Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Lutoniana, am citit sfaturile de la moase, usor de zis, greu de facut, pai cum sa-l faci sa mai suga daca el doarme lemn ?

multam fain de sfaturi dar acum dupa toate cele scrise parca ma inscriu la alta categorie
eu daca-l dezbrac se trezeste ....de obicei il schimb ca face caca grupa mare, ceva de speriat....si apoi mai baga o tura de papa.
Eu nu-i dau supliment si ma tin tare pe pozitie.....oricum sunt sigura ca nu de foame oracaie.
Moasele au spus ca daca face caca, pipi....e bine, se hraneste, are loc digestie...asimileaza. Bingo !!!
Va mai tin la curent cu evolutia noastra....si multumim tuturor pentru sfaturi, gogosarul sigur le va aprecia

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Loradin nastere usoara si asteptam vestile minunate !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara, dragele mele!

Vreau sa felicit mamicile si sa urez bun venit pe lume bebelusilor scumpi.

Felicitari Emy, Andraiulia, Adinus, Danuta, Panda, Elenuta, Diana, Hatsumomo, Magdala! Sa va traiasca puiutii dragi, sa fie sanatosi si sa aiba parte de mult noroc si dragoste in viata!

Sunt de asemenea cateva sarbatorite deosebite pe care nu le-am uitat si pe care vreau sa le felicit cu o mica intarziere, sper sa nu fie cu suparare, m-am gandit la voi in toate aceste zile.

La multi ani Andrecluj si Nela! Sa fiti iubite si fericite!

Dana iti doresc multa sanatate, fericire si noroc! La multi ani!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Fetele, bb vostri cum mai misca? Intru acu si eu in categoria disperate ca nu mai da suturi ca sa ma scuture, e asa...finuta, ca o unduire.
Please help, daca mai stau asa cred ca ma duc sa verific la spital...

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetele am venit si eu! ufff..stergem sudoarea, ca de la medic m-a purtat grig prin oras ca sa vedem ce mai putem achizitiona si apoi la niste prieteni..si uite asa s-a dus ziua..si cand te gandesti ca cica azi faceam marea curatenie

la medic a fost ok..se pare ca fetita noastra nu da semne ca s-ar grabi; este pozitionata "in cea mai buna pozitie" (Raluk..cu tine povesteam ca o simt in dreapta..da' de unde! cu caputul in jos, spatele in stanga-fata ei este spre coloana mea- si cu piciorusele in ficatel- face box cu vezicula biliara..eu nu simt nimic!);
controlul a fost neplacut dar nici pe departe dureros..vorba aceea, neplacut ca n-a mai dat nimeni paienjenii de pe acolo..fie medicul a fost super delicat, fie eu am un grad mai mare de" nesimtire"..sincer, sper sa fie varianta a doua..m-ar ajuta si la nastere;

am ascultat si BCF-urile; ne-a lasat singuri acolo in camera de monitorizare si ne gandeam noi ca uite ce "echilibrata" este Anna..bataile cardiace oscilau de la 140 spre 148..si grig s-a apropiat de burtica si a inceput sa-i povesteasca..sa o intrebe daca ii place mai mult Smaranda sau Elisa.."hai spune tu lui tati ca tie iti place Smaranda"..sa fi vazut cum ii crestea activitatea cardiaca! (maxim a fost 158) parinti rai ce am fost, am stresat copilul!
Medicul ne-a zis ca este ok, ca reactioneaza bine si ca nu avem de ce sa ne ingrijoram (eram eu putin stresata pt ca la un moment dat bataile cardiace au ajuns si la 120).

L-am intrebat cand sa venim la clinica in cazul in care da semne ca ar vrea afara si spre surprinderea mea mi-a zis ca ar fi bine ca atunci cand contractiile sunt la 8 min sa nu mai stam acasa..nu stiu daca am apucat sa va povestesc ca eu imi facusem planul ca voi recunoaste fazele travaliului si ca mai bine sa stau acasa (mediu cunoscut, comfortabil, barbat alaturi) pana vedem ca nu se mai poate..adica sa am macar contractii la 5 min;
eee..mi-a stricat karma, vorba aceea..ca cica ar fi bine sa vin la clinica la debutul travaliului, ca sa monitorizam copila, sa vedem cum reactioneaza la contractiile din travaliu, care sunt mai puternice etc, etc..sa nu intervina ceva suferinta fetala si noi sa stam relax acasa..si mi se pare logic ce spune el!

cam asta a fost...aaa, si se pare ca au in clinica minge de travaliu..oricum cred ca o s-o punem si noi pe-a noastra in masina, in cazul in care va fi prea mare "aglomeratie" pentru mingile minune

ma duc sa vad ce s-a mai intamplat

Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Ma gandeam totusi acum, "in sinea mea interioara" ca s-ar putea sa nu fie tocmai placut si confortabil sa tot vorbim despre lapte si bebelusi...pentru fetele care inca nu au nascut si care acum sunt la faza cu chilotii de unica folosinta si ce sa mai puna in bagaj...daca burtica s-a lasat sau nu.
Sunt constienta ca e o faza in care ne suprapunem burticute dragi cu mamici si care cu mare delicatete si bun simt o vom depasi si vom merge la scutece ca sa ne sfatuim una pe alta, ca niste babete simpatice...pana nu mai putem, fara ca niciuna dintre noi sa se simta exclusa sau usor marginalizata.
Vroiam sa spun ....IERTARE burticutelor carora nu le mai raspund cu drag si frumos, chiar daca le citesc preocuparile zi de zi...cand mai intru.....si inca odata iertare ca noi astea proaspat mamici parem cumva setate numai pe subiectul bebe.
As vrea si sper sa nu fie luate postarile mele drept dovada de egoism.
Va port pe toate in gand si astept ca minunile si stelutele sa straluceasca pentru fiecare dintre voi.....si stiu ca APOI ma veti intelege ca nimic nu e mai interesant si mai captivant decat sa vorbesti despre copilul tau.....
VA MULTUMESC !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ma simt aiurea...ca de ceva timp (vreo 2 zile) n-am mai dat pe aici nici ca sa scot fetele la incalzire, nici sa tin pasul cu voi. Dar m fost taaaare obosita. Noi avem treaba si cu fetita care a inceput deja gradinita si inca nu are un program f bun de trezit, asa ca dimineata e un pic cam dificila...apoi plecam la gradi si avem ceva-ceva de mers (cand am ales-o nu era in plan sa vina bebe si eu sa stau acasa ) cand ajung acasa sunt franta. Cand imi reintru in circuit, se face ora de cules copila de la gradi...si-uite-asa s-a acumulat la mine oboseala. Drumurile ma ucid. Speram sa se mai racoreasca un pic si-o sa imi fie mai usor. Pulsul tot creste peste 100 , transpir ca o arteziana, ma misc ca o elefanta... dar ma rog sa mai razbat inca 5 saptamani.

Felicitari Emy, felicitari loradin, felicitari Hatsumomo, felicitari Diana, felicitari Andraiulia
Sa mai citesc si eu din urma...si sper sa ma pricep ca sa pot participa la discutii...cu toate ca-s "depasita" de situatie
Incerc sa bag la tartacuta, dar mi-e frica doar ca neuronul meu de bonda-gravidoasa n-o sa retina tot ce trebuie

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:

am ascultat si BCF-urile; ne-a lasat singuri acolo in camera de monitorizare si ne gandeam noi ca uite ce "echilibrata" este Anna..bataile cardiace oscilau de la 140 spre 148..si grig s-a apropiat de burtica si a inceput sa-i povesteasca..sa o intrebe daca ii place mai mult Smaranda sau Elisa.."hai spune tu lui tati ca tie iti place Smaranda"..sa fi vazut cum ii crestea activitatea cardiaca! (maxim a fost 158) parinti rai ce am fost, am stresat copilul!
Medicul ne-a zis ca este ok, ca reactioneaza bine si ca nu avem de ce sa ne ingrijoram (eram eu putin stresata pt ca la un moment dat bataile cardiace au ajuns si la 120).

L-am intrebat cand sa venim la clinica in cazul in care da semne ca ar vrea afara si spre surprinderea mea mi-a zis ca ar fi bine ca atunci cand contractiile sunt la 8 min sa nu mai stam acasa..nu stiu daca am apucat sa va povestesc ca eu imi facusem planul ca voi recunoaste fazele travaliului si ca mai bine sa stau acasa (mediu cunoscut, comfortabil, barbat alaturi) pana vedem ca nu se mai poate..adica sa am macar contractii la 5 min;
eee..mi-a stricat karma, vorba aceea..ca cica ar fi bine sa vin la clinica la debutul travaliului, ca sa monitorizam copila, sa vedem cu reactioneaza la contractiile din travaliu, care sunt mai puternice etc, etc..sa nu intervina ceva suferinta fetala si noi sa stam relax acasa..si mi se pare logic ce spune el!

Ai un medic minunat din ceea ce ti-a spus si ne-ai povestit.
Sa faci EXACT cum ti-a spus el !!!!!! (nu ma mai repet, vei citi la povestea nasterii mele).
Nastere usoara si un pupic gras....
www.youtube.com/watch?v=xgN7LchXcaA" target="_blank">pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Hatsumomo ce minune de copilas ai tu acolo! are fatuca ata de curata si luminoasa; iar tu, mami, pur si simplu radiezi!!! sa va traiasca micul Leon!
Luci bagat si eu la cap ordinea magica a activitatilor..sper sa imi mai aduc aminte cand a fi sa fie!(oricum, papa ultima data!!) si de nu, o sa ma vedeti strigand disperata dupa voi pe aici si pe mess
si, ce m-a emotionat mesajul despre mami tau!! cum merge ea cu stikul sa scoata pozele si sa se laude la prietene..si cum iti da sfaturi pe mail..draga de ea!
ma bucur mult ca Adi este ajutor de nadejde!!
astept cu nerabdare povestea nasterii si da, vreau si pozeee!! cu burtica ce gadila genunchii

LORADIN bafta multa! tinem pumnii!

Delia te cred ca ai emotii! o sa treaca repede timpul si iti vei tine fetita iubita in brate!

Anomis..multumesc frumos!
parca respir un pic mai bine si parca atunci cand casc este mai ok (v-am spus ca imi opream cascatul pe la jumatate?! ca nu mai mergea..); pipi nu fac mai des decat de obicei; nu stiu daca sa zic ca imi incape o plama intre sani si burtica...as zice ca nu; dar medicul ne-a zis ca nu-i graba inca..asa ca m-am mai linistit!

ionika nici eu nu am luat inca lenjerie si aparatori de patut..mi se par atat de urate cele pe care le gasesc in oras! si parca nu stiu sa le faca decat in doua culori: roz sau bleu! as vrea si eu un alb curat, un galben, verde chiar si portocaliu..nu stiu daca voi reusi sa gasesc; deocamdata mai astept un pic!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ma gandeam totusi acum, "in sinea mea interioara" ca s-ar putea sa nu fie tocmai placut si confortabil sa tot vorbim despre lapte si bebelusi...pentru fetele care inca nu au nascut si care acum sunt la faza cu chilotii de unica folosinta si ce sa mai puna in bagaj...daca burtica s-a lasat sau nu.
Sunt constienta ca e o faza in care ne suprapunem burticute dragi cu mamici si care cu mare delicatete si bun simt o vom depasi si vom merge la scutece ca sa ne sfatuim una pe alta, ca niste babete simpatice...pana nu mai putem, fara ca niciuna dintre noi sa se simta exclusa sau usor marginalizata.
Vroiam sa spun ....IERTARE burticutelor carora nu le mai raspund cu drag si frumos, chiar daca le citesc preocuparile zi de zi...cand mai intru.....si inca odata iertare ca noi astea proaspat mamici parem cumva setate numai pe subiectul bebe.
As vrea si sper sa nu fie luate postarile mele drept dovada de egoism.
Va port pe toate in gand si astept ca minunile si stelutele sa straluceasca pentru fiecare dintre voi.....si stiu ca APOI ma veti intelege ca nimic nu e mai interesant si mai captivant decat sa vorbesti despre copilul tau.....
VA MULTUMESC !!!!!

Luto, cred ca e perfect normal sa fie asa, la urma urmei ne schimbam "pozitia"din [rivitor in executant.
Citesc cu drag postarile tale care sunt ca o bautura racoritoare, pline de optimism. Sper sa pot exprima sentimente;e fata de bb asa cum faci tu.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+

Mergi la inceput