Copii din 1995-1998(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

fir-ar! am pierdut mesajul

Miha, pana la urma cred ca mQQm are dreptate. Cu cat ne simtim noi mai vinovati cu atat cred ca le cauzeaza lor mai mult. Poate ca o abordare pragmatica sa fie solutia.

Ana, bine ca e pe trecute. Asa-i cu antibioticul asta nici nu vreau sa aud, profilaxie...Bine ca de la un momentdat am reusit sa rupem cercul.

Hai ca-si mai revine vremea si o sa aveti vreme frumoasa in we la intalneala

Anca, trai pe vatrai. Huzur in buna regula . Bravos de premiu.

Acum avem doua costumatii. A mai primit una intre timp e un dovleac super hidos, noi luasem un costum de schelet cu un craniu

Cu gramatica daca asimileaza teoria (timpuri verbale,....)dupa aia facut exercitii de fixare n-are ce sa nu mearga . Doar de convins e mai greu. Dar daca te bagi si tu cu el si-i mai zici ca e pacat daca la celelalte se descurca si s-o zbarceasca tocmai din cauza asta poate ca...?

mQQm, ti-am zis ca pan la anu iti trece. Deja uite, au si strans . Mr P a fost "doar" pe post de frate mai mare

Agho, subiectele alea sunt de pe siteul PISA, si-s in engleza. Cred ca Andrei s-ar descurca totusi la mate chiar si cele de engl . Daca le vrei promit sa le pun. Zilele astea a fost o nebunie la mine.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor....

Io tare ma bucur ca se apropie weekendul....azi e joi si maine vineri...yes,yes,yes....si plec la drum.Nici nu ma mai intereseaza restul...ca duminica am sa dau in trap de treaba...abia astept intalneala...

Miha,se cearta tzatza de Luana cu sor'sa....diferenta de varsta intre ele este de 17 ani...asa ca ce sa mai zic despre cum se tzatzaie la Alex?Nu cred ca exista pe lumea asta frati si surori care sa nu se certe niciodata....eeeehhh!Trece.Si la varstele adulte vor fi de nedespartit....

Multumesc Agho!Nu incerc sa ma fac sexy,incerc sa ma fac mai sanatoasa decat sunt acum,pentru ca am avut o revelatie si mi-am zis scrasnind in barba,ca eu vreau sa ajung bunica,musai...
Iti doresc si tie bafta la slabit!
Mi-au trecut pitpalacii,vorba ta...insa se lasa cu varsare de sange daca se mai intampla,ajung la protv,la stirile de la 5...pe bune!
De Alex sa zic ca continua cu rugby....atunci cand nu suntem plecati...Uite ca vinerea asta nu merge iarasi la antrenament...ca plecam.Ii place sportul si muncste acolo.S-a inaltat,e cat mine...ceea ce ma bucura.Va creste inalt!Cu scoala merge bine...e constantatreaba :are nu stiu cati de 10 pana acum luati,deci e banal deja....(nu dati cu pietre!).Mi-a zis ca ii plac fizica si chimia si ca matematica il seaca la ficati,e expresia lui...tradus cred ca inseamna ca-l enerveaza.Inca nu avem probleme de fete sau cel putin nu am vazut,nu am simtit nimic in sensul asta si nici nu a marturisit.Il preocupa sportul si scoala.Stie ca daca nu are rezultate bune,s-a lins pe bot de sport.Cred ca i-a placut independenta din cantonament...zic si eu.Anul asta si urmatorul invata de dimineata,ceea ce nu poate decat sa ma bucure mult.E mult mai odihnit si parca si timpul il gestioneaza altfel.Vine pe la ora 14.15 de la scoala,mananca,trage un pui de somn pana pe la 16.30 cand ajunge Marius acasa,il trezeste Marius si se apuca de teme.Si sta cu nasul in carti si caiete pana catre ora 10 noaptea....si culmea este,chestie pe care eu chiar nu reusesc sa o inteleg,are vreme sa isi faca si din temele pentru a treia zi...nu stiu cum reuseste.In rest e bine si sanatos,asta e important!Saru-mana ca m-ai intrebat.Ce a facut Ana la test?care a fost rezultatul?Ce a mai zis despre asta?Si,una peste alta,deci lui Andrei i-a placut la teatru...asta nu poate decat sa te bucure...bravo!

Mara , si pe mine ma enerveaza treaba cu profilaxia...si ma si sperie.Tocmai de aceea am incercat sa o feresc pe Luana cat am putut eu mai mult si mai bine ca sa nu prinda vreun cocostroc in nas si gat...a avut colegi de grupa care au fost tot un muci si o tuse,veneau asa la gradi si Luana nu a luat-o....eeee,uite ca pana la urma de ce ne-am ferit nu am scapat.Sper sa rupem si noi lantul asta al slabiciunii....poate undeva dupa 7-8 ani.Cam asa a fost si la Alex,dupa 8 ani...Spor la treburi si bafta lui Tibi!

Sa auzim numai de bine!Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Imi pare bine ca ai revenit Ana cu forte proaspete.
Bravo lui Alex!!!

Certuri la noi is uzuale si se fac in combinatii de doi cate doi :Radu,Robert,Maria si Edy,toata lumea cu toata lumea pe diverse subiecte,eu sunt impaciuitorul sef pana ma apuca urlatu ca atunci o tulesc toti in camerele lor.
Am o perioada proasta ,stiu,din nou,asta e ,sa nu-mi dea Dzeu cate pot duce,bine ca suntem sanatosi ca restul le trecem noi.Ne pregatim pt ziua lui Robert pe care o serbam acasa cu familia(finii toti 7 plus noi,prietena mea si atat,ca asta-i familia),vrea sa-si invite cativa prieteni la o pizza sambata si sa-i cinsteasca pe baietii din echipa sambata dupa meci,mie imi convine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi ani, Robert! Andra, sa fie sanatos, fericit, cu minte multa si sa aiba multe succese la scoala si la rugby! Petrecere frumoasa!

Flower, multumesc de indicatii. Cand vom avea si noi timp, asa cum iti doresti si tu, vom incerca sa vedem ce-i cu testele. Inca n-a studiat nici brosura de pe edu.ro. Nu le agreeaza. Nu stiu dac-am mai spus asta, sa nu me repet.

Ana68, am inteles ca pt. sanatate depui eforturi si bn faci. Numaic a ma bucur pt. tine ca ai avut asa ambitie si pereseverenta. Bravooo!
Ce sa mai zic, pana la urma nicio noutate in cazul lui Alex, continua linia de 10. Bravooo si lui ca e ambitios si perseverent! Oare cu cine-o semana?! Drum bun la Danes!

Andra, iti doresc putere sa continui cu bine in toate treburile de serviciu, familiale samd!

mQQm, ce mai fac personajele principale?

mhldvrc, ocupata, ocupata, dar macar o mica veste despre ce mai faceti, se poate?!

Dana, ai iesit din bucatarie? Cum e toamna la voi? Ati inceput scoala?

Vic, Mikimih, Katy, Alma, Mirela, Tomecica, Crisseis...ce mai faceti?
Cu celelalte mamici ce s-a intamplat, s-au retras?!...

Azi, Ana are petrecere si cu un fel de serbare de Halloween. A ramas tot la "doamna cu coasa". Costumul il lucreaza o cunostinta, croitoreasa. Am alergat ieri dupa material. Ana face coasa. Cred ce e in criza de timp, dar n-am ce-i face. Azi treb sa dau fuga sa ajung la ora 17 la scoala sa vad prezentarile copiilor in lb. engleza etc.
Apoi, diseara sa-l pregatesc si pe And pt. excursia de maine si poimaine la Predeal. Tot azi, imi pleaca sotul la mama. Daca nu era excursia lui And, plecam cu totii, insa asa...ma sacrific.
Vremea e frumoasa, senina, cu mult soare.
Iar maine la pranz, Ana se duce la ziua unui coleg de data aceasta, asa ca treb s-alerg si dupa un cadou, ca ieri nu m-am hotarat la ceva anume.
Week end senin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multi ani traiasca Robert,flacau de mami Andra!

Andra draga,sa-ti traiasca sanatos flacaul!Sa aveti o zi frumoasa si cu surprize frumoase!

Agho,multumesc mult de apreciere!Sti cum e?Uneori cu cat imbatranesti,cu atat o iei razna mai mult...Cu cine seamana Alex?Cine sa mai stie?Hahahahahaaaaa...
Multumesc de urare...am o mancarime in talpa...ceva nemaintalnit!Abia astept sa plec!Drum bun alor tai,care pe unde merge...inteleg ca ramai singura acasa...Bafta la construit costumatia Anei si distractie maxima atat ei ,cat si lui Andrei!
Treaba asta cu cadourile la baieti....e grele rau si pentru mine...daca nu ajungeti la nici o concluzie,o solutie de compromis e sa ii duca niste bani intr-un plic,o sa stie baiatul acela,cu siguranta,ce sa faca cu ei!

No,eu va doresc un weekend la superlativ!Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Robert, La multi ani! succes pe toate fronturile! Petrecere frumsoasa!

Ana, faine de tot intilnirile astea pe care le faceti voi Distractie maxima, e foarte fain la Danes! Si te felicit pt ambiatia ta! Chiar esti de admirat! In ultimul an am pus si eu pe mine vreo 10kg,nici nu-mi dau seama cum.Oricum mie imi lipseste ambitia si nu reusesc mai mult 2-3 zile sa tin o dieta iar acum dupa 40 e mult mai greu de dat jos , nu e ca la 20,30 dar, uite ca tu reusesti,Bravo!

Andrada, a plecat azi dimineata in excursie cu clasa- Alba Iulia (unde vor dormi 2 nopti)-Sibiu-Sighisoara si duminica seara inapoi acasa. Din 15 sept, de cand a inceput scoala, se tot pregatesc de excursia asta dar din dif motive s-a tot amanat. Asa ca, in sfarsit, acum au 3 zile de distractie si prosteala.

Va imbratisez pe toate, cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

m-ati indus in eroare...maine e ziua lui Robert!

Si daca tot am intrat, sa scriu cateva randuri, mai tarziu sunt sigura ca nu mai apuc, la fel ca si ieri...

Cu fetele mele aveti dreptate, nu cred ca sunt case in care fratii/surorile sa nu se certe. Eu incerc acum sa nu o mai responsabilizez pe Diana deloc cu Silvia, sa evit pe cat se poate din partea mea divergentele. Dar ele oricum se intalnesc si se ciocnesc de la diverse: TV, canapea, jocuri, Morgan...eh, noi sa fim sanatosi!

agho wow, ce de activitati in we! Petrecere frumoasa Anei, excursie superba lui Andrei iar tie rabdare sa ii astepti pe toti acasa. Ce ti-ai propus sa faci singura?

mQQm nu ai pus pozici? Dar de fapt intru eu sa vad . Cand te lasa bb mai scrie si la noi, eu iti sorb postarile .

mara, si voi aveti petrecere acum? Daca da, sa fie la superlativ!

mirela, ce bine ca ne mai scrii din cand in cand. Distractie frumoasa Andradei in excursie! Frumoase locuri vor vedea....

andra te admir acum si mai mult cand scrii ca la voi se cearta copiii incrucisat . Pai tu ai munca de Sisif acolo...wow. Hai ca va veni soarele si la voi, cred ca toate trecem asa peste suisuri si coborasuri, asta e viata, ce sa facem? te si asteptam sa ne povestesti cum ati petrecut.

Ano, mai spun o data distractie placuta in we, eu sincer abia astept sa citesc distractia pe care ati avut-o!

Sanca stiu ca e plecata, sa ai distractie frumoasa! Sa ne povestesti cum s-au descurcat barbatii tai .

Dana, la voi gata vacanta? Tot o saptamana e ca si aici sau mai mult? Cum mai e fratele tau? Te-ai mai eliberat putin?

La noi we se arata intunecat, asa e de 2 zile de fapt. Ziua e deja scurta si soarele destul de jos catre linia orizontului, au venit zilele acelea in care daca e innorat parca nici nu se lumineaza bine. Oooof si mai e noiembrie si decembrie asa. Dar asta e toamna aici, ma consolez ca nu am incotro. fetele sunt cam suparate ca nu prea iesim, dar eu nu am timp acum, iar pana ajunge Ovi acasa e noapte deja. Poate mergem azi putin prin zona sa ne aerisim creierii . In we nu am planificat nimic dar cred ca va fi piscina ca de obicei, e miscarea care deja a devenit obligatorie si probabil zugravit camera Dianei. Am pus hartia pe jos asa ca putem sa ii dam bataie.

si numai bine la toate!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Dana, la voi gata vacanta? Tot o saptamana e ca si aici sau mai mult? Cum mai e fratele tau? Te-ai mai eliberat putin?

.

si numai bine la toate!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Nu m-am eliberat,tot in ritmul ala traiesc,ritm care nu mi se potriveste deloc,nu e al meu,ceea ce ma oboseste peste masura!

Tot in bucatarie,tot imi sparg capul ce si cum sa gatesc,ieri am facut mincare de linte si pentru prima oara am si eu mincare pentru doua zile!Fratele meu e mai bine,a inceput gimnastica medicala,asta asa pe linie a sanatatzii ca in rest ma freaca pe mine la...creier,ba cu una,ba cu alta!Fratzilor ,uneori stau si ma intreb,oare asa eram si eu cind am venit in germania?Cu aceleasi mentalitazi si idei?desi sunt convinsa ca NU,totusi ceva -ceva aveam si eu,asa ca inca odata ii sunt...recunoscatoare sotzului !

E birocratzie si aici,plus ca situatzia este ingreunata de statutul lui(este strain si are si contract de munca limitata)asa ca pina nu se dezleaga toatzi"caii de la gard",tot in formulare de completat o tzinem!iar el...nu vrea sa intzeleaga anumite chestii!Daca aici e asa dificil,oare cum ar fi fost daca se intorcea acasa?

Miha,tu parca m-ai intrebat odata cu plecatul lui acasa si continuarea terapiei acolo?daca pleaca de aici,isi pierde o serie din drepturi,printre care si pensia,pentru ca el va ramine cu un grad de invaliditate(20-30%sunt momentan pronosticurile medicale)!Ca sa nu mai pun la socoteala ca terapeutzii nemtzi sunt in terapia asta de miscare(cred ca am formulatca o ciubota,dar nu mai corectez ca n-am timp)cei mai buni din Europa,deci sansele(si intereseul lor bineintzeles)ca recupaerarea lui sa fie cit mai buna,sunt maxime!

Gata,ma preseaza timpul,astazi e ultima zi de munca,sunt libera saptamina viitoare,vreau sa dau cu var holul!

Intru miine sa gratulez sarbatoritul!

Dana

editez sa spun ca devenii si membru matur intre timpasa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Nu Miha, petrecerea e saptamana viitoare. We asta are concurs la Galati, inca nu suntem decisi daca ne ducem cu el sau pleaca cu grupul .Acuma am aflat ca e alta ora de incepere decat ii anuntase pe ei initial si am incercat sa dau de el la scoala sa vad daca a revenit si profesoara asupra orei.........

Andra, La multi ani!!! mandretii tale de fecior, sa fie sanatos, mintos si sa moara fetele dupa el (o sa ai la treaba).Distractie placuta en famille si lui cu gashca.
Si tie ca ai facut treaba buna

Sper sa mai apuc sa intru dar just in case

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Stiti cumva daca clasele V-VIII de la Liceul Tonitza are ore dimineata sau dupamasa?

Mersi!!

Mergi la inceput