Copii din 1995-1998(33)
Raspunsuri - Pagina 6
mhldvrc spune:
Cu intarziere, ii spun si eu lui Mihaita. Mihaela, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si la fel de fericit ca in filmulet si nu mai fi suparata pe Andreea, poate n-a-nteles ceva sau n-a avut suficient timp sa faca testul . Numai bine
Anca, lui Matei, succes la scoala, sanatate si fericire Petrecere frumoasa Asa cu Eliot, il ajuta fata sa castige premiul la Bingo si el habar n-are
Ana, ce ma bucur pentru voi, dar mai ales pentru Luana
Mara, am vazut pozicile si mi-au placut tare mult, te-ai miscat repede sa strangi o intreaga echipa , tinand cont ca era vacanta
Dana, sanatate si recuperare usoara fratelui tau, iar tie multa rabdare cu trei barbati
mQQm, ce de probleme la voi student, adolescent si bebe, succes studentului la alegere si Dedelinei spor la invatat, 98% cool, in legatura cu flirt-ul n-as putea sa dau lectii, cred ca vine de la mama natura, parerea mea lui Oliver
Mihaela spor la invatat si cred ca ai facut o alegere buna, ai si mai mult timp de laborator dar si pentru noi Felicitari Dianei
Andra, ai baiat mare de-acum si ce bine face ca se sfatuieste cu tine, eu la capitolul asta inca mai am de furca cu el, inca mai ascunde unele lucruri de mine, dar eu tot le aflu, doar trebuie sa stiu tot
Crisseis, Mihai are mai multe teme la romana, mate si limbile straine deocamdata,om vedea mai tarziu ce-o mai fi.
Agho, frumoasa actiune au avut la scoala, bravo lor Spor la "secretarit"
despre noi, prea multe noutati nu am.
Vreau sa va multumesc pentru urarile si felicitarile adresate Tatianei
Mihai, sambata trecuta a cochetat cu speologia, a fost la Polovragi, au mers si in partea neturistica-mult mai frumoasa decat cea turistica-zice el, era asa de murdara salopeta(de mers taras si-n patru labe prin toate cotloanele), el asa de obosit si totusi radia de fericire, iar Ty cu temele, foarte multe teme si cumparatul de manuale.
He,he, he de uniforme cred c-am scapat(n-am fost niciodata pro-uniforma), cel putin asa sper, au avut a doua zi dirigentie, au discutat aceasta problema in clasa si VICTORIE !!!, copiii n-au fost de acord, mai ales baietii. Of, era o cheltuiala-n plus si nici n-ar fi purtat-o
Ajutati-l pe Dan !
si .... Mihaela de Tatiana si Mihai
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
flower-power spune:
La multi ani Mateias!!!Anca, sa va traiasca fericit si sa va bucure! Distractie pe cinste va urez! Se mai astepta s-o primeasca? Cum a reactionat ?
Pai daca nu s-ar impunge n-ar fi normali Probabil au asa o perioada
Ce-ai vazut tu acolo era camera lui TB. El a vrut musai nuanta aia si desi initial am zis ca-i prea indrazneata cand am vazut-o in galeata, dupa m-am felicitat ca l-am lasat sa faca cum ii place .Da f bine cu mobila de la el. Am lasat un perete deasupra biroului special fara nimic, am de gand cand ne mai linistim, poate in vacanta de iarna, sa pictam un cos mare de baschet cu o minge care tocmai intra. O sa-l implic si pe el in asta, cu toate ca la desen nu m-a mostenit, dar poate asa ii mai vine gustul de pictat
La multi ani! si mamei in caz ca am uitat sa-ti spun.
Miha, rau imi pare ca ti-am dat de lucru, dar eu nu ma prea am cu pozatu .
Miha,si eu ma minunez cum am reusit sa angrenam atatia in asa timp. Dar am si concediat vreo doua echipe, daca am vazut ca nu le prea arde .Pai vacanta era pt copii, astia atunci baga mare ca peste iarna mai slabuta miscarea asa.
Bine c-ati scapat de uniformele lila
Offf, Agho, daca-i musai ...cu placere.Tu nu vezi cum se schimba lucrurile de la ceas la ceas ??? stii cum ...No pain, no gain .
Pai de-aia am plecat in concediu pe ultima suta mQQm, sa ma relaxez cu nervii capului . Cred ca mai stresati au fost ei(muncitorii) decat mine. De aia au tras tare ...sa scape
De pepit Oliver nu ne zici ?
We fain si tie Ana.
Mai aveam sa va spun dar tre sa fug
Fiti cuminti
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Sanca spune:
Buna fetelor, multumesc de urari, pentru rasfatatul meu (cum ii zice tata)
ce de atentie, cred ca-l trag si pe el in fata calculatorului sa vada cat e de bagat in seama.
A, stati sa vedeti ce balamuc e cu cadoul. Are 2 - la fel. Unul care l-am cumparat duminica de la magazin, si al doilea care e pe drum cu posta ca l-am gasit mai ieftin pe internet cand am cautat sa va pun poza . Asa ca unul il desface astazi si celalalt trebe sa-l duc inapoi la magazin.
Oricum, cadoul nu l-a primit inca, cred ca asteptam sa iasa si tatal lui de la servici. Azi a plecat la scoala cu prajiturele sa-si trateze colegii. Cand s-a trezit i-am dat un mic cadou, un Koala in miniatura si jurnalul stil "Wimpy Kid" - o carte in care poate sa deseneze ce vrea el, si sa-si tina memoriile. Daca e sa va dau opinia mea, o idiotenie de carte, foarte la moda aici.
Azi sant la servici jumate de zi, ca si sarbatoritul are jumate de zi azi la scoala.
Mara cum le stii tu pe toate, ca un om mare. De ziua lui mama de unde stii?
un week-end bun si multumesc de urariile lui Mateiu' la toti.
andacos spune:
Hop si eu dupa "petrecere"ca de obicei in ultimul timp as spune!
S-o luam in ordine si sa urez toate cele bune lui Mihaitza,la multzi ani fericitzi si sanatosi!
De asemeni lui matei,la multzi ani,Sanca sa va traiasca mezinul!
Eu ca si ultima oara as spune,obosita,greu e cu 3 barbatzi in casa zau asa!Am ajuns s sa stau mai mult in bucatarie decit in celelate camere!Fratele meu e binisor,i-au scos ghipsul de la mina,la picior il mai tzin pina pe 4 noiemebrie(atunci mergem din nou la control)daca il sot va incepe terapia daca nu...vom vedea!Bineintzeles ca am stat cu telefonul in mina toata saptamina sa rezolv probleme birocratice,ins a ce e mai important am reusit!Are platit tot tratamentul si recuperarea,ii revine chiar si o pensie de invaliditate(va ramine cu un handicap 20-30%)dar trebuie sa ramina aici!
Ei si de aici incep o serie de probleme ca el vrea sa plece acasa...eiii...nu va spun mai departe!(Miha el momentan nu poate pleca,degetele de la picior ii sunt uneori umflate si vinete,el nu suporta o asemenea distantza,de la spital ni s-a spus daca apar furnicaturi si s mentzine culoarea asta,trebuie din nou operat)
Hai ca m-m intins,noi intram in vacantza de toamna saptamina asta asa ca...!
Dana
agho spune:
Buna seara, dragelor! (La noi e seara...)
Am pregatit copila de excursie. Ana pleaca maine la Cheia in excursie de-o zi. (Nu s-a mai facut cea de 3 zile). Pacat ca a tot plouat si e vremea friguroasa.
Tot maine, fiindca e ziua grevelor, va merge si And cu diriginta si colegii la Muzeul Satului, asa ca fiecare va avea cate ceva de facut.
Lui And i s-a nazarit ca nu mai vrea sa mearga in excuris alor, care a fost amanata (scrisesem amanta :D )peste 2 sapt., din cauza ca sunt doar 3 baieti din cls. care merg si restul fete. Sigur, vor mai fi copii de la alta clasa. Ma rog!!!...
Sanca, buna treaba cu cadoul si de colo, si de colo, ca sa nu ramana copilu' fara surpriza! Ohhh! Si cate lucruri nu ni se par noua a fi stupizenii, dar ce sa poti sa faci?...
Mihaela, am uitat sa-ti spun ca mi-a placut ce-ati concluzionat la sedinta cu dirigintii!
mhldvrc, in sfarsit, taras-grapis, Mihai si-a vazut visul cu ochii! Spor la teme lui Ty si multam' de urare. S-a intors alta colega din concediu si-am scapat de "s" .
Flower, ai dreptate, nu credeam ca se va rupe matza-n doua, da' uite c-am trait s-o vad si p-asta! Acum vor alte manuale, cica mai putin stufoase. Si copilu' sa castige competente. Si pan-acum ce-o fi castigat?!...
Andacos, mari probleme pe capul tau! Bine ca te-au tinut nervii sa rezolvi si probl. birocratice. Sper sa le rezolvi si pe cele cu convingerea fratelui tau samd ! Ooo! Si vacanta placuta!
Andra, Mikki2, Vic, Crisseis, Mikimih., noutati? Ploua???
Ana68 spune:
Va salut si eu ...
In ciuda prognozei meteo,la noi a fost un week end cu mult soare si vreme excelenta.Insa sambata am stat prin casa,dupa d-ale casei...mai trebuie si de astea,ce sa facem?Si ieri am tras o tura prin padure,la aer curat si relaxare...Frumoasa e padurea!
Azi ar fi fost greva,la scoli,insa m-am bucurat ca la gradinita e deschis si e o zi ca oricare alta....atata numai,ca nu fac lectii sau alte activitati specifice,ci doar se joaca.
Cat despre scoala,am eu senzatia ca se face scoala,din moment ce nici pana la ora asta nu m-a sunat Alex...deci se cheama ca e inca la scoala...Poate sunt profesorii in greva japoneza...cine sa mai stie?!
Alte noutati nu prea am...Sa aveti o saptamana plina de realizari si sa auzim numai de bine!
Sanca spune:
Dupa week-end.
sant in miscare lenta...si sa nu fiu bruiata prea mult.
Cupilu meu cel mic s-a bucurat de toate cele primite (parca ar fi copil)...Sambata s-a trezit de la 630 am cu grija, ca avea sa se joace. Cu-i ii mai arde de cu asa o nava spatiala parcata in camera?
Sambata a fost cu tac'su si cu Elliot la paintball. S-au distrat, s-au intors cu vanatai (mai putin Matei ca de el au avut mila). Eu am zis pass la jocul asta, si am stat acasa si tare bine a fost Io cu matzele mele. Am citit Milkweed la recomandare lui Elliot.
Duminica i-au iesit cornitele lui Elliot, probabil ca l-a ajuns oboseala + hormonii, ca numai in obraznicii ne-a tinut toata ziua, de nu s-a putut comunica in nici un chip cu el.
Si ma gandesc, ca la babe (a se citi ca americani "beibe) se da hormin replacement la menopauza, dar la tineri si nelistiti nu pot sa le dea si lor ceva??? Bine ca nu e asa ca ieri in fiecare zi, ca mi-as lua campii si tot duce...
Dana multumesc de urari, si recuperare fratelui tau, si tie rabdare cat mai multa. Dar cum si-a "aranjat" piciorul asa de bine? Si mai vreau sa te intreb, daca ar sta 6-8 luni in Rom si restul in Germ, l-ar putea controla?
Agho cum a fost excursia lui Ana, s-a distrat, si a vazut lucruri interesante?
Amanta, amanata, ai inceput sa scrii ca mine
Ana de ce va ameninta iara cu greva?
Aici vor sa faca reforma la invatamant, dar toti au inceput sa dea vina ca sant lucrurile asa cum sant din cauza parintilor, care nu se implica indeajuns in educatia copiilor. "Ministrul educatiei" din San Diego dupa un an si jumate in pozitie si-a dat demisia si s-a mutat in acelas post si cu bani mai multi in Houston. Oricum, eu sant multumita ca dau cat dau la scoala lor, si nu am de a face cu sistemul privat. Sa vedem ce ne paste la anu'...
MqqM - se apropie ziua lui Dedi... 14 ani,nu? Aici 14 ani nu are aceiasi amploare cum era in Rom (nu stiu daca se mai scoate buletinul la 14 ani). Ce planuiti, cum serbati?
o saptamana buna.
Ana68 spune:
Buna dimineata...
Dus copchii pe la scoli si gradinite si acum stau in fata monitorului cu un ceai verde bun...Lumea se agita ca sprayul in jurul meu,vine auditul saptamana aviatoare...si zau ca nu-i inteleg pe unii de ce isi administreaza valuri de adrenalina...din moment ce lucrurile sunt cum sunt si asta este.
Ancule...paintball?uau...mi-am dorit si eu o partida,insa n-am avut ocazia...La cornitele puberilor se da cu nervi de parinti facuti prastie,alt leac nu se ezista...sorry!Bine ca-ti sunt sanatosi flacaii,si ai mici si ai mari...asta e important.
Mah,cu greva...ca in fiecare an...ca asa e in Romania...guvernul f**e poporu',poporu' se revolta....egal greva.Ca-n bancul cu Bula...nu mai stiu cum era ,tot asa cu presedintele alea-alea poporu' si rezulta ceva....Nah!P-acilea rezulta greva,anuntata sau nu...Nea'Boc ia de buna tot ce ii spun ministerele,care si ele iau de buna ce spun consilierii...vor sa reduca salariile,sa reduca personalul didactic,au redus deja asta si sa le dea fortat vreo 10 zile de concediu fara plata la cadrele didactice."Minuni" de astea si pe la bugetari,cu redus de personal,salariu si zile libere....deci e un imens rahat,pentru ca au luat iarasi imprumut de la fondul nu stiu care...pe care,nu-i asa?,trebuie sa-i returneze...de unde?De la fraierii care muncesc...asa ca vor creste impozitele si tot asa mai departe...Astea-s motivele de greva...ce stiu eu,ca nu sunt foarte atenta...
No cam asta...sa aveti o zi excelenta si sa auzim numai de bine!
flower-power spune:
Salutare gashca!
Noi ieri am profitat ca nu s-au facut ore si am prelungit we. A fost o zi superba de toamna iar eu cu Tiber am luat la rand librariile, dupa care ne-am oprit in parc sa ne clatim retina cu culorile toamnei.Frumos taaare.Pe seara l-a preluat tat-su la un baschet. Vin de-acolo transpirati, murdari dar... fericiti nevoie mare. Al mare chiar imi spunea aseara c-o unda de...in glas "Le cam inscrie pustiulica..."
Zic eu ca a reintrat destul de bine in ritm si-a inteles ca vacanta chiar de-a fost 3luni(chiar, oare noi avem vacanta cea mai lunga?)e dusa.
Anca, vezi daca ai cautat sa ne arati magaoaia te-ai ales cu reducere .
De ziua mamei ai scris chiar tu cand ne-ai zis ca i-ai luat si pantofi .Se puate, aveam pretentii de la tine, ca esti mai tinerica, alea-alea.
Ana, si io tot la o cana cu ceai , bine ca ti-ai revenit si scrii si tu ca omu nu doar "va pup, sa aveti o saptamana minunata".
La noi sambata a plouat toata ziua, duminica si-a revenit vremea. Tb chiar nu a mers la scoala ieri. Am vazut la stiri ca unii au si facut ore...
Agho,nu-s la curent. De cand schima manualele? Totu-i in ritm ametitor. Acu de cand Boc e si ministrul scoalelor ...Sa vedem pt cat timp. Ca opozitia cica vor sa bage motiune de cenzura si sa-i debarce.
Dana, dar a tras-o fratele rau si tu pe langa el .Sa speram ca va alege solutia mai buna pt el.
Vacanta faina lui Andrei. El deja a tras o tura de scoala, are dreptul.
Miha, sa stii ca eu una ma resimt ca nu-ti vad postarile. Uite iti trimit si-un poate asa te induplec .
Ia sa strig si eu catalogul:Alma, Andra, Katy, Miki, Mikki, mirela, tomecica, Vic,....Vedeti e si in ordine alfabetica
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price