Copii din 1995-1998(33)
Raspunsuri - Pagina 16
CriPOD spune:
La multi ani, Robert!
Sa cresti mare fericit si sa-i bucuri pe perintii tai in fiecare zi!
Pozele inca n-am ajuns sa le pun...
Scriu c-o mana.
revin...
agho spune:
Rad asa pentru ca toata ziua am crezut ca azi suntem in 24, asa ca n-aveti ce sa-mi reprosati...daca si maine e tot 24. Oricum vroiam sa fac urarile de azi, pt. ca asa cum am zis, maine aveam iar o zi plina. Va spun numai atat, ca petrecerea-serbare de Halloween a fost grozava! Asa ca maine, dupa ce ma mai eliberez, mai pun si de, sper sa vin cu poze in avans de Halloween.
Oricum si Ana68 si-a facut urarile de azi, ca urma sa plece la drum. Si alte mamici, din diverse considerente. Mai bine inainte decat mai tarziu! pe toata lumeaaa!
mhldvrc spune:
La multi ani,Robert!
Andra, sa-ti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi si fericiti, multa bucurie si numai bine
Petrecere frumoasa
Mara, deci pana la urmaTb a invins sistemul , bravo lui Succes la concursul(de mate banui) din weekend
Ana, felicitari pentru kg pierdute, si sanatate Luanei, felicitari si succes lui Alex, numai bine, distractie maxima si "intalneala" perfecta la Danes,
mQQm, s-au distrat copiii nu gluma lui bb Oliver
Anca, felicitari pentru premiu, succes baietilor la scoala si numai bine
Mihaela, asa sunt fratii, ei se cearta, ei se-mpaca si tot asa, ce-ai facut la examen/test, spor la vopsirea si aranjarea camerei pentru Diana, Silviei si mangaieri lui Morgan
Dana, Mirela
Agho, petrecere frumoasa Anei si distractie maxima lui Andrei in excursie
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
andacos spune:
L multzi ani Robert,sa fii sanatos si cu mult noroc in viatza,sa ai parte numai de impliniri si realizari!
Andra sa va traiasca pruncul(chiar daca e mai mare ca tine ca si inaltzime tot prunc este)sa va aduca numai bucurie!Petrecere frumoasa!
Dragelor weekend placut va doresc!Noi ne pregatim de inceperea scolii!
Nu uitatzi sa schimbatzi ceasul in noaptea asta,nu de alta dar sa nu mergem mai devreme la munci si scoli sa zica astia ca da constiintza afara din noi!
Dana
mihaela_s spune:
ROBERT!!! Multe su urari de sanatate, bucurii si petrecere frumoasa alaturi de toti cei dragi!!!!
dana, ma bucur ca ai scris. Am inteles acum cu fratele tau, nu stiam care e situatia lui in Germania. credeam ca e stabilit si el acolo, ma gandeam sa mearga la el "acasa" acolo in Germania . Dar am inteles acum. te inteleg ca nu iti e usor...
Deci voi ati avut 2 saptamani vacanta? Si la noi e gata, a trecut repede saptamana dar a fost bine. Mai savuram we asta si apoi reincepem scolile, inca 2 luni...
Mara, bafta multa la concurs! Sa ne spui cum a fost.
agho, frumos ca s-au distrat copiii! Aici anul asta nu se face nimic, nici la Diana la scoala nici la Silvia. I-am luat ieri Silviei un costum de vrajitoare, asta a vrut. Am vazut si "omul cu coasa" aici e costum pentru baieti si aveau o coasa frumoasa...m-am gandit la Ana, sunt sigura ca a iesit frumoasa si a fost mandra ca a fost facuta de ea. Vrem poze....
mihaela, dar de voi nimic? Ce mai face mana lui Ty? Tu cum mai esti?
Examenul mare il am in 18 noiembrie. Pana atunci din astea mici care parca nu se mai tremina: citit carti, scris recenzii, citit articole din ziar, scris referate, mi-am pregatit si testul oral pentru saptamana viitoare, voi vorbi despre Herta Muller. A devenit atat de populara aici acum dupa Nobel, incat la biblioteci stai cu saptamanile sau chiar lunile la coada sa inchiriezi o carte de a ei. Sunt 9 traduse in suedeza. La cele 2 teste de literatura am luat calificative maxime, mai am 2 teste de dat tot din literatura. Ei, eu ma descurc...ma organizez si daca respect organizarea am sanse mari sa termin la timp. Multumesc de intrebare .
Un we frumos mai departe va doresc, noi mergem ca de obicei la sf. de saptamana de toamna/iarna la piscina, sa ne facem miscarea saptamanala. si la toata lumea.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
flower-power spune:
La multi ani, Robert!!!!!!! hai c-am reusit sa intru si azi, macar pe ultima suta de metri .
Acu am ajuns acasa, la concurs a fost ca la concurs si usor dar mai ales greu. Au fost copii din mai multe orase .
Sa va spun ca am fost singurii care am ajuns omeneste acolo, restul colegilor de la el din colegiu s-au intalnit dimineata de la 7 stiind ca incepe la 9 cand de fapt incepea de la 11. Noi am aflat intre timp ca de fapt e 11, de pe site, apoi de la 2 eleve de-ale mele care sunt la scoli diferite si care si ele participau. TB a sunat dintre colegii inscrisi, se pare ca au sunat si profesoara care a ramas pe ora stiuta de ea (??) Asa ca bietii au tremurat pe acolo 2 ore degeaba....impreuna cu profesorul insotitor
Am profitat de ocazie s-o vizitam si pe nasa(care e singura acum, nasul s-a stins acum 6 luni)destul de rar reusim sa ajungem, din pacate...
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Ana68 spune:
Salutare...am fost,am venit,a fost demential...prea scurt...inca nu am cronicuta,abia am reusit sa descarc cele o mie si ceva de poze...asa ca o sa ma blogguiesc io...dar acu' nu-i vreme.
Saru-mana tuturor pentru urari,sa stiti ca chiar m-am distrat,la greu....demential!
Va tzuc si va doresc o saptamana la superlativ!
ralualexandrei spune:
Ufff la servici iar.
Va multumesc tuturor pt urari,pe scurt a fost frumos si obositor,3 zile de petrecere biruie puterile oricui.
Am avuta casa plina asa cum imi place mie,s-a serbat sambata seara cu prietenii,duminica cu familia,cu echipa sambata la pranz si azi cu colegii.Ce ziceti de asta?pai daca-i bal,bal sa fie ,nu?!
Poze;e inca nu oe-am descarcat insa vad eu cum imi fac timp.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
agho spune:
Salutare!
Ana68, Andra, se pare c-ati avut un we fain!
Flower, n-am apucat sa va mai urez bafta la concurs. Felicitari pentru participare! Si pentru ca v-ati facut timp s-ajungeti si pe la nasa voastra!
Sambata dimineata a fost asa, ca And trebuia de fapt la ora 6.30 sa fie prezent la plecarea ine xcursie, iar el la ora 7 era inca in pat ca el stia de ora 7.30. Nu pot sa va spun ca in 2 minute era deja la usa, eu inca imi puneam niste lucruri pe mine s apot iesi la autocar. Noroc ca era in fata blocului.
Fireste, pe And l-a sunat o colega ca sa-l anunte c-a inarziat.
Noroc ca pregatisem tot, numai ca vroiam sa mai fac niste sandviciuri. Ei, dar seara, tot colega l-a salvat cun un sandvici. Abia a doua zi au avut o masa consistenta. sambata s-a descurcat fiecare cu ce-a avut.
Ei, si toata noapte cica n-a dormit, c-a jucat biliard pana la ora 6. A dormit doar pana la 6.30. Aseara era groaznic de obosit.
A adormit dus la ora 20.
Vremea a fost superba, s-au distrat bine dupa parerea lor, insa impresii n-am cules cu de-amanuntul, fiindca nu prea aveam cu cien dialoga.
Sambata, desi am ramas singura acasa, timpul l-am folosit shmotruind etc, utilizand si masina de spalat mai tot timpul. Parca avusesem o armata de oameni. M-a ajutat formatia Abba la treburi.
Ieri n-am avut asa o zi stralucita. M-am incurcat cu Ana la niste exr. cu DIVIZORI. Plus ca n-am gasit magneti cu polii insemnati pt experimentul d ela fizica si desi s-a ocupat sotul cu Ana, in final n-au dat de capat la exp., fapt pt care au pierdut alte ore... In final s-au orientat catre alt experiment, alt timp, alte obiecte pt. experiment, dar mai simplu de procurat.
Si azi, sper sa v-amuzati cu pozele si filmuletele de la Halloween
Din pacate, nu functioneaza...decat asa. N-a mers cu interactiv.
http://good-times.webshots.com/album/575257875XnsIoL
flower-power spune:
Frumos s-au distrat copiii, Agho. A fost la scoala? Sau unde fac ei cursurile de engl? Vad ca au facut-o cu o saptamana in avans.
Important e ca s-au distrat ca si-au pus mintea si talentul la contributie sa fie creativi.
Referitor la intarzierea lui And si la faptul ca cei din colegiu de la TB au ajuns cu 2 ore mai devreme, sa nu crezi ca n-a sunat si tf lui. Tocmai ce se trezise pe la 8.30 si statea la masa. Un coleg care-l anunta ca a pierdut "reprezentatia", ca incepe la 9 si el nu mai are timp sa mai ajunga...Si ca Tb a facut o mare prostie ca nu trebuia sa se ia dupa ce scria pe site sau dupa cele 2 copile (de la alte scoli)care participau si ele... Nu va dati seama cum ne-ar fi pus sa ne teleportam...Oare de ce copiii astia au atat de putina incredere in noi? e suficient ca unul de-al lor sa le spuna altceva si gata...Verificasem din 3 surse diferite, el la randul lui anuntase cativa colegi printre care unul care avea nr de tf al profesoarei(din motive de meditatii)...
Am mers pana acolo incat l-am sunat si pe diriginte...Credeti ca l-a interesat ?Aaaaa..., nu stia nici macar ca fac deplasarea asta ,daaaar daca vreau el imi da nr profei de mate.......El, persoana importanta, n-are timp sa dea un tf, si poate ca-i afecteaza si bugetul.Si ce daca cc copiii aia stau si tremura 2 ore si se scoala la 6 sambata dimineata...
Macar profesoara a cerut scuze atat copiilor cat si parintilor luni la scoala.
Spre deosebire de diriginte pe care dupa ce l-am asteptat ca niste caraghiosi o clasa plina de parinti la o sedinta vreo 30-45'a intrat cu gratie, ca o floricica, fara ca macar sa mentioneze ceva.
Aseara aveam anuntata sedinta la scoala, fa aranjamente, suna, schimba programul. Ieri cand a venit copilul de la sc aflu ca trebuie sa fac acelasi lucru si pt sapt viitoare ca "s-a amanat".
Hai ca nu vreau sa va indispun...
Dar tot trebuie sa va mai intreb ceva? Cum stati cu mintitul? Nu voi , copilasii? Ma intereseaza in special cei care se confrunta cu tot kktul asta de presiune la scoala si cu mentori care cer respect dar nu se respecta ei pe ei .Bineinteles ca sunt binevenite toate experientele.
Sa va spun si de ce : in ultima vreme a dat 2 lucrari si a uitat sa spuna... La una a luat 9.50 si abia atunci am aflat ca a dat-o, cealalta inca nu le-a corectat-o...
Cred ca ar mai fi dar asa mai maruntele...La voi cum stau lucrurile?
La concursul de mate a luat 10 puncte sub mentiune.
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price