Copii din 1995-1998(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Normal c-au stat toata noaptea, pai cand mai au ei ocazia asta?
Fetele-s mai mamoase, grijulii, si daca le mai mai pica si cu tronc flacaul...

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, felicitari pentru rezultat! Totusi la un concurs, conteaza orice punctaj, mai ales daca a fost foarte aproape de podium, cum a fos tin cazul lui Tb! Si la cat il stiu de silitor pe baiatul tau, nu cred ca mi-as face griji in privinta testelor.
Ambii copii au uitat de nenumarate ori sa-mi spuna ca au teste. Iar uneori au uitat in mod intentionat, marturisit pe fata dupa aceea.
Si cand era And in clasa a VI-a, asta inca tin minte, de multe ori evita sa-mi spuna ca va avea teste tocmai pt. a nu-l pisa la cap.
Tot cu spus "verde-n fata" cum s-ar zice cu repros la adresa mea, cu explicatiile de rigoare "Mami, nu te supara, dar asa am considerat eu..." .
Iar Ana are acelasi stil, nu-mi spune, mi-a si zis dinc e motiv, ca e mai bn sa nu-mi spuna, ca ea oricum se pregateste si tot din cauza de pisalogeala.
De testul Anei la fizica, am aflat inainte pt. ca a scapat o vorba o mamica a unei colege. Crezi ca altminteri stiam?!...
Nici de testul predictiv la romana n-am stiut decat dupa.
Si And a dat test la mate si n-am stiut.
Au dat test la istorie si abia dupa aceea a zis. Nu stiu daca sunt anuntate dinainte toate testele, insa asta e stilul copiilor mei.
Si And a dat test predictiv la fizica si crezi c-a zis ceva? Abia dupa aceea, cand trebuia sa-i semnez testul de luare la cunostinta. Unii profesori pretind asta. Cred ca prof. de fizica e posibil sa fi luat in calcul nota de la testul predictiv pt. o nota finala in catalog . (V-am mai zis eu cu media de la teste, ascultat, experiment).
Deci, Flower, draga mea, sigur ca mi-as dori sa-i mai ajut/ stimulez cu invatatul, dar se pare ca metoda cea mai buna pt. ei este sa fie lasati in pace.
De fapt, mai mult pe Ana mi-as dori s-o mai ajut, insa n-am atat timp pe cat mi-as dori pt. ca ea prefera sa-si faca temele singura, dimineata si tot atunci sa si invete. Deci la sfarsit de sapt., cand mai prind niste ore libere, pot sa fac niste verificari. Dar si asta cand apuc.

Sa-ti raspund, da, la scoala lor au facut toata aceasta prezentare de Halloween. S-au pregatit foarte frumos dupa parerea mea.

Si-aseara a reusit sa faca alt experiment la fizica (cu polaritatea bateriilor ), de data aceasta singura, fara ajutor. I-a cumparat sotul alte baterii, etc si ma bucur ca s-a descurcat singura. Mai trebuie sa invete cum sa-l prezinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Azi dau,din pacate doar virtual,de baut...am implinit 6 ani!Poftiti la ospat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti !
La multi ani ! si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Am asa mai pe diagonala, nu prea mai am timp, scuze daca nu va raspund tuturor

Ana, Luanei, sa fie sanatoasa si fericita, voi alaturi de ea, numai bine si petrecere frumoasa
Agho, vazut pozici, frumoasa petrecere(dar cam devreme, s-au grabit), Ana a mai crescut si-i fata frumoasa, iar pentru scoala "jos palaria", bravo celor care s-au ocupat sa arate asa
Mihaela

Mana Tatianei e mai bine, o mai doare uneori, chistul s-a mai retras, i-a dat de facut o groaza de analize, astazi ma duc dupa rezultate, vedem cum or fi.
Mihai nu si-a tinut promoisiunea ... matematica asta, ne-am certat rau ieri, imi venea sa-i bag foarfeca-n par dar mi-a fost mila(de par, evident) ... ca nu intelege la scoala e una, ca la meditatii-i intra pe-o ureche si-i iese pe cealalta-i alta poveste ... dar, nici sa fi ajutat, nu vrei petru ca nu esti retardat si sa mai joci si teatru ieftin "vai imi este rau, nu pot respira, ma sufoc" si sa mimezi o criza de astm... e prea de tot ... pana aici a ajuns, baiatul meu, cu ura lui fata de mate

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Luana sa fiii sanatoasa si fericita toata viata ta!!!

Miha rock chiar nu au limite copiii astia cand e vorba de teatru/minciuni,sa va zic ca-n clasa a patra in urma unei povesti indrugate de Robert era sa chem politia??!!!

Mara nu mi-as face griji de mici minciuni insa nu sunt mici mereu,si pe mine ma mint copiii mei insa ma pricep la sustras adevaruri asa ca nu le prea merge.Cat le explic ca prefer un adevar crud decat o minciuna frumoasa tot degeaba,tot minciuna e cea mai usoara cale insa sper sa le treaca,sper.
Felicitari lui TB pt rezultatul excelent!

Agho esti o fericita,de ce zic asta?!pt ca seara de seara dupa 12 ore de munca ma asteapta teme de verificat si pb la mate de rezolvat asta in timp ce pregatesc cina,nu pot sa-l las cu temele neverificate fiindca degeaba are minte caci ii lipseste constiintza,asa ca trag de el zi de zi si astept vacantza mai ceva ca oricare dintre copii.

Ma duc la calcat rufe caci azi cica is libera si oricum cu greu v-am scris mesajul cu Edy in capul meu tragandu-ma de par,cica ma coafeaza

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Luana!!!! Petrecere frumoasa, cadouri multe...si sa ramai la fel de plina de viata ca acum, pana la adanci batarneti! si

Revin mai pe seara, acum sunt cam prinsa....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi ani, Luanei! Multa sanatate, fericire, cadouri frumoase si multi prieteni simpatici!

Andra, nu sunt asa de "feri..." pe cat iti imaginezi. Tu ar trebui sa fii "feri..." pt. ca, cel putin ai ce corecta si verifica seara. And nu suporta sa-l iau la itnrebari, insa cu chiu, cu vai, ma mai uit si eu la teme, insist, n-are incotro...
Iar Ana are ore dupa-amiaza, iar seara, dupa ora 18 sau 19 n-are niciun chef sa faca teme. De-asta ziceam ca inw e mai pot si eu sa vad cum si-n ce fel a lucrat. Dar nu-mi da idei, sa m-apuc sa verific temele deja facute pt. ziua care a trecut, macar sa stiu si eu in ce stadiu e... Bafta multa! Cred c-arati frumos coafata de Edy!

mhldvrc, bn ca n-ai intrat in parul copilului! Ufff! Greu cu materiile astea neplacute! Muuulta bafta si voua, sa va reveniti! Ma bucur ca Ty e mai bn cu mana.

Am o sapt. mai ocupata...va ...si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor am revenit, de peste mari si de peste state...
Mini vacanta mea a fost de vis, m-am distrat super acolo! Relaxant, mancare excelenta . Baietii s-au descurcat, casa e cu fundul in sus, dar pentru asta avem week end, sa ne distram facand curat.

Andra - La multi ani cu intarziere. Sa-ti traiasca feciorul, sanatate!

Ana La multi ani printesei tale, ai copil mare, 6 ani, maine poimaine citesc despre ea la adolescenti

Mara felicitari pentru rezultatul bun a lui TB la concurs. Bravo lui!

Mihaela - dar te-ai enervat rau de ai avut asa ganduri criminale... Sa bagi tu foarfeca in pletele lui ... Vai cat de mult am urat si eu matematica...

Mihaela a venit toamna... Si aici s-a micsorat ziua, bag de seama ca anul asta schimbam ora dupa Halloween, ceea ce inseamna ca plec de la servici pe bezna.
Esti in sesiune?
De Morgan ne mai povestesti?

Agho frumoase pozele de la petrecere. Dar de ce au facut-o asa de devreme, ca Halloween pica sambata ce vine. Noi am avut de semnat contract despre costume - nemascati, fara arme, si fara sa expuna indecent.

MqqM - pai ti-l trimit pe Elliot linistita, ca la el nu prea au fetele ce depila. Si parul lui de pe picioare e blond (ce are...) si chiar daca trece la cosmetica in somn, tot nu ar observa ... Ce ispravi a facut Oli?

Aseara ne uitam la un film, iar Mateias al meu pleaca la jumatatea filmului, ca a uitat sa studieze o poezie ce trebuia sa o memoreze pentru azi. mama pe constiinciosul meu baiat. La scoala din noiembrie o sa inceapa un prog de pregatire ptr examenul la liceele catolice. Nu am decis inca daca se merita sa scoatem $$ sau nu, sa platim pentru clasa asta. Ma gandesc ca putina munca in plus nu are ce sa-i strice, chiar daca nu o sa aleaga liceul catolic. Sa vedem. Mai am o saptamana de gandit si despicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hop si eu, sa scriu cateva randuri...

Mara, felicitari lui TB pentru rezultat!
Cu minciunile...noi am lamurit cu Diana atunci in cl.3-a cand a mintit si a plecat de la scoala, apoi m-a mintit pe mine ca invatatoarea i-a lasat. Am scris aici pe forum, precis ai citit. De atunci nu am mai avut probleme...a fost buturuga noastra .

agho, frumoasa distractie! Am vazut si eu pozele, Ana a avut un costum de milioane. Iar daca si distractia a fost pe masura inseamna ca a meritat. Ma bucur ca s-a simtit si andrei bine in excursie, deci e bine pe ambele planuri. Spor la treaba .

miha, oooof! Noa ce sa spun, nu stiu cum e cu baieti, nici cu fete care nu vor sa invete(deh, ele sunt silitoare din nastere, aproape toate...)...dar sunt alaturi de tine. Poate totusi se va indrepta si Mihai...Tin pumnii sa fie OK mana lui Ty. Sa ne tii la curent!

Sanca, ce bine ca te-ai simtit bine! iar daca si barbatii s-au descurcat, e si mai bine. Mateiul constiincios.
Hehe sesiune spui? de 2 ani sunt tot intr-o sesiune, zici ca nu se mai termina . Dau bice sa termin pana la 1 dec, ca altfel pierd inscrierile la cursurile la facultate ...
Morgan...pai ultima lui patanie a fost ca a inghitit un balon pe care l-a spart el cu ghearele. Astea toate le-a facut singur acasa si seara i-a fost rau si a vomat...balonul intreg! ce putea sa se intample e lesne de inteles...cred ca s-a nascut intr-o zi cu noroc! Nici acum nu inteleg cum de nu s-a inecat cu el, cum de l-a putut inghiti asa intreg, plus ca avea si un nod pe el...Altfel e cuminte, alintat si mangaiat cum ii place...afara tot in lesa, mai putin ca ba e frig, ba ploua, ba e intuneric. Nu ca nu i-ar placea dar nu ne place noua...

Ana, cum a trecut ziua asta superba?

andra, ai fost harnicuta azi! Dar ai avut timp si de coafor, nu?

ca sa o laud si eu pe Diana, a avut azi test la engleza si a fost singura din clasa care a facut tot fara nici o greseala! Daca mai pun ca si la biologie a avut numai 2 greseli, la mate la fel(la teste, ca aici copiii nu sunt ascultati) si suedeza unde a facut mai bine decat multi copii suedezi, ma declar multumita de ea. Inca nu primesc calificative vad, desi am inteles ca anul asta e pregatitor, pentru ca la anul deja vor primi si vor conta pentru liceu. Ei, mai cercetez eu ce si cum...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput