Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)
Raspunsuri - Pagina 19
ionika spune:
Dana, ma bucur ca ai avut o zi buna si ati mai si auzit frumusetea din burtica.
Si mi se pare de bun simt ca Grig sa intrebe fata cum vrea sa o cheme
,Smaranda chiar e un nume frumos.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
Dana15 spune:
Diamar o mamica cu experienta spunea ca pozitia cea mai buna de scos gazele (adica cea care a mers cel mai bine la copilasul ei) este cea in care il pui pe bebe in fundic pe picioarele tale, cu o mana ii sprijini capul sub barbie si cu cealalalta il bati usor pe spatut..copilul cred ca trebuie sa stea usor aplecat in fata!
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ionika spune:
Raluk, ce fel de lenjerie ai luat si cat ai dat pe ea? Avea aparatori?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
NelaM spune:
Buna fetelor,
Sunt sotul Nelei si am zis sa scriu scurt despre ultimele noastre evenimente. Astazi la +8am ma trezit Nela cu travaliul inceput, dupa o discutie telefonica cu DR, la 10am am plecat la spital si la 12 Nela era deja in sala de delivery. Moasele si asistentele dupa cateva verificari ne-au anutat ca pozitia capului nu este buna pentru nastere naturala asa ca va trebui cezariana, ceea ce sa si intamplat iar la 1.51PM ora locala fetita noastra Ana sa nascut. Si ea si Nela sunt perfect sanatoase, Nela este acum in recuperare in camera la spital, eu am venit acasa pentru un somn scurt si maine la prima ora ma duc inapoi.
Mai mult si cu siguranta mai frumos o sa va povesteasca Nela la intoarcere, in masura in care o lasa Ana
.
Scuze de mesajul telegrafic dar abia astept sa dorm cateva ore, daca o sa resusesc dupa toata agitatia zilei...
Pa,
Sorin pt Nela
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
alex25 spune:
Multumim muuult de tot ptr vesti!
BINE AI VENIT PE LUME BB ANA
FELICITARI MAMI NELA
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 5 zile 

Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ma gandeam totusi acum, "in sinea mea interioara" ca s-ar putea sa nu fie tocmai placut si confortabil sa tot vorbim despre lapte si bebelusi...pentru fetele care inca nu au nascut si care acum sunt la faza cu chilotii de unica folosinta si ce sa mai puna in bagaj...daca burtica s-a lasat sau nu. Sunt constienta ca e o faza in care ne suprapunem burticute dragi cu mamici si care cu mare delicatete si bun simt o vom depasi si vom merge la scutece ca sa ne sfatuim una pe alta, ca niste babete simpatice...pana nu mai putem, fara ca niciuna dintre noi sa se simta exclusa sau usor marginalizata. Vroiam sa spun ....IERTARE burticutelor carora nu le mai raspund cu drag si frumos, chiar daca le citesc preocuparile zi de zi...cand mai intru.....si inca odata iertare ca noi astea proaspat mamici parem cumva setate numai pe subiectul bebe. As vrea si sper sa nu fie luate postarile mele drept dovada de egoism. Va port pe toate in gand si astept ca minunile si stelutele sa straluceasca pentru fiecare dintre voi.....si stiu ca APOI ma veti intelege ca nimic nu e mai interesant si mai captivant decat sa vorbesti despre copilul tau..... VA MULTUMESC !!!!!Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |

Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Yuhuuuu.....a iesit struta la lumina 

Felicitari !!!!!!!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Dana15 spune:
Multumim mult fetelor pentru sfaturile despre alaptat, ingrijit copilul..nu ne plictisiti deloc!! ca imediat intram si noi in randul vostru
Mary ma bucur ca totul merge mai bine! si puiul Alex sa se faca bine cat mai curand!
Bravo Alex!! pai voi ati facut treaba multa astazi! iti dai seama ca vrem pozute..cand ai timp!
Lullaby
multumesc! tu ce mai faci?
Ionika eu zic ca totul este ok, dar daca crezi ca mersul la spital te va linisti, poate este mai bine..a mea nu mai da lovituri puternice (de fapt, cred ca niciodata nu m-a agresat prea tare)..pur si simplu vad cum isi intinde un piciorus/o manuta
Thank God I'm a woman!
Lullaby_2009 spune:

Nela Felicitari!
Bun venit pe lume Ana! Sa fii sanatoasa si voioasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!

35+ cu 
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Buna fetelor, Sunt sotul Nelei si am zis sa scriu scurt despre ultimele noastre evenimente. Astazi la +8am ma trezit Nela cu travaliul inceput, dupa o discutie telefonica cu DR, la 10am am plecat la spital si la 12 Nela era deja in sala de delivery. Moasele si asistentele dupa cateva verificari ne-au anutat ca pozitia capului nu este buna pentru nastere naturala asa ca va trebui cezariana, ceea ce sa si intamplat iar la 1.51PM ora locala fetita noastra Ana sa nascut. Si ea si Nela sunt perfect sanatoase, Nela este acum in recuperare in camera la spital, eu am venit acasa pentru un somn scurt si maine la prima ora ma duc inapoi. Mai mult si cu siguranta mai frumos o sa va povesteasca Nela la intoarcere, in masura in care o lasa Ana Scuze de mesajul telegrafic dar abia astept sa dorm cateva ore, daca o sa resusesc dupa toata agitatia zilei... ![]() Pa, Sorin pt Nela Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! |
Yupiiiii!!!
Multumim pentru vestea minunata Sorin!!!

Thank God I'm a woman!