Burtici fericite de septembrie-octombrie (203)
Raspunsuri - Pagina 13
MangaGirl spune:
Dana ia uite unde statea manechina...hmmm....aratati si tu si burtica fenomenal.
Raluk in ceea ce priveste microbii...mama e obsedata...dezinfecteaza totul cu spirt. asa a facut de o viata. pe noi ne-a ferit si rasferit. nu stiu daca am fost mai sensibili, dar stiu ca bunica-mea...femeie de la tara ii spunea sa ne mai lase sa ne calim ca o sa fim ca doi pui de gaina. stiu ca daca alaptezi, bebe e protejat de boli, etc. cu siguranta va lua una, alta...ca asa e in colectivitate. dar dupa cum ai spus si tu de exemplu, as prefera sa faca toate bolile copilariei ca sa fie imun si ferit de complicatii mai tarziu. Nici nu stiu cum e mai bine...sa-l lasi mai slobod sa se caleasca sau sa-l protejezi...dar daca il protejezi prea mult, iarasi ii faci un rau, ca il sensiblizezi prea tare.
cat depsre vizitele la bb...cred ca la inceput nu as avea chef de nimeni. sunt primele zile de acomodare si cred ca eu si sergiu suntem destui prin jurul lui. mai ales ca fiind asa de mic, chiar as fi cam unhappy sa vina o gramada de lume. gripa porcina mai e intr-adevar...e ca oricare alta gripa...se ia prin stranut, etc. In acelasi timp eu am fost in vizita la o fetita de 5 zile acum un an. Bineinteles parintii au insistat sa venim si nici prea mult musafiri nu aveau. Dar vom vedea cum va fi la noi. Deja taica-meu se oferise sa vina vreo luna sa ma ajute cu baia si cu gatitul ca el e priceput. si i-am spus ca pana nu ma mut la 3 camere nu poate sa vina...ca nu am cum sa-l tin o luna in sufragerie, unde noi ne ducem viata, sergiu invata, etc. Si acum crede ca i-am spus asa ca Sergiu nu e de acord sa vina el incoace. 
sa nu te dai cu capul de pereti? stiu ca are cele mai bune intentii, dar nu as fi eu ok sa stea in sufragerie, sa doarma pe o saltea care ar trebui stransa si pusa in fiecare seara. poate gresesc, dar mai mult cred ca m-ar obosi prezenta altcuiva in casa in conditiile astea. poate gresesc, dar eu am spus una, iar ei cred ca am am alte motive, ascunse. iar saracu' Sergiu habar nu are de ce se intampla! m-am intins ca o placinta.
multumesc de explicatia cu nucile. ![]()
ca sa vezi ce dumn sunt!
alex ma bucur pentru vestile bune. 
gata...am duc sa mananc. somn usor
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI 
Diana2007 spune:
Seara buna fetelor, am ajuns si noi acasa ieri si va dam datele sa ne completati pe prima pagina.
Asadar: Sonia Theodora s-a nascut pe 15 septembrie 2009 la ora 20.02, prin nastere naturala cu epidurala, a cantarit 3.935 g si a masurat 52 de cm, Apgar 9.
Acum ne luptam cu ranile de la sani, sunt deja pe crema cu antibiotic dar sper sa treaca in cateva zile ca asa am patit si la Victor din cauza mameloanelor care sunt in interior unde pielea e mult mai sensibila. Diferenta intre ei este ca Sonia a supt de cum au scos-o si mi-au pus-o pe piept, are o gurita de pirania
spre deosebire de Victor care a supt cu ajutor (mamelon din plastic) pana pe la doua luni jumate.
O sa revin cu povestea nasterii, doar ca vreau sa am parte de un pic de liniste sa o scriu iar acum suntem inca in perioada de acomodare.
Cateva fotografii cu noi:
http://family.webshots.com/album/574716786mRcmxf?vhost=family
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
pazza spune:
iar am insomnii...dar de data asta din cauza ca am fost la doctorul meu de familie si mi-a facut vaccinul antitetanos si exact in umarul stang..adica singura parte pe care pot dormi fara sa ma sufoc...asa ca tay tay naniii..
probabil pana la 5 cand imi vine soata de la serviciu o sa fiu tot pe net...
35+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
stiu ca am mai cerut odata parola de la userul comun dar nu am primit-o pe cea corecta sau nu stiu eu sa intru ![]()
daca mai e cineva treaza si o stie mi-o da si mie va rog
?
35+ de
Darius Andrei
pazza spune:
eu v-am 

...sar in pat ca in 5 min vine soata acasa si o sa comanteze de ce nu stau macar in pat daca nu pot dormi....
ne auzim dimineata...in cazul meu dupa 12 pt ca mai devreme sigur nu o sa ma trezesc...grija de voi...
35+ de
Darius Andrei
anomis28 spune:
Fetelor, am venit la raport:
Prima noapte alba, Dinutzu suge de la san cu tzoc.... abia astept sa vin azi pediatra sa imi arate unde gresesc 

si are gaze, ca ii aud matzucile paraind prin stomacel, si a plans de la 1 pana la 5 si jum.

.
Elle,, multumesc frumos de raspuns, ce fetita cuminte Eva, cu papa doar odata pe noapte, Felicitari, 

fetita cumintzica.
ce mai gatesti zielel astea?

Am o intrebare, in perioada de alaptare poti manca iaurt activia? face ceva si la bebe sau ramane doar la mami efectul. Eu ma gandesc ca i-am facut gaze lui Dinutzu din cauza ca am mancat iaurt activia

Alex, yuppi for the great news.

. Stai cuminitica si cloceste daca vrei intalnirea pe 25. Evita, daca iti vin, treburile de nesting.
Raluk, sotul tau nu va avea concediu? Al meu si-a luat 5 zile lucratoare pt. nastere Dinutzu si inca 10 pentru cursul de puericultura si e foarte bine ca e si el acasa, plus ca in cazul vostru nu ar mai fi expus la public. Si poti sa stai linistita, asa cum te simt eu
nu vei avea nici un gand, traire fara bebe bebe..
Diana Felicitari pentru Sonia, scumpa.
Sa fie sanatoasa si papacioasa!
Carina, ce frumos ca scrii si tu de primele zile.

Ma duc la culcare ca a venit mama sa il pazeasca pe Dinutzu.
iuliapapusa spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI.
Noi am ajuns acasa vineri, insa din pacate nu am putut intra in aceasi zi.Sunt atat de multe de povestit ca nici nu stiu cu ce sa incep.Am o gramada de nelamuriri si sper sa ma sfatuiti si pe mine.La spital bebe avea 9 mese pe zi.La 3 ore.Insa din pacate nu imi manca atat cat trebuia dar asistentele o indopa cu ce-mi ramanea.Acum acasa mi se intampla la fel nu-mi mananca mereu cat trebuie si ma ingrijoreaza sa nu-mi mai scada in greutate.Voi ce ma sfatuiti?
la spital a scazut de la icter de la 2550 la 2220.Cand am plecat acasa avea 2380.Lapte nu am mereu suficient dar completam cu formula nan la sfatul pediatrului.Este bun?
Fiind asa mica imi e cam teama sa o tin in scutec infasata dar si la asta am probleme.Nu ii pot indrepta piciorusele si mainile.Ne luptam si eu si sotu la 4 dimineata sa o infasam catudi decat si nea iesit o catastrofa.Picioare indoite si manutele i-au iesit afara intr-o ora.Nu stiu ce sa mai fac ca sa reusesc si eu sa o infas calumea.
Alta problema e ceaiul.Cand i-l dau?Am incercat sa il dau la masa de 3 dimineata ca asa mi s-a spus la spital o masa din cele 9 sa fie ceai insa a plans apoi o ora aproape pana ne-am prins noi ca o i-o fi foame.
Cred ca avem si noi putine probleme cu colici ca se strange uneori de burtica si plange putin sau se screme.Stiti un sirop mai bun in caz de urgenta sa il am acasa?
Ar mai fi multe de spus dar nu-mi mai vin in minte.
Mi-a fost tare dor de voi abia asteptam sa ajung acasa sa ma vorbesc cu voi.Va 
pe toate cu bebei si burtici.Mai revin.
+36 cu
bebeluuta scumpa Stefania Gabriela
poze burtika
raluk16 spune:
A nascut Emy!!!
"Ieri, la 23:45 a venit pe lume Eva, prin cezariana. Pup, Emy"
35+
Alex
raluk16 spune:

Felicitari, Emy!!!

Bun venit pe lume, Eva!!!

Recuperare rapida, mami, si sa vina lapticul! Sa fiti sanatoase, Eva sa va aduca numai bucurii! Te asteptam cu drag cu detalii si poze! 
35+
Alex
Dana15 spune:
Buna dimineata fete dragi!!
Diana am vazut pozele cu minunea voastra..sa va traiasca!! este atat de draguta
; mi-a placut tare mult bodyul acela mov..si tu aveai o camasuta mov..erati asortate!
si fratiorul este un scump! si bunicul..ce tanar imi pare!![]()
Raluk, Croco, Maria

..multumesc! deci burtica nu s-a lasat?
..mergem cu incredere la medic! (este de garda..nu stiu sigur pe la cat sa mergem, probabil dupa pranz..Grig rade de mine si zice ca sa mergem mai repede ca daca este sa fie astazi marele eveniment, sa-l prindem pe doctor in garda..ha ha ha ha!! ce glumet este el!!
)
Iulia bun venit acasa!!
ma duc sa pap ceva si revin!
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi