum am vazut si eu pozicile..Rusine så imi fie..Cå abia acum le-am vazut..Sunt superbe..Si tu esti asa finutzå cu burtica ta acolo..Si tricoul ala cu tålpitze e super..Ai un chip asa de bland..Dar cred ca ti-am mai spus asta

Madalina te pup dulce si te imbratisez si pe tine si pe bebe Irinel..sunt sigura ca vei fi cea mai buna mamicå pt Irinel..Va fi fff mandru de tine

Selene cuscrå dragå ce mai face noru-mea??

Si asa cum v-am promis AM PUS POZE PROASPETE Cu Bruculicå..

Techila jos pålåria pt o mama curajoaså..Eu mi-am dorit tare mult gemeni si chiar m-am gandit mult ca avand in familie gemeni ma gandeam poate poate voi face si eu, dar nu m-am gandit niciodata cum ma oi descurca dupå nastere..Acum nu stiu daca as mai fi asa de curajoaså....in gandire..Te admir tare mult si imi e tare dor de postarile tale..PUp dulce bebelicii pe techilutza si pe pe dexter..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

raluk16 ca tot ziceai ca sunt slaba...afla ca tocmai am sosit de la doctor si dupa cantareala am aflat ca am luat in greutate 13 kg...de la 48 la 61 si inca mai e o luna lungaaa pana ar trebui sa nasc...
sa sti ca plac mult pozele tale vreau si eu piscina..chiar daca nu stiu sa inot pupicei...

35+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

iulika29 tocmai am vazut pozele cu minunea ta mica..iiioooiii ce scump e sa fie sanatos si sa te bucuri de el..

35+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello burtici si mamici!!
Vad ca au mai aparut 2 bebei!
Felicitari Andrushca!!Sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa Sophie Amelie!!!
Felicitari hatsumomo!!!Bun venit bebe Leon Mihail, sa fii sanatos, cuminte si sa papi bine de la mami!!

Crisbebe, m-am indragostit de bebe grasunel din burtica la tine!!!
Raluk16, esti o draguta!
Eu sunt inca in formula 2 in 1, daaaaaar, aseara am avut niste senzatii ciudate. Cred ca si-a facut bebe loc mai bine cu capusorul, si posibil sa fi avut si niste contractii
Si am eu o presimtire ca saptamana viitoare apare
Aida, am luat nr tau de orange ca sa anunt (o sa fiti tu si lullababy purtatoarele de cuvant, nu o mai stresez pe anadomnica , daca nu te deranjeaza )

Gianina 38+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 saptamani!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu azi am fost bucatareaså..Bruce doarme de la 13..asa ca eu mi-am pus si 2 masini de spålat si m-am apucat så fac si de papa..Acum am terminat si gata..astept soacra pe la mine så isi mai vada nepotelu frumuselu asta daca se trezeste ca el doarme destul de bine la amiazå..

Adela nu stiu ce så iti zic..eu care må gandeam chiar zilele astea cant este timpul pt o fratioara pt Bruce..Imi e tare frica så nu gresesc så må grabesc cu bebe 2..Acum citit la tine ca e destul de greu si cred ca ti se rupe inima cånd plange unul darmite amandoi..Eu stiu ca se vor linisti apele in curand la tine dar nu stiu daca eu as putea så trec prin asa ceva så nu clachez..Sper så fie totul bine in curand

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput