Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)
Raspunsuri - Pagina 16
ionika spune:
Fetele, trebuie sa cumpar lenjerie pentru patut bb din lemn, cu aparatori. Spuneti-mi si mie va rog de unde ati luat voi, eventual de pe net. Vreau sa cumpar eu , daca il las pe sot....cine stie ce gasesc cand ma intorc din spital!
EMY, FELICITARI!
LUTO, RALUCA, SE PARE CA AVETI ACOLO NISTE BB SUPER SMECHERI!
Eu chiar nu mai tin minte cum a fost la Andrei cu alaptatul...imi voi aduce aminte peste o saptamana sigur.
Pupam talpitele frumuseilor, sa fie ei papaciosi si ascultatori!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ioiii mangulico ai pus-o...ce am mai ras si noi pe tema asta cu parintii ca la noi a fost asa. Am intrebat-o pe mama daca poate veni sa ma ajute DACA nu ma descurc. A zis ca da, doar sa o anunt. Acum imi scrie un mail, cred cu sufletul sfasiat, realizand ca nu o voi solicita...si imi spune ca daca as fi fost la Brasov ar fi venit si nechemata, numai sa ma vada cu gogo mic..... Mi s-a rupt sufletul de ea ....dar chiar nu as avea starea necesara, asa cum zici si tu....sunt suficient de irascibila ca sa nu zic nebuna...si ma mai dor inca destule, stau numai in casa...e oarecum frustrant....si nu mai am timp si pentru ea....ma suporta numai Adi saracutul ...care cand ma vede bocind imi spune: "ce naiba am mai facut ? iar nu te apreciez ? iar nu te ajut ? iar nu te respect ? care din astea e acum ? " ![]() ![]() ![]() Insa el merge si imi cumpara in fiecare zi tot felul de surprize de papa, care stie ca-mi plac...si ma ajuta enorm cu copilul....e atat de implicat de nu va imaginati..... Vedeam noi de sapt viitoare ca incepe lucrul marti ![]() ![]() Ca sa revin la mama, i-am trimis zeci de poze ..ca stiu ca-i plac, si se duce cu stikul si si le scoate pe hartie si apoi merge si se lauda cu copilul pe la bunicute,pe la prieteni.... Relatia e oarecum schimbata...acum vorbim de la egal la egal....ii e mila ca am avut asa o nastere grea si ca a trebuit sa sufar...de parca carui parinte i-ar fi usor......si imi da sfaturi foarte multe....mailuri intregi de sfaturi..... Dar tot o iubesc, ce sa fac ? Acum mi-a zis ca i-a cumparat niste cadouri lui gogo (ca a asteptat sa se nasca Cam atat..... Ahhh......inca ceva, v-am zis ca am un copil superb ? ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |

ioi ce nebuna esti! Dar te inteleg perfect...si mama imi zice ca ar vrea sa fiu mai aproape sa ma poata ajuta...ea mi-a spus cand eu am refuzat sa vina tata la inceput ca am sa vreau ajutor si o sa-l cer...ca nu-mi dau seama cat de greu e la inceput. Sunt convinsa ca e, dar la fel de mult cred ca ma voi descruca. Ne vom descruca. asa cum a facut-o in diferite situatii de-a lungul timpului. pentru mine cel mai mare stres sunt banii. chiar am aplicat pt niste freelance jobs si am avut ceva raspunsuri. astept sa vad dk le convine pretul. numai ca imi fac griji. daca ma angajez la un proiect...si intru sa nasc si apoi cu copil mic...ce fac eu? 

in rest, mai scrie-ne de gogo si de experientele tale ca sunt pretioase. am bagat la cap ce a zis moasa. intre timp ma bucur de soare si de faptul ca inca sunt 2 in 1 si mai am cel putin iluzia ca pot face ce vreau. atata timp cat nu ma deplasez prea mult, nu mananc mult si rpd (am ajuns ca bebei - dau afara) si nu incerc sa ma aplec. acum si eu vad ca pika dopul si fluier cu ochii in cer.
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI

Leeloo21 spune:
19 septembrie 
loradin - cezariana, ora 10.00, Spitalul Bucur, Bucuresti
la multi ani daca sunt sarbatoriti azi!
va
din umbra
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
delia79 spune:
Neata fetele 
Intru sa va salut, ca am o zi destul de incarcata (de facut mancare, sa ma aranjez putin si apoi mergem la un botez). Maine mi-am facut program toata ziulica, ca sa treaca mai repede, caci luni dimineata vine momentul mult asteptat: cezariana
. Nu va spun ce emotii am, sunt total cu capul in nori, dar abia astept sa o cunosc pe iubitica mea Sofia.
Vreau sa felicit proaspetele mamicute si sa le doresc recuperare usoara, iar bebelusilor sa fie cumintei, necolicosi si rasfatati la maxim
.
Manga, mi-ai facut o pofta nebuna cu vinetele alea, mi-am salvat reteta si o voi face candva dupa nastere
. Felicitari pt achizitie si sa o stapaniti sanatosi
. Cat despre parinti, am exact aceeasi problema, si anume spatiul. Eu nici macar nu am deschhis subiectul catre parinti, ei m-au intrebat daca voi avea nevoie de ajutor......dar sa stii ca ei au fost aici in vizita si iti cam trebuie timp si rabdare sa te ocupi si de ei. Eu sper ca ma voi descurca singura cu sotul, ca oricum nu am de ales
.
Luto, imi place de mor cum povestesti tu despre gogo, cum ne inveti din experientele tale de mamica
. Multumim frumos si asteptam cu nerabdare povestea nasterii si pozele de rigoare.
Raluk, nici eu nu stiam de nucile alea detergent, mi-am salvat informatiile si voi comanda de pe net cat de curand, mi se pare o idee geniala. Ti-am vazut si pozele, iti sta atat de bine cu burtica, ai o privire atat de luminoasa, iar despre kg......... pot paria oricand ca le vei da jos imediat, se vede ca ai facut sport inainte de sarcina. Si m-ai innebunit cu zacustile tale 

. As vrea un borcanel cu zacusca de fasole please 
Dana, vazut si placut burtica si graviduta finute si dulci. Nici mie nu mi se pare lasata, decat poate un picut, dar sigur apuci concertul mult visat 

Vad ca am ratat sarbatoritele Nela si Andrecluj, carora le urez cu intarziere un calduros La Multi Ani! si sa aiba parte de tot ce e mai frumos pe lume si bebei sanatosi, frumosi si necolicosi 
Nela, sper ca te simti mai bine azi, ca nu am gasit nici un mesaj matinal de la tine 
Vad pe prima pagina ca azi e programata la ceza Loradin, careia ii urez nastere usoara si bb perfect 
HAI LORADIN! 

Va pup pe toate, 

38+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
Leeloo21 spune:
fetelor..daca mai aveti ceva de cumparat..saptamana viitoare este babyexpo la sala polivalenta 24-27 septembrie
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
ionika spune:
Vazut burtica de Dana, declar incadrare in categoria finutza si draguta!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
raluk16 spune:
Dana de-abia astept vesti de la control!
Maria intr-adevar ar fi de ajutor tati tau in conditii normale, cum spui tu. Sa speram ca le va trece supararea pana prin ianuarie
. Trebuie sa decizi cum e mai bine si mai usor pentru voi, ca nu vei avea dispozitia in acele zile sa te preocupi de altcineva in afara de tine si bebe.
Pe mine chiar ma deruteaza femeile care imi spun ca trebuie sa am grija sa fiu atenta si la sot, sa-l laud, sa-l iubaresc... Adica pe langa tot chinul fizic si furtuna hormonala, si ocupatul cu bebe, sa mai am in cap si sa ma comport special cu dumnealui... Parca ar fi niste copii si barbatii astia, trebuie sa te gandesti cum sa te comporti cu ei... No, am deviat de la subiect ![]()
Diamar dar daca si faza cu ochiul e lagata tot de inceputul de raceala? Poate are un pic de curent, nu ma pricep la bebei dar stiu adulti care racesc asa. Si cu treaba cu nasterea, la fel a patit mami cu mine, eu dadeam sa ies, capul imi iesea deja afara din vagin, nu numai din col. Si moasele strigau la mami sa nu impinga, ca se schimbase tura si nu apucasera sa se spele, sa se pregateasca... Bine, nu ma intreba de ce tura precedenta nu a putut sa stea putin peste program...
Hatsumono ce dulcic e puiul tau
! Si pozele cu voi doi tinandu-va de mana sunt extraordinare 

. Si ce mandru e taticul
. Vaaiiii ce linistit papa puiul
. Multumim mult de poze 
Maria mie sigur imi ies mai economice. Cum am zis, detergentul de un an de zile cat ar fi fost? Mi-am cumparat o punga de un kil de nuci cu 30 ron si inca nu am ajuns la jumatate! Si eu stiam ca le pot inmuia in apa fierbinte si iese sapunul ala din ele, deci pot deveni sapun lichid, de curatat suprafete. Doar o chestie ma enerveaza la ele. Trebuie sa le scot inainte de limpezire, sau daca nu pot opri masina, sa le scot si sa mai dau un ciclu de limpezire. Dar uite cate nu am stiut de ele!! Mersi de link, il salvez, ca are "reteta" pentru fiecare utilizare (nu m-as fi gandit la tantari!)
Lucia tinem pumnii sa mearga! Mi-am salvat sfaturile de la moasa priceputa! Esti o scumpa 
cu concluzia de la finalul mesajului 2, "Ahhh......inca ceva, v-am zis ca am un copil superb?"
. Oooo, abia astept pozele "cu greutate"! 
Ionika eu mi-am cumparat de la ikea ieftina tare, ca pe net aveam un ochi ca numai peste 1 milion sau doua gaseam... Dar daca intra Monikus stiu ca ea gasise la un pret bun lenjerie.
Leeloo21 vaaiiii multumim ca ne-ai atras atentia!!! Eu nu m-am mai uitat la panou, aveam impresia ca fetele care merg sa nasca maine-poimaine intra si ne mai trag de urechi...
Hai Loradin!!!
Delia cine ar crede ca cu doua zile inainte de nastere tu muncesti de numa pe acasa si mai mergi si la un Botez
Uau! Eu azi trebuia sa merg la doua nunti si nu mergem la nici una, ca la cea din iulie m-am simtit foarte rau din cauza muzicii data prea tare, imi vibra uterul.... Cred ca as fi terminata si eu de emotie sa stiu ca luni imi intalnesc puiul! Nu stiu daca mai poti dormi ![]()

. Si mie cea de fasole imi place cel mai mult
vine comanda!
Si multumesc mult de vorbele frumoase 

Nela cum esti??? 
35+
Alex
anomis28 spune:
Draga Dana, burtica frumoasa
. Am vazut pozele cu tine si cu trubadurul tau frumos si cu cuibusorul puiutului. Sa va dea Dzeu, numai bucurii si sanatate , ca sunteti asa de frumosi impreuna ptui, ptui.

.
Si burticutza e ok, eu nu o vad lasata, tu cum respiri? mai usor? iti incape o palma intre sani si burtica? faci pipi mai des?
astea erau niste indicatii de lasare. Astept vestile.
MangaGirl spune:
raluk tati sau soti...sunt pe acelasi calapod. 
. sa stii ca eu imi fac probleme de cum vor afecta hormonii mei relatia de cuplu dupa. Eu incerc sa gandesc pozitiv si imi doresc sa nu am fluctuatii tiroidiene si sa nu intru in depresii, dar trebuie sa accept si varianta aia. Incerc sa nu ma gandesc, sa take it one step at a time. cu baby blues I can cope, dar nu mai vreau depresia pe care am avut-o acum 6 ani cand am zacut 2 luni cu ochii in tavan fara sa mananc, vorbesc dorm si numai plangand. e cumplit sa ai senzatia ca totul e inutil si zadar si sa incerci sa fugi de ganduri si sa nu reusesti nici macar pt o secunda. anyway...deviez de la subiect. 

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 10 ZILE 
carinablanca spune:
Luto si Ralucapaun am intrat si eu azi si uite ca vad un subiect de adevarat interes si pentru noi pentru ca ne aflam in aceeasi situatie. Si bebelina mea adoarme la san dupa 5, maxim 10 minute. O pun in patut si in max 20-30 minute vrea din nou sa pape. Si uite asa am ajuns sa o tin agatata de san toata ziua. Ceea ce nu e ok pentru ca am ajuns sa fiu foarte obosita. Asa ca am trecut la varianta 2 si am inceput sa ii dau supliment. Nici asa nu e ok ca si asa ne ia cam o ora (daca nu mai mult) cu tot cu tziti si cu papat supliment si cu pauzele de somn de rigoare.
Nu mai stiu ce sa fac deja cu ea. Am crezut ca avem o problema noi dar acum ca am vazut ca sunt si altii la fel pot sa zic ca m-am mai linistit.
As fi interesata si eu de un remediu.
Ca asa tare mi-e frica ca o sa ajung sa o intarc inainte de 2 luni. Si atat m-am chinuit sa obtin laptele asta si asa rau imi pare cand vad ca nu papa si imi raman sanii cu lapte. iar mulsul nu prea merge ca nu reusesc sa scot dupa ce papa ea mai mult de 20 ml, dar daca suge ea iese mai mult. Stiu pentru ca am facut proba suptului de mai multe ori in saptamana a 2-a si am vazut ca papa intre 70 si 100 ml la o masa.
Poate se gasesc fete cu experienta care sa ne ajute.
toate fetele.
de scumpete de fetita