Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felicitari Emy!
Azi noapte Matei a dormit tare rau. Am iesit cu el din spital cu nasul infundat si respira mai greu. Ii pun ser fiziologic si azi am tras si cu pompita si au iesit ceva mucisori. Mai are si o conjunctivita si are ochiul drept lipit din cauza secretiilor. Cred ca o sa iasa din el un rasfatat pt ca de cate ori plange, David e prezent langa el si-mi spune sa-l iau in brate.
Sa va povestesc o faza din timpul nasterii. Totul a decurs foarte repede asa ca pe masa am avut 3 contractii si Matei a si iesit, mult mai repede decat David desi a avut cu 100 g mai mult. M-au dus in sala de nasteri si cand au vazut ca eu dau sa nasc a inceput sa-mi spuna moasa sa nu imping ca nu au nimic steril pregatit. Infirmiera era plecat pe jos si ei nu aveau nimic pregatit. Eu nu impingeam dar impingea Matei ca vrea sa iasa. Pana la urma a venit infirmiera cu cele necesare dar va dati seama ce faza.

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

fetele multumesc foarte mult pentru urari si multumesc ca ati facut efortul si ne ati trecut si pe noi in lista
sunteti minunate
si ptr ca ati fost asa dragutze si v-ati gandit si la noi am facut si noi efortul si am pus niste pozici special ptr voi

http://family.webshots.com/album/574722897pMyHLD

PS FELICITARI SI DIN PARTEA MEA NOILOR MAMICI SI AI LOR PITICI!
MULTA MULTA FERICIRE ,SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI
pup toate fetele si va astept la scutece acolo unde am sa mi fac si eu mutatia parca as mai sta in odisee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk am gasit nucile despre care vorbeai. Mi se pare mie sau sunt mai economice decat detergentul obisnuit? Si am citit multe alte intrebauintari pentru ele...ca de exemplu...sampon. wow. nu aveam habar ca exsita asa ceva.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Felicitari Emy

Ralucapaun saluti, ieri seara a fost moasa la mine si am discutat acest aspect....Nu pot face niciun program cu copilul...cat de mult ma straduiesc...sta atarnat de mine exact asa cum spui tu.
Transcriu sfaturile ce mi le-a dat poate te vor ajuta cu ceva.
In primul rand cand copilul plange se abordeaza in ordinea urmatoare:
1. se verifica chiloteii
2. se verifica daca are gaze...si se scot, evident
3. se pune la san

Mi-a zis ca niciodata sa nu-l iau sa-l pun direct la san ci mai intai sa verific celelalte doua...ca in foarte multe cazuri va tacea dupa ce e schimbat si "aerisit" cu baca......
Cu atat mai mult daca nu e ora mesei.
La mine mananca plus minus juma de ora....acum insa s-a smecherit..baga 10-15 minute si apoi somn lemn....si peste 0 ora e cu tignalul iar mare.
Citat din moasa: "big trouble"......sa nu fac asa ceva...hop mancare, hop dormit, hop mancare hop dormit ca ii distrug programul.
Dupa cele 10 minute de papat..daca adoarme, sa nu-l pun la somn, ci pe pat, jos hainele, jos chilotii, despachetarea ...si bagam masa cu forta pana la acea celebra jumatate de ora sau cat are el masa de obicei.
Cu alte cuvinte mi-a dat de inteles ca de mine depinde sa nu stea atarnat de sanii mei...........
Acum iti urez "succesuri " si mie de asemenea

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Ioiii mangulico ai pus-o...ce am mai ras si noi pe tema asta cu parintii ca la noi a fost asa.
Am intrebat-o pe mama daca poate veni sa ma ajute DACA nu ma descurc.
A zis ca da, doar sa o anunt.
Acum imi scrie un mail, cred cu sufletul sfasiat, realizand ca nu o voi solicita...si imi spune ca daca as fi fost la Brasov ar fi venit si nechemata, numai sa ma vada cu gogo mic.....
Mi s-a rupt sufletul de ea ....dar chiar nu as avea starea necesara, asa cum zici si tu....sunt suficient de irascibila ca sa nu zic nebuna...si ma mai dor inca destule, stau numai in casa...e oarecum frustrant....si nu mai am timp si pentru ea....ma suporta numai Adi saracutul ...care cand ma vede bocind imi spune: "ce naiba am mai facut ? iar nu te apreciez ? iar nu te ajut ? iar nu te respect ? care din astea e acum ? "
Insa el merge si imi cumpara in fiecare zi tot felul de surprize de papa, care stie ca-mi plac...si ma ajuta enorm cu copilul....e atat de implicat de nu va imaginati.....
Vedeam noi de sapt viitoare ca incepe lucrul marti
Ca sa revin la mama, i-am trimis zeci de poze ..ca stiu ca-i plac, si se duce cu stikul si si le scoate pe hartie si apoi merge si se lauda cu copilul pe la bunicute,pe la prieteni....
Relatia e oarecum schimbata...acum vorbim de la egal la egal....ii e mila ca am avut asa o nastere grea si ca a trebuit sa sufar...de parca carui parinte i-ar fi usor......si imi da sfaturi foarte multe....mailuri intregi de sfaturi.....
Dar tot o iubesc, ce sa fac ?
Acum mi-a zis ca i-a cumparat niste cadouri lui gogo (ca a asteptat sa se nasca ) si imi trimite pachet.....

Cam atat.....
Ahhh......inca ceva, v-am zis ca am un copil superb ?

Mergi la inceput

diana si hatsumono sa va traiasca minunatiile sa va umple sufletele si familiile de fericire, am vizionat poze de bebeloi superbi

danuta nici mie nu mi se pare ca s-a lasat burtica ....tare....
am sa pun un link cu pozele de la nasterea lui Gogo.......sa vezi cand am mers la spital cam cum era burtica lasata, ma gadila putin pe genunchi ....asta daca vreti sa vedeti de pe la spital..una..alta....sanii mei, copilul abia scos...poze cu greutate.

iulia dar de ce vrei sa-l infasi ? pune-i body-soare ca sta bine merci in ele, cu paturica deasupra....Stiu ca sunt studii care arata ca ar sta mai protejat infasat dar daca nu va iese eu una zic sa nu va chinuiti. Bafta multa cu mulsul si laptic bun cat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Felicitari Emy

Ralucapaun saluti, ieri seara a fost moasa la mine si am discutat acest aspect....Nu pot face niciun program cu copilul...cat de mult ma straduiesc...sta atarnat de mine exact asa cum spui tu.
Transcriu sfaturile ce mi le-a dat poate te vor ajuta cu ceva.
In primul rand cand copilul plange se abordeaza in ordinea urmatoare:
1. se verifica chiloteii
2. se verifica daca are gaze...si se scot, evident
3. se pune la san

Mi-a zis ca niciodata sa nu-l iau sa-l pun direct la san ci mai intai sa verific celelalte doua...ca in foarte multe cazuri va tacea dupa ce e schimbat si "aerisit" cu baca......
Cu atat mai mult daca nu e ora mesei.
La mine mananca plus minus juma de ora....acum insa s-a smecherit..baga 10-15 minute si apoi somn lemn....si peste 0 ora e cu tignalul iar mare.
Citat din moasa: "big trouble"......sa nu fac asa ceva...hop mancare, hop dormit, hop mancare hop dormit ca ii distrug programul.
Dupa cele 10 minute de papat..daca adoarme, sa nu-l pun la somn, ci pe pat, jos hainele, jos chilotii, despachetarea ...si bagam masa cu forta pana la acea celebra jumatate de ora sau cat are el masa de obicei.
Cu alte cuvinte mi-a dat de inteles ca de mine depinde sa nu stea atarnat de sanii mei...........
Acum iti urez "succesuri " si mie de asemenea

Luto, merci frumos!

A mea nu adoarme la san, doar sta asa cu ea in gura, mai trage un pic, mai sta and so on. O las 20 la un san 20 la celalalt, si dupa, dc o pun jos plange de foame.
Tu ii mai dai si completare?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

vad ca nu ma tine si pe mine nimeni de vorba, asa ca ma bag sa termin povestea nasterii ca e inceputa de cateva zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Luto, merci frumos!

A mea nu adoarme la san, doar sta asa cu ea in gura, mai trage un pic, mai sta and so on. O las 20 la un san 20 la celalalt, si dupa, dc o pun jos plange de foame.
Tu ii mai dai si completare?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Nu ii mai dau nimic, numai san...incerc doar din rasputeri sa dezvolt cumva un program cu el.
Nici nu am scos deloc pana acum.
Daca zici ca sta fara sa suga, dar e treaza poate se odihneste, zic si eu....ca si la mine trage ce trage si mai face cateva secunde pauze, mai ofteaza...si apoi baga iar.
E un job foarte greu dar ii dam noi cumva de cap...sa-mi spui ce metode mai adopti
Pe mine ma enerveaza ca atunci cand il pun la san...e de o fericire greu de descris, si molfaie si are o viteza....si dupa 10 minute "la revedere" cu toate ca ai fi tentat sa spui ca va manca de se va rupe....
De aceea il suspectez ca se joaca....suge un pic, baga nanel....iar mai suge....
Trebuie sa am o discutie serioasa cu el pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Doamne Dumnezeule am zis ca nu e adevarat asa ceva.. va mutumesc de sfaturi, au fost foarte bune si le-am aplicat dar nu am mai intrat aseara sa va spun.

acuma am niste sani cat capul meu bucata dar nu mai dor si sunt mai moi... mai am unele parti mai intarite ... vedem noi cum o scoatem la capat...

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput