Copii din 1995-1998(33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pey la faza cu plimbarea si mersul prin librarii si admirat culorile toamnei,eu nu admir decat culoarea cearcanelor de sub ochii mei,Mara.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

oh, andra, mai triaza-le si tu, ca doar nu-ti face nimeni statuie. Lasa ca vine el si soarele

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor,

ce-mi place cand intrati si scrieti despre si mare
Elliot a venit tare mandru acasa, cu un test de mate care l-a facut perfect. Mi l-a bagat sub nas, dar si eu i-am reamintit ca nu ia note bune ptr mine sa-mi faca o placere, ci pentru el... Ca ptr el invata. Dar el mustacea, si eu stiu de ce. Asta vara ma batea la cap sa-l las sa-si deschida acont in facebook, si eu i-am zis ca il las atunci cand imi arata ca are 10 pe linie. Iara sant aia patita, ca nu invat din experientele din anii trecuti. Dar e OK, ca daca-si face acont pe facebook, ii scriu si eu pe peretii - I lov u, mom...

MqqM din an in an devii mai curajoasa. Acu' ai party in toata regula, cu DJ si cu baieti si fete. Pai in 2 ani, la ce sa ne asteptam? Mai trimite-mi si mie link-ul cu pepitzel, ca nu l-am salvat ca bookmark, si vreau sa vad si eu baiat mare la 3 luni.
Thanksgivingul vostru cade luni. Asa ca aveti un long - long week end. Daca faceti bairam, o sa mai poti sta in bucatarie si sa gatesti curcanul? Sau le faci pe toate in noaptea cu bairamul, din umbra...

Andra - Andra, lasa ca o sa fie si bine. Bucura-te ca ai copii sanatosi, iar banii, ii facem noi.

Ana Deci a-ti avut un week end in sanul naturii, cu plimbari prin padure. Ce fain. E bine ca va desconectati un picut. Tu ai avea nevoie de o vacanta asa a la Mara - sa te relaxezi total.

Agho simpatica foc Ana a ta, cum este ea econoama. Si am ras copios cum a pozat ea toate florile iesite in cale. Lasa ca ptr peisaje, mai are timp... Greu sa-i faci pe copii sa vada "the big picture"...

Mara imi place ca sotul tau iese sa bata mingea cu Tibi.

Miha suedezii scot untul din tine. Gomboti cu prune... zici tu. Eu le zic galuste cu prune, tot alea sant. Le face mama, eu nu m-am aventurat la asa ceva.
Ai mei s-au lecuit de a veni cu idei sa nu-si faca lectia. Le arde cate un zero cand se duc cu lectia nefacuta, ii tine in pauza mare in clasa sa-si faca tema... si a doua oara nu se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mmmmmm, gomboti cu pruneeee...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Acum 2 zile eram intr-o pasa f proasta ,oboseala isi pusese amprenta mai puternic decat deobicei,saptamana trecuta a fost f grea pt mine munca multa,tataia a murit l-au gasit dimineatza,in fine d-ale vietii si sincer as vrea sa pot ajunge la mal cu bine,sa mai pot si eu rasufla,sa-mi trag sufletul,acum parca ,parca mi-am mai revenit.
Stiu ca nu-mi face nimeni statuie insa chiar trebuie sa trag tare pt ca anul asta nu numai criza ne-a pus la pamant ci si Radu,care din baiatul cuminte si ascultator se transformase nici eu nu stiu in ce,isi gasise o tarfulitza aici in cartier,antrenata in a lua 7 piei de pe fraieri,si aproape mi-au facut praf magazinul.E uimitor cum copilul pe care-l cresti il educi esti 100% sigur ca ai facut treaba buna cu el,iti poate oferi asemneaq surprize neplacute.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine...

Deci,vreau pentru ca sa zic...ca azi mi-am clatit privirea pe niste poze care mi-au luat respiratia si unde am vazut un Oliver pepitzel frumos foc si doi gorobeti de mami Mqqm mari si incantati alaturi de fratiorul lor...Cristina,arati bestial!N-am cuvinte,sincer!Oliver a mai crescut ,de la ultima mea vizionare,ce puisor scump si seamana tare bine cu Paul,cel putin asa mi se pare mie.Este o papusica vie si cred ca va fi un alintat maxim!Sunteti minunati!Felicitari!

Andra,deci asta a fost necazul...uneori mintea omului o ia razna...ofera-i inca o sansa,poate isi va da seama ca a gresit!

Anca,felicitari lui Elliot!Hahahahaaa....fa-i postere cu tine si cu I luv You ,Mom!...macar scapi de o cheltuiala cu varuitul pe urma...hehehehehehe...Oooooo,cat despre o vacanta de care spui tu....nici nu indraznesc sa visez...poate la pensie,cand am sa ma retrag io frumos in creierul muntelui,departe de civilizatie si o sa beneficiez de Natura in toata splendoarea ei...sa traiesc ecologic...asa!

No,va pup si va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Andra, condoleante pt. tataia! Imi pare rau ca ai avut mult de furca si cu Radu, si cu magazinul. Cred ca treb sa ai nervii tari ca sa tii piept la toate problemele. E bn ca ai speranta si sigur veti iesi la liman. Si mai stiu ca esti cu adevarat o luptatoare!

Flower, tu deja m-ai "omorat" demult cu lucratul din gazeta matematica...Ana68 cu interesul deosebit al lui Alex pt. mate... Mai nou, si Mihai al lui mhldvrc cu speologia!... Dom’le, nu stiu cum reusesc alti copii sa dezvolte pasiuni pt. ceva?...La noi e asa o stare de letargie. Lucrurile inainteaza doar ca asa e rutina zilnica. Ma refer la “el”. Dar o scoatem cumva la capat.

Sanca, felicitari pt. 10! Bine lucrat! Dac-o tine tot asa, vorba Anei68, pui postere pe unde nimeresti!
Adaug ca Ana a facut si poze la peisaje, am sa ma ocup cumva sa le pun in album ca sa le vedeti. Chiar sunt imagini foarte frumoase! Pe langa cele cu flori, flori... Ideea era ca eu n-am vazut p-acolo grupurile de copii, poze cu ea si prietenele ei, diferite instantanee simpatice. Insa aseara, noroc cu mama unei prietene de-a ei, am primit si astfel de poze si-am vazut si eu copiii in desfasurare in peisaj.

Mihaela, mult spor la invatat! Si ma bucur c-ai zis tu ceva de pozele lui mQQm, c-asa ne-am bucurat toate de noutati!

mQQm, recunosc, am vazut de 2 zile pozele si n-am zis nimic zilelea-astea fiindca am ramas muta de admiratie. Poza cu “cei trei” e superba! Mi-a placut f mult cum isi tine tatal, puiul in palme! Mi-a placut o mama fericita cu pruncul ei! E minunat ca ati avut o dorinta asa frumoasa si ati mai adus un membru in familia care era oricum frumoasa! Petrecere frumoasa de ziua Dedelinei! Succes tanarului DJ! Oare cum va suporta Oliver agitatia?!...

Ana se bucura zilele-astea ca se intelege mai bn cu And. Aseara, m-am distrat prea mult pe seama ei ca arata f caraghios in unele poze facute de prietena ei si s-a suparat pe mine. S-a dus in camera ei, a plans si s-a dus fratiorul s-o impace. Apoi i-am auzit razand. Din hol imi zice mai tarziu ca am suparat-o f tare si ca treb. sa-mi cer scuze. M-am executat imediat, ca n-aveam cale de iesire si mi-a spus c-am avut noroc ca m-a iertat asa repede fiindca a impacat-o And inainte.
Iar in seara asta treb sa particip la sedinta prof. de muzica, la cor. N-am niciun chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Eiii, Anca, daca v-ati antrenat, au aparut si roadele. Bravos! Pai ce pe mine TB nu incearca sa ma lamureasco-santajeze sa-i iau tf ca al meu (sau sa facem schimb)daca ia peste 9.90 semestrul asta? Inca il tin in suspans, ii zic ca pt el invata, dar imi dau totodata seama ca nu-i floare la ureche sa scoti media asta aci.Eiii, om mai vedea.

Andra, condoleante.
Greu cand cei apropiati ne dezamagesc, dar poate il ia Ursu la o discutie asa ca intre barbati .

Despre noi, mai nimic nou. Pana in prezent are 10 la mate si la engl. La bio doi de +, ca aici ii asculta de mai multe ori, trebuie sa trudeasca pt 10. O sa participe la un concurs la mate, parca la Galati. Fizica vad ca-i place(asta fiind materie noua)cu tata-su tot dezbat pe tema asta. La geografie inteleg ca s-a cam luat cu profu, el zicandu-i ca in manual e gresit(de fapt era un manual mai vechi si nu apareau corect ceva state)si de ce ii invata asa? Profu se pare ca nu a gustat ....sa-l ia la intrebari un pustiulica....

Sambata se anunta ploaie, deci la cumparaturi...Sa vedem duminica.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ma iertati, am intrat numai sa cersesc si eu site-ul cu pozele lui mQQm. Am un site, dar nu vad nici o poza noua acolo...inseamna ca am unul vechi.
Dada mQQm, am incurcat borcanele cu curcani cu cele cu capete de morti .

Multzam in cor de urari, de pumni tinuti si de ganduri bune. Am dat azi testul scris, n-a fost usor dar nici nu stiu cat de greu. Literatura frate, m-am saturat! Dar deja am inceput cu partea a 2-a...citesc acum Cervates si urmeaza Seakespeare. Ca tot voiam eu sa ajung la ei...
Mi-e o ciuda pe omul meu ca vine acasa si se pune la tv, se uita la emisiuni si la filme...vreau si eu . Peste 2 saptamani am vacanta, poate apuc macar un film sa vad, ca de citit si de scris tot nu scap...
Dar am prins un firicel cu facultatea, astept acum raspuns sa vad cum fac, poate pot face de la distanta ceva...iar restul o sa vad cum le descurc...deja ma gandesc mai departe, ca musai sa termin odata cu suedeza asta!

Hai va tzuk, mai viu cand ma eliberez.

PS. Cui ii era pofta de gomboti?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Andra, condoleante!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...