Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

A nascut Emy!!!

"Ieri, la 23:45 a venit pe lume Eva, prin cezariana. Pup, Emy"
35+ Alex

Yupppiiiiiii!!

FELICITARI EMY

BUN VENIT PE LUME EVA!!!!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza

Maria deja imi imaginez cum arata jumatatile alea de vinete la cuptor cu pastele care si ele singure cred ca sunt delicioase cu sos de rosii si vinete si mozzarella...

Si ai dreptate, trebuie sa pastram un echilibru cu microbii. Doar ca, vorba ta, in primele zile parca nici nu as avea chef de intretinut musafiri .

Nu stiu cum e tatal tau, dar pe mine in situatia data sigur mai mult m-ar incurca decat m-ar ajuta. Imi vin in minte situatii in care chiar ar trebui ajutat (al meu tata) sa se descurce acolo: de la limba vorbita, la a gasi tacamurile in sertare intr-un loc strain pentru el...

Diana bun venit acasa!!! Multumim ca ai intrat pe la noi sa ne spui cum sunteti si sa ne dai pozici!!! E superba mancacioasa . Nici nu ma asteptam sa arate asa bine in pozele alea, cand e proaspat scoasa . Si deja ii pusesera caciulita . Te asteptam cu drag dupa perioada de acomodare!

pazza activeaza-ti optiunea de a primi mesaje private, sa iti pot trimite parola.

Of, Anomis ce frica mi-e de noptile albe, in care nu stii ce sa-i faci sa se linisteasca puiul! Cred ca ajungi sa plangi alaturi de el.... Sper sa ai o pediatra priceputa care sa-ti dea sfaturi bune. Alea 5 zile sigur le va avea, trebuie sa mai intrebe de cele 10 daca il lasa. Ai dreptate, macar atata sa nu stea in colectivitate (vorbesc de el ca de un pusti care nu ar mai merge la gradi ). Sper sa fie bine, sa ne descurcam

Iulia bine ati venit acasa! Sper sa intre mamicile experimentate sa iti dea sfaturi bune. Eu doar ma speriu de nestiinta mea cand citesc cate situatii pot aparea si vad ca nu m-as descurca... Cel mai rau e ca daca si plange bebe, eu as fi terminata ce sa-i fac mai repede sa se linisteasca... Tin pumnii sa rezolvi! Te pup !

Va las putin, fetelor, am ceva de lucru.

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

stiu ca am mai cerut odata parola de la userul comun dar nu am primit-o pe cea corecta sau nu stiu eu sa intru
daca mai e cineva treaza si o stie mi-o da si mie va rog ?

35+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

nu pot sa-ti trimit PM. ori nu il ai activat, ori ti-e casuta prea plina si nu mai primesti.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

Emy, FELICITARI! REFACERE USOARA!

Diana, sa-ti traiasca gaza mica.

Raluk tata e indemanos cand e vorba de bebei - le face baie, etc. plus ca gateste. deci mi-ar fi de ajutor. Dar totusi...el are un program ciudat de-o viata. la 8-9 seara doarme si la 4 dimineatza se trezeste. isi face cafeaua, mai face o mancare. plus e disperat de televizor. iar noi il avem pe al nostru de decor. Nu avem nici un canal. nici macar cele 5 BBC. pentru ca nu ne uitam la TV, ci doar la filme pe laptop. Asa ca nu stiu ce as face cu el toata ziua. cat il poti scoate la plimbare si sa-l trimiti in parc cu bb?

De aia cred ca ar trebui sa am o camera separata unde sa se poata retrage la culcare seara si de unde sa se poata trezi dimineataza din swforaiturile groaznice pe care le trage. si apoi, bucataria mea e un colt, nu are masa, nu ai unde sta. e doar foarmata din doua dulapuri, o chiuveta si un aragaz. De aia ar fi mare criza de spatiu si am ajunge sa nu ne mai suportam. Asa ca incerc sa-i explic ca as vrea sa ma mut in decembrie si sa vina in ianuarie. dar i-a intrat in cap ca de fapt eu nu vreau ca el sa vina. mai rau, ca sergiu nu vrea...parintii nostri ajung paranoici la varsta a treia.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Anomis de mancat poti sa mananci orice, nu se schimba nimic in ceea ce priveste compozitia sau gustul laptelui, se schimba doar mirosul. Eu am mancat acum doua zile brocolli, iti dai seama ce gaze aveam si bebe nu a avut nimic .

Iulia tu cum iti dai seama ca nu mananca suficient? Daca mananca de la san de 9 ori pe zi eu zic ca e sufiecient si ar trebui sa ai si tu lapte, important este sa reusesti sa ii dai numai de la san ca altfel scade productia de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa
la spital a scazut de la icter de la 2550 la 2220.Cand am plecat acasa avea 2380.Lapte nu am mereu suficient dar completam cu formula nan la sfatul pediatrului.Este bun?
Daca asa a spus pediatru, da-i asa.
Fiind asa mica imi e cam teama sa o tin in scutec infasata dar si la asta am probleme.Nu ii pot indrepta piciorusele si mainile.Ne luptam si eu si sotu la 4 dimineata sa o infasam catudi decat si nea iesit o catastrofa.Picioare indoite si manutele i-au iesit afara intr-o ora.Nu stiu ce sa mai fac ca sa reusesc si eu sa o infas calumea.

Dar de ce vrei sa o tii infasata neaparat?
Dinutzu se linistete cand il fac sul in paturica, dar eu nu il infs deloc, il las in hainite si il acopar cu o paturica. Stiu ca exista pareri pro si contra infasarii. Pentru mine pro e doar daca se linistesc, simtind lipsa de spatiu ca la mama in burtica, altfel, mi se pare un chin pentru ei.

Alta problema e ceaiul.Cand i-l dau?Am incercat sa il dau la masa de 3 dimineata ca asa mi s-a spus la spital o masa din cele 9 sa fie ceai insa a plans apoi o ora aproape pana ne-am prins noi ca o i-o fi foame.

Eu nu ii dau ceai deloc. De la spital mi-au spus sa merg exclusiv pe lapte de mama.

Cred ca avem si noi putine probleme cu colici ca se strange uneori de burtica si plange putin sau se screme.Stiti un sirop mai bun in caz de urgenta sa il am acasa?

Am citit si eu de la fetele noastre cu experienta ca Sab Simplex, sau debridat sau infacol sunt pentru asa ceva? Verifica cu pediatra ta care e cel recomandat.

Ar mai fi multe de spus dar nu-mi mai vin in minte.
Mi-a fost tare dor de voi abia asteptam sa ajung acasa sa ma vorbesc cu voi.Va pe toate cu bebei si burtici.Mai revin.

+36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabriela
poze burtika

Draga iulia, am scris mai sus in mesaj cateva raspunsuri.
cu drag pe tine si pe Stefania scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

monikue eu nu am voie sa o pun la san fiin foarte mica se oboseste si ar putea scadea in greutate.Asa ca ma mulg si ii dau cu biberonul.Daca nu am suficient lapte pentru o masa completez cu formula.Insa nu inteleg o chestie mi s-a spus ca se pune cate 10 ml la zi adica 6 zile 60 mil la o masa 7 zile de la nastere 70 ml la o masa.Pana la cate zile se pune cate 10 ml?La 2sapt cat ii dau?Cum calculez?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze burtika

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Asadar: Sonia Theodora s-a nascut pe 15 septembrie 2009 la ora 20.02, prin nastere naturala cu epidurala, a cantarit 3.935 g si a masurat 52 de cm, Apgar 9.
Cateva fotografii cu noi:
http://family.webshots.com/album/574716786mRcmxf?vhost=family

draga Diana, sa va traisca si sa fie sanatoasa si papacioasa. am vazut si pozele, o minune de fetita scumpa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

A nascut Emy!!!

"Ieri, la 23:45 a venit pe lume Eva, prin cezariana. Pup, Emy"

35+ Alex

Felicitari Emy, sa fie EVA sanatoasa si voioasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Felicitari mamicilor, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si cumintei!

Eu stau f prost cu timpul, nu am mai reusit sa citesc nimic din urma. Natalia a recuperat in greutate si m-am linistit bine de tot. Acum insa am o alta problemutza, ar sta la san toata ziua. Lapticul meu s-a diminuat drastic dupa raceala de saptamana trecuta si pentru ca plangea cumplit i-am dat formula. Nu s-a intamplat sa nu mai vrea san, ba din contra.
As vrea ceva sfaturi de la mamicile care au copilasi, ce fac cu fetitza, o pun la san de cate ori plange? De 2 zile numai atarnata de mine sta, se opreste un pic din supt, incerc s-o las jos si incepe sa planga. De cateva ori am cedat si i-am dat bibe cu formula si a reusit sa doarma. Am tot citit despre alaptat si despre principiul cerere-oferta, insa zau daca mi se pare ca functioneaza. Imi doresc enorm sa-i dau numai san, insa se pare ca nu se satura.
Ce ma sfatuiti sa fac, sa renunt de tot la bibe, sa o tin toata ziua si noaptea la san?

Va pupacesc,

Raluca

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput