Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

iulika29 tocmai am vazut pozele cu minunea ta mica..iiioooiii ce scump e sa fie sanatos si sa te bucuri de el..

35+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Sar'na..Si tie iti doresc la fel cand va veni pe lume bebe Darius Andrei..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

eu nu am nr de tel al niciuneia...nu pot intra pe userul comun....daca vrea careva din voi sa imi dea nr de tel poate sa imi trimita msg privat sa pot sa va anunt daca vine bebe...
daca nu nu-i bai anunt cand pot

35+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Foarte bine,bravo ca te-ai suparat.Chiar ca te-ai fi chinuit singura acasa sa te vopsesti.
Ma duc si eu saptamana viitoare la vopsit,ca trebuie sa merg la o nunta...chiar daca avem burtici mari,ce,asta inseamna ca nu tebuie sa ne ingrijim in continuare?

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Multumesc tuturor pentru urari, promit sa revin cu vesti de la control, numai sa nu ma asteptati ca ma duc spre seara si apoi ma duc la ziua unor prieteni, deci mai la noapte va pun la curent!

Eu tocmai am venit de la tuns, unde m-am enervat si m-am si vopsit, ca doar merit si eu inainte de nascare sa nu ma mai chinui singura acasa.....asa ca sunt bela si rachitoare.

Incerc sa ma intind putin, va pup!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 1 sapt

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

iulika29

35+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna seara, dragele noastre!

In primul rand trebuie sa va marturisesc ca azi m-am gandit la voi aproape toata ziua. Si din simplu motiv ca azi as fi vrut sa stau mai mult pe forum, sa va intampin de dimineata cu un mesaj frumos, plin de substanta (vorba Rakuai) cu cafelute si alte bunataturi, asa, un ospat pe cinste ca de la strutii regali. Din pacate nu a fost sa fie, si o sa va zic imediat de ce.

Dar mai intai de toate:

LA MULTI ANI, ANDRE! Ma bucur din suflet ca il tii pe tati de Chiara de mana in aceasta zi! Bravo, iti admir bilantul frumos, la cei 35 de anisori. Iti doresc ceea ce imi doresc si mie: sa fii sanatoasa, sa te bucuri din plin de bebele ce va sa vie, de omul minunat pe care il ai langa tine, de familie si prieteni!

Acum... multumesc din suflet pentru urarile primite azi. M-ati facut sa ma simt... deosebita. Cu riscul de a lasa pe dinafara vreo fata, Adi, Ioana (Ionika), Dana15, alex25, Anomis, Melania, Luto, Kinga, Maria, Raluka, Crissbebe, Thea22, pazza, Selen80, Iulika: VA MULTUMESC. Simt ca daca as incerca sa pun in mai multe cuvinte cum m-ati facut sa ma simt, nu le-as gasi pe cele care sa exprime cel mai bine asta!

Ionika, super bancul cu taxatoarea. Sa stii ca erau mai multi in bazin, dar asa, sirena, numa' eu, intr-adevar.

Dana15, am retinut sfatul cu bb imbracat in galben la iesirea din spital! Pui de gaina o face mama pe Ana, ma duc sa vad daca are ceva pe galben. Si zici ca ti s-a lasat burtica? Pai ia pune si niste poze, sa ne dam cu parerea in cunostinta de cauza.

Raluka, esti o scumpete, si ce burtica mare si frumoasa ai!!!
Azi mi-ai facut cel mai frumos compliment, de ziua mea… auzi le tine, delfinas… Doamne, mi-ai facut seara.

Maria, felicitari pentru masinuta. Sa o stapaniti sanatosi si da doamne sa o vindeti pe aia veche cat mai repede. M-ai distrat mai devreme la faza cu scosul din hainele lui bebe din bagajul de spital, ca i-ai pus tot sertarul!

Adi, draga mea, mi-a mers la suflet dedicatia, mi se potriveste manusa, ce bine m-ai citit. Si ti-am sorbit mesajele, sfaturile ce i le-ai dat lui Anomis, esti o comoara de fata.
MOana, si dedicatiile tale muzicale au fost traznet!

Luto, o traznita, ca de obicei, dar o traznita draga mie. Sa stii ca pozele cu mine in piscina le-am postat in ajunul zilei mele, daca ai stii tu prin ce-am trecut azi...ma compatimeai sincer.

Anomis, bun venit acasa! Ce tare ai fost la faza cu instructiunile de utilizare ale bebelului. Sunteti mortali! BTW, sa stii ca mai un pic si nasteam azi! Nu stiu cum se face, dar paraca ma ghicesti tot timpul. Azi trebuia sa vina Dinutzu pe lume si uite ca esti mamicuta de cateva zile deja! Nu-ti mai face atatea griji, o sa te descurci!

Na, si acuma despre noi: ne-am trezit la 5 am cu o greata cumplita. Cum nu am mai putut adormi, ne-am pus un pic pe calc. Ma durea ingrozitor si partea de sus a spatelui, cam pe la plamani. M-am ridicat, am facut cativa pasi, am incercat sa beau apa rece si sa mananc o banana sa imi treaca senzatia de rau si lesin. Ei, pana aici mi-a fost! Am vomitat si mama bananei, noroc ca bausem apa, ca altfel nu aveam ce! Am mai facut o tentativa cu lapte cu cacao si nimic, acelasi rezultat. Sotul dormea, si uite asa am tinut-o pana pe la 9. La 9 mi-am trezit sotul, ca tot rau imi era. Am mai bobinat amandoi pana la zece, cautand solutii, ceva, asteptand sa imi treaca! Nimic, asa ca l-am pus pe sot sa sune frumusel la doctor. Evident, ne-am deplasat la cabinet unde micutzul a intors-o pe strutza pe toate partile. Si pe mine la fel. Nu stiu nici pana acum de la ce a fost raul, cert e ca mi-a dat micutul pastile de greata si ceva de arsuri si acum suntem mai bine. Am dormit, ne-am odihnit, maine mergem iar la micutz, pentru ca vrea sa ne tina sub observatie datorita BP-ului la limita, care ar putea deveni periculos (of course ca nu mai retin la care limita este, superioara sau inferioara, sa stiu si eu daca e pericol sa am hipo sau hiper tensiune).
Am si scurgeri, pierd incet incet din dop (cred ca ala e, daca nu, sunt scurgeri pe care le-am aratat la micut pe chilot si mi-a zis ca e primul semn de travaliu), colul este "loose" (pana mai luni era inchis), asa ca in urmatoarele zile se asteapta sa nasc. In urmatoarele cate zile, nu se stie...

Cam atat de la noi. Sa nu mai zic ca toata lumea ma suna sa ma felicite de ziua mea (familia si ceva prieteni) si, fiind tot in stare de rau, nu am putut sa le raspund. Bineinteles ca toti s-au panicat ca nasc (desi le-am zis de o mie de ori ca le zic cand intru in travaliu), si uite asa... Mai pe seara m-am pus sa ii linistesc pe toti.

Partea cea mai buna este ca acum ma simt mai bine, ii multumesc lui Dumnezeu. Sunt ingrijorata un pic pentru Ana pentru ca, de la atata vomitat, cred ca am apasat-o un pic si are o pozitie a oaselor gatului care trebuie monitorizata atent. Vedem maine cum se mai prezinta.

Ma bag la somnic ca sunt rupta, am avut o zi grea.
Sotul mi-a facut supica si am mancat legume fierte mai mult. Sincer, cred ca cu biscuitii cu ciocolata si cu fructele de pe seara am trecut ziua.

Va doresc o seara excelenta si sa ne auzim cu bine!

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

eu fug la soacra .... intru mai diseara..va pupicesc..

35+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Kemsy..

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele,

mi-e tare dor de voi insa nu mi-e deloc usor sa intru...mai ales dupa o noapte agitata..am citit si eu postul adelei..nu imi dau seama cum se descurca mamicile cu 2 copii...mi-e drag de fata mea de mor si stau cu orele si ma uit la ea...si cand doarme ..insa nu e deloc usor..e greu cu unul dar cu doi...asadar o floare pt ele !

La multi ani Nela si Andre! Sa nasteti usor si sa va bucurati mult mult de puiutii vostri!

Felicitari si proaspetelor mamici!

dana1979 ce puiut mare!bravo mami!
andraiulia imi place tare numele, aici am avut eu negocieri cu tati, ca eu vroiam Amelie Marie iar tati Amalia Maria...pana la urma a iesit ca tati..
nu am inteles de ce naturala indusa la 38 dar cand voi recupera ma dumiresc!!
adinus...ce fetita mare! bravo!

luto ce face gogo? in afara de caca pe mami, pipi pe tati...??!!!
dupa ce am scris mesajul pt tine acum cateva zile mi-am dat seama ca tu nu stiai daca e baitel sau fetita...cred ca a fost super sentimentul in momentul nasterii cand ai aflat..

manga felicitari pt masina!! sa va plimbe mult si bine!!!

madalina84 cam astea erau si sentimentele mele cand am iesit din spital si mi-au pus-o in brate, desi la alaptat ne intalnisem destul de des, aveam emotii, ii facusera antibiotice, a stat la ultraviolete un picut pt icter...si era tocmai ora de papa cand trebuia sa plec cu ea, sotul vb cu un medic sa faca un test pt auz ca sa nu ne intoarcem peste 3 sapt, nu va spun cum a reactionat cand mi-a auzit vocea ca nu am reusit sa facem nimic pana nu am papat...asa pe o canapea, chircita a stat mami dar era puiu fericit !

nu mai stiu nimic de restul fetelor, am citit acum doar capitolul de azi....sper ca sunt bine si ..ocupate!

dana15 cum merge? emotii? nu trebuie .....sa vezi emotii cand o sa iei puiul in brate?!ma poti suna pe mobil oricand daca ai vreo intrebare ceva....pls

a si inca ceva..super chartul in excel pt evidenta de la adimercedes parca....il folosesc si imi prinde tare bine...

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Raportul zilei pe scurt :
Am mai muls, am mai papat si am dormit .

Raluk, esti o papusa cu bebe intre flori,. acum am vazut si eu pozele cu tine, stai linistita, vei da jos, most of it, care it nici macar nu se vede. Eu eram umflata si la fata si la picioare ....

Alex, bafta la control si of course, vrem vesti .
Dana15, scumpa, nu te necaji cu coborarea burticii, ca bebe vine tot cand vrea el . Eu am patit-o pe pielea mea.

Felicitari Elenuta si Magdala pe pentru puiutii vostrii!

Iulika, am vazut Pozele cu Bruce, mai mai ce baiat mare are mama, si ce picioruse numai bune de papat. Cate kg luat pana acum?

Nela, ma gandeam eu ca nu stati voi cuminti azi . Un eco nu ti-a facut nimeni? Poate maine micutzu, sa vezi struta printzesa ca e ok. si iau si eu un fursec.

pup fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Felicitiåri andraiulia , adinus8 , Danuta1979 , panda77 , Diana2007 , Hatsumomo , Magdala si Elenuta23!!Bun venit bebicilor!!

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput