Copii din 1995-1998(33)
Raspunsuri - Pagina 11
Sanca spune:
Buna fetelor!
tare greu ma misc lunea...
Happy Thanksgiving
MqqM sper ca a-ti petrecut bine, cu mic / cu mare la ziua Denisei. Abea asptept sa aud cum s-a distrat Oli.
M-am uitat iar la poze, de data asta mai cu multa atentie, ca zau ca trebuia sa-mi dau seama cum de l-am scapat pe tatic. Paul seamana f mult cu tatal lui, si eu nu am citit caption de sub poze, si cand am vazut poza tata- fiu, nu am vazut nici verigheta, si eram convinsa ca e tot Paul in poza aia. Dar acu recunoaste, Fecioara ta foloseste Just for Man? Ca am marit eu poza si am dat si cu lupa si nu am vazut nici un fir de par alb. La al meu, i-am scos la fire albe... sa aibe....
Mara deci acuma, dupa ce ai umplut 2 portbagage de masina stai 2 saptamani sa pui conservele pe iarna?
Spor la treaba.
Dana bine ca ai scapat de masea si de durere. Si lui Matei i-a cazut o masea aseara. Mai are 2. Te trec la grupa copiilor.
Vacanta placuta, si sa ne scrii cum merge fratele tau cu recuperarea.
Ana deci asa, tu ai avut musafiri. Ai lipsit motivat.
Chiar, vorba Marei, cum merge Alex cu antrenamentele.
Apropo de sport. Elliot face el fortbal, dar e "tag-footbal" adica nu se arunca unii in altii si nici casca nu poarta, ca nu se tavalesc pe jos. E un pic mai uman varianta asta de fotbal american. Aseara ma uitam la un reportaj despre jucatorii profesionisti, cum au brain injuries de la atatea lovituri la cap. Si zau ca m-am ingrozit... Mai ales ca ei de la 50 de ani incep cu dementia, si alte boli pe sistem nervos, care normal ar trebuii sa apara 20 de ani mai tarziu. I-am zis sotului, ca daca vine vorba in liceu de fotbal, sa stie de pe acuma care e raspunsul meu.
Mihaela nimic despre voi, despre Morgan?
Miha - sanatate lui Ty si sa se rezolve pb cu chistul. Eu am o prietena care are un chist din asta, si din cate stiu nu e nimic periculos la el. E mai mult o chestie de estetica, ca nu arata bine pe mana, si te intreaba toti ce ai.... Dar ei ii doar trageau lichidul cu siringa la cateva luni. Eventual s-a retras, nu a trebuit interventie chirurgicala.
Mutumim de incurajare cu testarile. Sa vedem ce or sa faca... Matei era cam descurajat ca fratisu mereu ii baga sub nas ca el face mai bine...
O sapatamana buna la toate fetele
mihaela_s spune:
Ah ba da Sanca, am facut in we curatenie intre florile de toamna, am fotografiat toamna si copiii mei cei mici , apoi o praji cu mere si cu Morgan in geam. Vezi blogul .
Mara, spor la pus pe iarna! Eu m/am lasat de sportul asta pentru o vreme, dar mi-e pofta de castraveti murati Cred ca la anul fac si eu...
, am citit si nu m-am putut abtine sa scriu.
PS mihaela , sper si eu sa nu fie nevoie de nimic chirurgical la Ty, mai ales ca e alergica...uuuuf!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Mihaela,
ce pofta mi-ai facut de o placinta cu mere. Am luat decizia sa nu fac, ca saptamana asta o sa avem tort la ziua lui mama. Duminica am terminat tortul de inghetata de la ziua lui Matei, asa ca mai pot astepta cateva zile...
Silviutza ta creste - creste in graba. Tare mare mi s-a parut in pozele cu Morgan. Poate ca e si parul care e pieptanat altfel. Ok, am stat si m-am delectat cu ce ce copil mare si cuminte ai. Ce frumos plimba ea matza. Si Morgan e ascultator. pe pisoi of course, dar sa nu afle Mishu...
Apropo de muraturi. Sa stii ca mama pune in fiecare an varza la murat, ca cea din comert nu e asa de buna. Anul asta si-a pus si gogonele, sa speram ca or sa-i iasa
Ana68 spune:
Salutare,
La Timisoara este furtuna...ploua de asta noapte si bate si vantul...pe bune de nu zici ca trece Katrina pe aici...bleah!Naspa vreme...
Mara...rusinica mie,dar sa mor de stiu la ce te refereai cand m-ai intrebat asta....
Citat: |
Care putin Ano, ca abia incepuram? |
Alex imbina destul de bine antrenamentul cu scoala.Si spun asta pentru ca antrenorii lui pun scoala pe primul loc,inaintea performantelor sportive.Antrenamentele sunt vineri dupa amiaza si sambata dimineata.In plus m-am bucurat ca locul antrenamentului s-a mutat mai aproape de casa,ca avea de mers aproape tot orasul cu tramvaiul,ii lua o ora numai calatoria...
Eu zic ca se descurca bine,iar cu scoala inca nu are probleme.Isi face temele dupa amiaza si daca le termina,incepe ,unde se poate,si pe cele din alte zile.A luat si niste 10...insa inca nu am semnat carnetul si nu stiu la ce materii s-a procopsit cu ei.
Deci cam asta e cu antrenamentul,Mara si Anca!
Mara,bafta la dentist!Eu am ororare de stomatolog si tot ce tine de ramura asta a medicinei si bat matanii si multumesc Mamei Natura ca inca am dintii si maselele originale in gura si n-am nevoie de plombe...Bafta!
Anca,sa sti ca si pe mine ma inspaimanta ce se poate petrece in timp de la anumite sporturi dure.Insa...de la orice sport poti ajunge sa faci cate o buba.De exemplu,boala baschetbalistilor este hernia de disc...si ajung la cutit,majoritatea sportivilor...Si tot asa...Marius e barbat,deh,n-a comentat nimic referitor la rugby,ba pot spune ca s-a bucurat...ca se face Alex barbat...insa eu m-am speriat la inceput...dar ce sa fac?Eu am facut judo in copilarie...as putea sa ii interzic lui Alex sa faca rugby?Mult succes,dragilor!
Miha,eu am simtit mirosul de la placinta ta,pana aici...
Dragelor...va tzuc...e o vreme ultra bacoviana aici,ceea ce pe mine ma enerveaza cumplit...cred ca cei din gasca emo topaie de fericire!
mihaela_s spune:
Sanca, eu nu am pus niciodata varza murata, desi mi-e tare dor sa mananc...in Ro nu aveam nevoie...punea tata, apoi soacra, iar apoi luam din piata dupa ce pe ei nu i-am mai avut. Era o tanti in piata in SM care cu asta se ocupa, cu muraturi....
Aici nu prea ma ce pune...varza lor e tare groasa, nu e buna de sarmale. Eu fac sarmale proaspete cu varza de Spania, din aceea cu frunza creata. Am incercat daca iti amintesti in prima iarna aici si am pus in borcan frunze, dar atunci nu au apucat sa se mureze, le-am pus cu 2 saptamani inainte de Craciun si desi miroseau atat de bine, cand le-am fiert nu a ramas nimic din gust si aroma. Nu e o idee rea sa incerc anul asta...
Eu am o poveste de la o romanca de aici care isi punea singura in apartament cate un butoi cu varza murata pana au reclamat-o vecinii ca putea de numai cand golea primavara moarea ...Ei la noi nu ar fi problema, ca as avea si unde sa o tin(in garaj) si as goli-o in casa, unde nu deranjeaza pe nimeni(numai pe noi eventual). Dar mersi ca mi-ai amintit, ca eu cu atatea pe cap numai la varza nu imi statea capul. Asta fac in we, pun varza la murat!
Sa iti traiasca mama! Pofta buna la tort.
Ano, nici la noi nu mai prejos vremea, bate vantul de 2 zile si azi a plouat, apoi a fost lapovitza si acum e soare . Imprastie vantul norii ceva de groaza...Mie cel mai urat imi e ca avioanele care aterizeaza trec exact pe deasupra noastra si cand e innorat vin cam jos...sper sa nu se lase jos mai devreme decat e cazul si sa ne trezim dimineata la 6 cu un avion in pat . Ca de trezit ma trezesc oricum, mama lor de avioane! Primul avion pe zi aterizeaza la 6 dimineata, ma trezesc zilnic la zgomotul lui. Noroc ca noaptea nu circula!
am fugit la citit!
PS haha, trebuie sa va spun care e locul lui Morgan de cateva zile...pe masa din living intre laptopurile noastre. dau caldura .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
flower-power spune:
Conservele le-am facut de mult, ca mi-s fata gospodina (urla modestia in mine).
Mai avem de pus doar varza,dar aia dupa Sf.Dumitru, cica...
Alea de le-am luat din piatza erau pt consum, ca suntem mari fani fructe si legume. Aseara am facut conopida gratinata, mai am in plan niste dovlecei cu ciuperci si mozzarela, si-un pate de ciuperci...
Presimt ca ma mutati la culinar
Pt iarna n-am facut decat niste gemuri cu care se delecteaza al meu sot, eu si TB nu ne omoram, zacusca, castraveti, gogosari si niste sosuri super .
Ana, ziceai ca vine si la noi vacanta ....mai e putin
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
CriPOD spune:
Multumim de urari, ne-am sarbatorit in familie, abia sambata e bairamul.
Sanca, ori nu te-ai uitat bine, ori chiar te-ai uitat la fiu-miu de doo ori. I-a, citit fraza, s-a umflat in pene...
andacos spune:
citat din mesajul lui mQQm Multumim de urari, ne-am sarbatorit in familie, abia sambata e bairamul. Sanca, ori nu te-ai uitat bine, ori chiar te-ai uitat la fiu-miu de doo ori. I-a, citit fraza, s-a umflat in pene... Common sense is not so common...[Voltaire] |
Mey si pe mine m-a indus in eroare ca am zis ca are ea alt album!
Trec sa va salut in graba,eu am program full si la munca si acasa,am sa mor la cratitza cu polonicu-n mina zau asa!
In rest frig,-4°C astazi dimineatza,am dat drumul in sufragerie la caldura ca nu mai tzine!
gata...mi-a expirat timpul...de pc!
Mai vin eu!
Dana
agho spune:
Buna, mamicilor! Am intrat sa va salut!... Poate c-ar fi multe de spus la fiecare in parte. Chiar ati scris si ma bucur sa citesc. Insa n-am asa mare elan. Va sustin pe voi si pe copilasii vostri!
Copiii nostri tot cu scoala, cu temele. Cu And. am convenit sa studieze mai cu interes ca sa poata avea si acces la jocul lui pe PC. Ca altminteri, oare ce se va alege de copilaria lui?!...
Ana are atatea de facut, ca ma oboseste pe mine numai s-aud. Ba ca urmeaza o sesiune stiintifica la fizica si treb. sa se hotarasca sa faca ori un referat, ori un experiment. Ea a ales sa faca un experiment.
Luni seara a fost nevoie sa termine o plansa la desen si-a durat vreo 2 ceasuri. Acum trebuie separat, pt un concurs, alt desen. Ea se entuziasmeaza de orice chestie noua, numai ca e nevoie sa lucreze cu sarg la toate materiile. Plus ca mai merge si de doua ori pe sapt. la cor. Uff!
Acum, mai nou (sau o fi vechi jocul, nu stiu ce sa zic), in Ro se joaca "Uite guvernul! Nu-i guvernul!" Obositor joc!
Ana68 spune:
Va salut si eu...pe aripi de vant turbat si lapovita pisacioasa...e o vreme la Timisoara...de stat la caldura in casa,numarat banii si facut draci de copii.
Mara...ai pus atatea bunataturi pe iarna...ce fain!Eu am avut indeletniciri de astea,dar m-am lasat de sportul asta...nu se merita,sincer.Am avut pus borcan cu castraveti,pe care l-am halit rapidissima....am mai pus unul,l-am terminat si pe ala rapid...asa ca o sa cumpar...pe mai departe...Cat despre vacanta,zau...mie una mi se pare ca timpul zboara...azi-maine vine Craciunul...
Miha,pui varza la murat??Sper sa iti iasa....mai bine ii spui mamei tale sa iti trimita pachet...numai frunze.Mah,io ma trezesc zilnic la 6 si un sfert,fara avion,ca sa am vreme de detoate....Mai putin in weekend,cand fac ochi la ora 8...Auzi?De ce nu va faceti voi un camin,semineu,soba in casa,ca aibe si Morgan,saracul,unde se incalzi?!
Mqqm,daca faci poze de la chef de la Deni,ne arati si noua?Ce mai face pepitzelul scump?
Agho,care-i baiul?
Zici ca au mult de lucru copiii...uf...La Alex la scoala,ori nu stiu eu,ori nu imi dau seama,parca nu au activitati de astea marete...Alex isi face temele si atat.Deocamdata.
Spor la treburi!
Dana-andacos
Trec sa va salut in graba,eu am program full si la munca si acasa,am sa mor la cratitza cu polonicu-n mina zau asa! |
Sper ca nu...Doamne fereste!...Ce bucataresti bun?
Azi e sedinta cu parintii la scoala si ne tot indemnam care sa mearga...pfuai...naspa!
Va tzuc!