Copii din 1995-1998(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

La multi ani, Luana ! sa cresti mare si sa fii bucurie pt cei dragi !

Oh, nu stiu, intre noi n-au prea fost minciuni si incerc sa ma pun cat pot si in pantofii lui, sa-nteleg de ce-a simtit nevoia s-o faca. Ma gandesc ca ceva reactii/vorbe ale noastre...Acuma nici pe el nu-l absolv cu totul.Am mai scris ca cc colegul cu care vine de la sc e mai tot timpul pedepsit, anul trecut de halloween nu l-au lasat, ziua nu i-au facut-o ,anul asta iar e pedepsit .............

De ce ma refeream in special la fetele din rom? pt ca ele trec fix si se confrunta cu sistemul asta stamb din care copii drepti e cam greu sa iasa.
adica cc cand ai 14 materii la care fiecare profesor vrea cat mai mult, cand mergi la scoala si ti se spune ca nu e timp de fixat ca asta-i programa-stufoasa, cand parca profesorii sunt acolo pentru a le arata ca nu stiu si nu pt a-i invata mai intai si dintr-a 5-a pana-n-tra 8-a fiecare nota conteaza, parca nici nu mai e asa de mirare ca la asemenea presiune fiecare scapa cum si pe unde poate .

Cel mai tare ma enerveaza ca am reactionat pe moment exact cum n-ar fi trebuit si mi-a cam mers gura. Acum am luat o gura mare de oxigen si m-am calmat. Asta nu inseamna ca n-o intorc pe toate partile in capul meu sa inteleg ce si cum...

Andra, cu constiinta nu stiu ce sa zic, decat ca in jurul varstei copiilor nostri am primit de la mama de ziua mea o pendula micuta pt camera mea foarte haioasa pe care o am si azi. In felicitare scria pe langa urari niste chestii pe care inca le tin minte: "acest ceas trezeste uneori si constiintele..."

zicea cineva tare bine ca cel mai lung drum e ala de la urechi la suflet

Miha, te-am mai auzit zicand de incident, o sa caut sa vad voi cum ati rezolvat.
Tin pumnii sa-ti iasa figura pana-n decembrie si felicitari Dianei pt rezultate.

Anca, welcome back

Agho, bravo pt experiment Anei sigur il va si sustine frumos .Sambata are si TB distractia de Halloween, a creat chiar si-o povestire scary pe care o va spune acolo, dupa ce le-a ales profesoara de engl pe cele mai reusite.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc mult tuturor pentru urari...va doresc si eu tot binele din lume!

Mirela,sa ai parte numai de bine!

Mihaela...sper ca mana Tatianei sa isi revina...sunt si eu curioasa sa ne spui vestile de la doctor!Cat despre Mihai...nu te mai supara atat,tertipurile adolescentilor nu au limite si imaginatia lor e bogata si productiva!Nici mie nu mi-a prea placut matematica si pe cuvant ca as fi placut-o daca as fi avut profesori care sa ma faca sa o inteleg si sa o iubesc.Iar la meditatie am avut un inginer,care habar nu avea sa explice,punea exercitiul pe hartie si fa-l...dar de ce si cum,sufletul!Trebuia sa imi crap eu creierii sa pricep ce vrea de la mine.Poate Mihai nu are chemare si chiar nu-i place matematica...daca se mentine pe o linie de plutire...poate e bine.Chemarea lui este catre altceva...si tu sti cel mai bine asta!Te pup cu drag!

Andra...pupici mari si apasati!

Miha,saru-mana...Pai a fost frumos...Luana mi-a zis aseara ca la gradi s-a simtit printesa,ca a fost cea mai importanta din clasa si ca toti colegii au apreciat-o.Apoi acasa,seara,am fost doar noi 4,am serbat cu tort si sampanie de copii si a fost sunata la telefon si ceruta sa vorbeasca,pentru urari....de rude si prieteni...Asa ca,zic eu,a fost o zi frumoasa!
Felicitari Dianei pentru rezultatul la engleza si biologie,dar si la mate...este o fata isteata si care munceste si invata...Bravo ei!

Multumesc,Agho!Sa aveti si voi parte de mult bine!Sa ai spor la treburi!Am vazut si eu pozele si filmuletul de la distractia Anei...sa sti ca mi-a placut costumatia ei...si in general toti copiii au avut costumatie faina!

Anca,saru-mana de urari!Sa va fie si voua de bine de dupa vacanta faina!Zici ca Matei este constiincios?Nah,sa nu mai spui ca nu invata flacaul!Ce mai face Elliot?Si sa ai spor la ganditul pentru scoala,ca sa puteti lua cea mai buna decizie!

Mara,felicitari lui Tibi pentru rezultatul excelent!

Nah,va doresc o zi cat mai buna !!!!!

Mergi la inceput

Citat:
adica cc cand ai 14 materii la care fiecare profesor vrea cat mai mult, cand mergi la scoala si ti se spune ca nu e timp de fixat ca asta-i programa-stufoasa, cand parca profesorii sunt acolo pentru a le arata ca nu stiu si nu pt a-i invata mai intai si dintr-a 5-a pana-n-tra 8-a fiecare nota conteaza, parca nici nu mai e asa de mirare ca la asemenea presiune fiecare scapa cum si pe unde poate .

Cel mai tare ma enerveaza ca am reactionat pe moment exact cum n-ar fi trebuit si mi-a cam mers gura. Acum am luat o gura mare de oxigen si m-am calmat. Asta nu inseamna ca n-o intorc pe toate partile in capul meu sa inteleg ce si cum...

Parca ai fi scris gandurile mele...uf!
Si eu acord circumstante lui Alex...ca nu enimeni perfect pe lumea asta,cu atat mai putin dascalul de la scoala...
Bafta si succes in continuare lui Tibi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Dominikde Mikki2

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dominik!!! Sper ca miki2 ne mai citeste din cand in cand...poate ne scrie cateva randuri....

Si pentru ca in Ro e trecut deja de 12 noaptea si maine voi ajunge mai tarziu la net, ii spun de acum lui ANDREI sa aiba o viata frumoasa, cu bucurii si succese, sanatate si petrecere frumoasa!
Agho, sa va traiasca baiatul!!!!
PS faceti buletin?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

La multi ani ! And, succes si bucurii !
Agho, sa aveti o zi frumoasa si distractie maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Si eu ii urez la multi ani lui Dominic! Multa sanatate si fericire!

Multumim de urarile facute si pt. cele viitoare! Poftiti de ciocniti din pahare! 14 ani e o varsta! Si da, facem buletin.

Mergi la inceput

Agho , sa-ti traiasca sanatos flacaul!Uau,ai baiat mare de acum...Andrei,la multi ani! O zi la superlativ iti doresc si plina de surprize exceptionale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Andrei, multa sanatate, fericire noroc si succes la scoala! Agho, sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurie mereu Petrecere frumoasa

Dominic de Miki2

Ana, cum le sti tu pe toate
Anca, sa-ti fie de bine excursia
Fetelor va pe toate
We placut tuturor

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

La multzi ani Andrei,sa fii sanatos si cu multe realizari,cu mult noroc in viatza!

Agho sa va traisca aolescentul si sa va aduca numai impliniri!

Ana si la tine-s restanta cu urarea de la mutzi anipentru Luana!Deci de la anul ...pe metereze!

Dragelor la mine merge forumul cu viteza melcului turbat asa ca...We minunat tuturor!

dana

Mergi la inceput