Copii din 1995-1998(33)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana68 spune:
Mara...mai muncesc,mai bag o pauza...deh!Zici ca barbatii tai s-au distrat pe cinste la baschet...asa si trebuie...bravo lor!
Sa sti ca la Alex,cum scriam,s-au facut ore.Din cate am inteles de la copil...directoarea lor nu a semnat nu stiu ce hartie si scoala lor nu face parte din confederatia X,Y sau Z...asa ca ei fac scoala in toata regula,fara alte chestii trestii...
Sa sti ca uneori trec precum acceleratul pe aici ca nu prea am vreme sau pur si simplu nu stiu ce sa va mai scriu...
Spor la scoala!
agho spune:
Va salut pe toate!
(ca sa scap mai repede ca apoi fug acasa...)
Ieri a fost o zi minunata si in Bucuresti, asa ca baiatul s-a-ncalzit in Muzeul Satului si apoi prin autobuzele capitalei. S-a dat in masinutze si alte "minuni" de masinarii unde si-a facut praf toti banii, adica 20 lei. Se felicita ca nu si-a luat mai multi bani ca altminteri i-ar fi facut praf si p-aia. El nu prea reuseste sa faca economii cand pleaca undeva.
Ana a avut si ea o zi frumoasa in excursia la Cheia, au vizitat si diverse manastiri de pe traseu. Au avut chiar si o masa la pranz inclusa in pret ( nu stiam de treaba asta, asa ca s-a intors copila cu niste sendviciuri acasa). A facut multe poze, noroc c-a facut si vreo 2-3 cu ea sau cu prietena ei. In rest a pozat muntii, peisajele, manastirile si foooarte multe flori. Cred ca n-a ratat nicio floare din cele vazute. Asta pt. ca d-na diriginta le-a spus sa faca proiecte de prezentare in power-point cu ce-au vazut in excursie. Parerea mea e ca florile se puteau gasi oriunde prin parcuri etc. Deci n-am vazut nimic din cladiri, pensiuni, drumuri, oameni, colegi...de la Cheia. Ah! Si era sa uit de dulceata mea de fata, care nu si-a cheltuit banutzii, doar vreo 10 lei pe ceva de baut si nu mai stiu ce. Mi-a zis ca nu si-a luat suveniruri, ca nu era cazul (ceva de genul asta a zis). Foarte economa, fata mea! Scumpa foc!
Referitor la manuale, asta se va intampla daca ramane acelasi premier in continuare, insa ma intreb si daca n-ar mai fi, de unde scot banii de manuale altfel concepute?!... Ca n-au fost in stare sa asigure manuale noi in scoli. Si asa s-a exprimat, ca elevii trebuie sa capete competente.
Va pe toate si ma bucur de bucuria lui Matei!
Ma bucur ca se manifesta hormonii si la alti baieti si le fac zile fripte sau macar momente fripte parintilor/mamelor. Nu de alta, dar sa nu ma simt ratacita p-aici. Pupici Sanca!
Imi place ca v-ati plimbat Ana68 si Flower prin padure, prin parc! Ce frumos e toamna!
Catalogule, dormitezi?
mihaela_s spune:
Fetelor, sa nu ma dati disparuta...dar la mine we e we, intru pe net dar mai scriu in blog si stau in general putin. Luni si marti am laborator, cand numai dupamasa ajung la net(nu ca nu avem la munca, dar nimeni nu sta pe net, e volum mare de munca) si pana citesc se face ora ca trebuie sa fac cina...iar miercuri, joi si vineri mai am asa cate putin timp intre picaturi de engleza si suedeza.
Acum insa sunt prinsa ca am 2 teste saptamana asta. Primul e un test de literatura(antica si medievala) si am avut 11 texte de citit si apoi le-am comentat cu proful(stiti voi stilul..."ce a vrut autorul sa spuna ") si ma pregatesc sa dau testul joi. Apoi vineri am un test oral, sa povestesc o carte pe care am terminat-o de citit si pana vineri mai am de citit alte texte din istoria literaturii...deh, mai multa scoala fac eu decat copiii mei impreuna.
Diana nu se dezminte de ceilalti adolescenti din lista , se obrazniceste si ea cand si cand(eh, nu ma pot plange inca ) dar am pedepsit-o duminica seara(imi declara nonsalanta inainte de culcare ca ea nu si-a gasit cartea la romana si nu a citit textele pe care le avea iar luni avea ora de romana). I-am spus ca nu cumva sa ii spuna profei sa o ierte de noi texte pe motivul asta(ca nu si-a gasit cartea...) ci sa ia toate textele si de saptamana trecuta si de asta si nu se intalneste cu nici o prietena pana nu le da gata!
ma duc sa fac gomboti cu prune si apoi sa invat din texte pentru test.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ralualexandrei spune:
Spor la invatat Mihaela_s,in ce priveste atitudinea Dianei e copie la indigo cu cea a lui Robert de ieri.
Ana 68 bine imi pare ca ti-ai mai revenit si ne scrii mai mult.
Flower sincer te invidiez,da' sincer rau de tot,daca pot sa-mi permit o asemnea exprimare
Agho stii ceva, dracu sa-i ia cu sistemul lor de invatamant si cu tot rahatul ce l-au facut din viata noastra si a copiilor nostri.Is atate revoltata pe toti si toate nu stiu cum sa spun altfel,dar cand ma uit ca muncim ca niste sclavi,ca ne trezim dimineatza cu gandul la obligatiile pe care le avem si cum sa facem sa ni le indeplinim ,la timp,constiincios,etc si altii se scalda in banii nostri si-s bat joc si de copii si de noi si de tot...
Pe noi necazurile in continuare ne napadesc insa imi pun sperantza in Doamne Doamne ca poate ne-o mai scuti cat de curand nu de alta dar am ajuns intr-un hal de oboseala psihica si fizica de nedescris.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
CriPOD spune:
Flower, m-ai sters din catalog, bre? Nu zic nik, merit!
Imi pare tare rau ca-s asa date peste cap trebile la scoli in ro!
Sanca, da, 14 ani, aici e doar sweet 16 important, deja il planifica de zor...
Ca de obicei si in anul asta ziua ei e in weekendul cu curca-day, aka thanksgivingul, asa ca nu facem nimic acum. Doar pe 17. Dupa experienta cu sleepoveru de anul trecut cu 13 fete nu ma mai tem de nimic, asa ca am lasat-o sa faca ce vrea!
Le-am inchiriat un teren de "indoor beach volleyball", dupa care halesc ceva acolo. Pe urma astept trupa vesela acasa, frate-su s-a angajat DJ, si le face dance pana cand pica de oboseala. Moment in care baietii o taie frumusel inspre casutele lor, iar fetele raman sa barfeasca. Am uitat sa zic... noutatea e ca sunt si baieti invitati anul asta! Fiu-miu a zis ca lasa-i cu dansul, mai bine joaca un "truth or dare", ori jocul cu sticla. Auziti la el!
Cre'ca poluez subiectul nostru deja, haha, flirturi, partiuri dansante, sticle, baieti, de-aia zic ca merit sa fiu exmatriculata. Ma duc si io la omuletul mic acum, care-i cuminte si frumusel, cra-cra, multumesc de intrebari, face chestii de-ale lui, vorbeste in fraze in care singura consoana e "g", dar creste prea repede. Alaltaieri a facut deja 3 luni, e bebeloi in toata legea!
Andra, sper sa se aseze lucrurile pt voi!
mhldvrc, spor la invatat Tatianei si multe expeditii lui Mihai.
agho, econoama scumpa de Ana!
ana68, ce chestie cu scoala voastra. Copiii sunt frustrati probabil ca ei nu au parte de vacanta, parintii fericiti, hehe.
Sanca, si io ma trezeam sa ma joc cu asa ceva, no kidding!
flower, ar trebui sa dati o fuguta aici, sa vedeti voi culorile toamnei, e superb!
Dana, sanatate fratelui. Tu mai poti cu atatea pe cap? Andrei cum mai e?
Va pup pe toate!
Ana68 spune:
Mqqm....ioiii...Mister P e DJ?Si Dedilica a plecat pe 16 ani?Uau...Tare as fi vrut sa ne mai povestesti de Praslea,cum se impaca el cu Dedi si Domnu' P....Ma bucur ca sunteti bine!
Miha,bafta la scoala si in tot ce faci!Nu m-as fi gandit ca Diana o sa calce pe bec cu romana...dar e si ea tot copil,ca eu o pusesem intr-o rama...
Agho...ce fatuca economa ai...Uau!Lasa ca ea o sa-si faca ppt cu flori,ce?Are ceva?Daca asta a vazut ea in excursia la Cheia?Cat despre don'soru'...sa se ia de mana cu fi-miu,care si-ar varsa toate economiile pe Pringles....atata ii plac.
Andra...imi pare rau ca aveti necazuri...va doresc,din suflet,sa scapati de ele si sa rasara soarele pe strada voastra!
Miha rock,succes maxim Tatianei si lui Mihai!Ma bucur ca esti incantata de pasiunile lor...ce frumos!
No,fete...sa aveti o seara faina!
mihaela_s spune:
mQQm, mie mi-a soptit o pasarica ccc ca ai niste poze mortale! Oare le putem vedea si noi? Pliiiiz! da' la voi halouinu' asta nu e la sfarsit de luna? Sa va traiasca Oliver, maaaaama ce trece timpul!
Multzam de urari fetelor, sper sa am noroc, ca numai de studiat literatura nu imi lipsea...citesc carti, scriu cu cea mai mare placere, dar la chestia cu "ce a vrut autorul sa spuna" eu am pierdut inca din copilarie startul!
Ano, pai ia de tot rama de la Diana, ca e si ea cu fumuri adolescentine pana in Ro si inapoi .
pe toate, mai viu vineri dupa scoli...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
CriPOD spune:
Mihaela, e acelasi link pe care vi l-am trimis. Cine nu-l mai are da un semn! Pot sa vad de ce, dar curca day e ziua aia in care halim curcan si multumim nu stiu cui si nu stiu de ce, cre'ca pt ca avem curca s-o mancam, ala de la sfarsitu' lunii e cu bu-huuu, dovleci, sperieturi, bomboane. Stiu ca stii, le-ai incurcat de oboseala!
Ana, eu l-am angajat DJ , e tare mandru. Compune el ceva muzica de-aia de club, n-as fi crezut ever sa zic asta, da' e enervanta si n-o suport. In rest el e lifeguard pe la piscina, dar i-ar place lui...
flower-power spune:
Salutare, salutare!
Deci a functionat macar partial asta cu strigatul catalogului. Au aparut si aia nestrigati
Bre mQQm, i-am strigat p-ai de nu mai dadusera de ceva vreme pe aici. Plus ca si pe Andra am mai pasuit-o pana au iesit dintii.
Da lasa asta, ai niste copii frumosi, frumosi. Tare mandra mama trebuie sa mai fii. Iar Pepit e centrul universului acolo la voi, bag seama. Are asa o fatuca de intelept.
Tu zi acolo inainte de adevaruri si provocari(si nu te mai alinta)ca noi luam notite
Miha, sa le spui la aia de la scoala de la tine ca prea te exploateaza. Noua nu ne place
Si io urasc asta cu ce-a vrut autorul sa zica. Mai ales daca era si dupa o bauta zdravana(vezi Fanus Neagu)
Andra, da ce-am facut ca nu-nteleg, pacatele mele? Las ca trece si kktul asta de criza .Cred ca toti ne resimtim. La voi trebuie sa fie mai al naibii ca va afecteaza direct.
Ana, asta cu baschetul nu-i asa eveniment, cum au un pic de timp cum o tulesc.Par example aseara.
Aham, m-am prins e functie de afiliere sindicala .Si noi com d'abitude la mijloc.
Agho, pe Boc il arde ca are si el ploadele cam de-o varsta cu ai nostri(am dat nas in nas la Aqua Magic intr-un an). Si vad ca-i tare chitit pe educatie. Acuma sa vedem ce-o sa iasa si cu ce pret, ca peste noapte nu iese cat s-ar da el de ceasul mortii. Nu mai vorbesc la cata inertie zace in corpul profesoral...
Sa aveti spor
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Cine nu-l mai are da un semn! Common sense is not so common...[Voltaire] |
Io nu-l mai am