Copii din 1995-1998(33)
Raspunsuri - Pagina 10
Sanca spune:
MQQM
Happy Birthday lui Denisa, multi ani fericiti, succes in tot ce face si sa i se realizeze toate dorintele
Petrecere frumoasa de ziua ei, sa aibe un week end plin de fun, rasete si surprize cat mai multe si cat mai placute.
Un week end bun fetelor.
ralualexandrei spune:
La multi ani pt Denisa,sa fie sanatoasa sa aiba parte doar de bucurii si de impliniri.Sa-ti traiasca Mqqm!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
flower-power spune:
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa teenagera, ca frumoasa si desteapta e deja. Iar voi sa fiti sanatosi sa-i sustineti in tot ce vor sa faca. Sa ne spui cum a iesit petrecerea si cum a fost Mr.P pe post de DJ.
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
andacos spune:
Mey de ce ma inducetzi in eroare ca miine sarbatorim si nu azi!
Dragelor eu sunt...umflata!Mi-a scos o masea si m-am resimtzit tare de tot,niciodata parca nu a fost ca acum!Maseaua era deja infectatadar mi-a scos-o totusi,asta cred ca a fost motivul suferintzei mele prelungite!
In rest...iuhuuu,vacantza!
We placut!
Ps.Cristina am vazut pozele,zau daca am cuvinte,Oliver este intr-adevar pausica familieie,e tare dulce si scump!Nici de ceilaltzi doi nu mi-e rusine,seamana cu ...mamica lor!pe care am avut si eu in sfirsit onoarea si placerea s-o cunosc!
Intru miine...la urari!
Dana
mihaela_s spune:
Dedi
mQQm sa va traiasca mijlocia, sunteti atat de frumosi cu totii! V-am vazut si eu in sfarsit in formatie completa, iar bb Oliver e DELICIOS!
Petrecere frumoasa acum de "curcan" si apoi we urmator cu adolescentele.
dana, sper ca esti mai bine cu maseaua. Vacanta placuta, noi mai avem o saptamana de scoala si avem una de vacanta. Nu stiu daca astept sau nu, pentru ca numai relaxare nu voi avea, dar sper ca voi putea face ce mi-am propus.
mihaela si mie mi-a scapat informatia cu mana in ghips a lui Ty, sper ca e OK si nu trebuie intervenit chirurgical. Cat despre sot, nu are rost sa iti tot faci sange rau, e pacat sa iti strici tu sanatatea pentru el....
Sanca, succes baietilor la teste!
agho, ma bucur ca ai avut timp si m-ai incurajat, la fel ca toate fetele de altfel .
Mara ce ati facut we asta? baietii banuiesc ca baschet sau fotbal dar tu?
ana stiu ca e ocupata cu sora ei cea care umbla prin lume, o asteptam cu povesti!
andra, e greu cand proprii copii te dezamagesc, chiar daca nu sunt neaparat crescuti de tine...sper ca au mai trecut grijile si respiri mai usurata acum.
pretty, criss...mai haideti si la noi sa va cunoastem mai bine!
Restul fetelor? Cele vechi, cele noi?
Mie mi-e dor de Katy, oare ce mai face? Avea o prietena care citea aici parca, poate o anunta sa ne mai dea un semn...
O saptamana frumoasa la toata lumea.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
andacos spune:
La multzi ani Dedi,sa fii sanatoasa si fericita si viatza sa-tz aduca numai realizari si impliniri!
Cristina,sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurie ca si pina acum!
Eu ma simt mai bine cu maseaua desi inca mai e putzin umflat,e mult mai bine!De miine la munca!
O saptamina plina de realizari!
PS:Sanca m-am tot tzinut sa-tzi spun ,galben va fi holul(pe care vreau sa-l faca peste 2 saptamini),in sufragerie am facut nuantze de "rosa antica"asa am intzeles ca se numeste nuantza asta!Cred ca ma repet dar sunt tare incintata de sufragerie!mai els ca de eiri am facut si focul la camin...eiii...trai neneaca acum!
Ps2!Miha rock,sanatate Tatienei,sper sa nu fie probleme,dar eu n-am intzeles cum si-a rupt mina!Stiu ca o sa ridetzi d emine dar anul asta e scris in stele cred ,atitea fracturi si accidente soldate cu fracturi si interventzii chirurgicale,n-am auzit de mult tare!
Ps3.Andra,condoleantze,stii tu cu e vorba aia"nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste"asa si cu bunicul tau!
Dana
mhldvrc spune:
, buna dimineatza
Fetelor, multumesc frumos, ce m-as face fara voi Asa, era nevoie de putina lamurire. Tatiana nu si-a rupt mana, dar, dupa sapaturile de asta vara, i-a aparut un chist radio-carpian la mana stanga. De regula astea se opereaza, dar don'soara mea este alergica la antibiotice si anestezice Avea dureri foarte mari si singura solutie a fost sa-i imobilizeze mana in ghips, sperand ca se va retrage. Vineri am fost la medic, a scapat de ghips doar, mai incercam cu fizioterapie si daca tot nu se retrage, om vedea ce mai putem face Pe Adrian sunt suparata foarte tare, imi vine sa-l omor, deaceea spuneam ca voi deveni subiect la stiri
Ajutati-l pe Dan !
si .... Mihaela de Tatiana si Mihai
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
ralualexandrei spune:
Mihaela rock daca putem sa te ajutam cu ceva e de ajuns sa spui.Ma rog sa-ti fie bine,indiferent ce inseamna asta si Tatianei multa sanatate sa dea Domnu' sa se retraga chistul.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Ana68 spune:
LA MULTI ANI,DENISA! Mami Mqqm,sa iti traiasca domnisoara,sanatoasa...Sper ca ati avut o sarbatoare frumoasa...
Miha rock,sper sa fie bine,pana la urma ,cu mana Tatianei...si cum zice si Andra,daca e rost de o vorba buna si un sfat,tu spune numa',ca vom gasi si o solutie...
Cum bine scria Miha,eu am petrecut 2 zile jumate cu sora mea...cea care naviga peste tot locul...A venit vineri dimineata si a plecat duminica la pranz.Se pare ca nu va mai naviga,s-a cam saturat de asta...acum calatoreste.Inainte sa ajunga la sora noastra,in Italia,a calatorit prin America...in lung si-n lat,cu o prietena de a ei.Apoi a stat o perioada la sora ei geamana,sora noastra,si a mai ajutat-o putin cu gorobetii ei micuti.Apoi a venit la Constanta,sa isi mai rezolve din probleme si apoi la noi.Acum e undeva pe Mediterana,cu prietenul ei...sta o saptamana...hehehehe...tot pe vapor de croaziera,insa de data asta ca si turist,client...
Anca,tin pumnii flacailor pentru testari...
Dana-andacos...ce-ti pasa?!Esti in vacanta...ptiui...las' ca mai avem si noi oleaca si vine si la noi vacanta!
Agho...am fost sambata pana la Buzias,am crezut ca atunci se tine un festival,insa festivalul a fost duminica...e vorba despre festivalul paprikasului.L-am ratat,insa cum ai scris si tu,ieri a plouat si a fost tare urat,asa ca nu imi pare tocmai rau pentru ca nu am ajuns la Buzias.In rest...am haladuit pe la Mall,prin oras...p-acasa...nimic deosebit.
Ce sa va mai zic?Nu prea am ce...
Doar ca va doresc o saptamana cu multe realizari!
flower-power spune:
Happy Monday!!!
Care putin Ano, ca abia incepuram? Alexul cum imbina scoala cu sportul?
In we nimic notabil. Dupa ce l-am livrat pe TB la matematicile lui am facut un tur de piatza am umplut portbagajul cu legume si fructe. Asa imi place piata la vremea asta ca-i bogata si plina de culoare.
Duminica alta tura, de data asta in supermaket(uri), bucatareala,...de-astea...
Miha, ooff, nu-ti mai face si tu atata sange rau, mai greu sa schimbi la varsta asta . Fa si tu front comun cu copiii si incearca sa te stresezi mai putin ca-ti dai si sanatatea peste cap.
Sper sa treaca si chistul Tatianei sanu fie nevoie de interventie
Dana, rosa antica deci? ma bucur ca sunteti incantati de rezultat, ar fi si cazul dupa atata munca. Si mie mi-e drag cand vin acasa, am sentimentul ala de nou, inca nu m-am obisnuit ...
Bine ca te-a mai lasat maseaua . Si eu trebuie sa ajung la dentist. Dar cand ma gandesc cam cat o sa ma coste ma iau alte dureri ...de portofel
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price