Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Imi e si rusine , dar urez si eu La multi ani lui Ege si lui Robert!

Tania, multa sanatate Biancai si tie!

Crix, sanatate multa si voua!

Si copiii mei sunt toti cam muciosi. Vladimir e deja de cateva zile asa si abia respira, se enerveaza, e bazait. Asa ca azi ma cumparat si eu batista bebelusului si astept sa faca minuni .

Bettyk, vroiam sa iti trimit un pm, dar nu le ai activate. Sa te mai bat la cap cu intrebari despre Scoala 7. Nu mai stiu, tu ai fost inainte la scoala, ai cunoscut invatatoarea, la inscriere ai avut posibilitatea chiar si neoficial sa optezi pentru o anume invatatoare?

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
pentru pitici si mamici. Doresc sanatate bolnaviorilor mici/mari si le urez insanatosire grabnica!
Cornelia batistuta este buna, o vei folosi si cu alte ocazii, si noi avut nevoie prima oara la Teo cand avea 2 sapatamani, pana am cumparat ne-a ajutat Tania ()cu a ei. Important este sa nu coboare secretiile la plamani. Inainte si dupa aspirare punem ser fiziologic (am cumparat la punga 500 ml (aprox. 5 ron/buc), este mai ieftin decat o fiola de 10 ml (aprox. 5 ron/buc))pentru fluidificare .
Tania sa ne spui ce ai facut la medic (ca sa fim sigure ca ai fost ). Biancai.
Simona cu placere!

Citat:
in asteptarea soarelui, va las o calda!
despre noi inca nu ma simt in stare sa povestesc...

vladis multumesc pentru , ma simt destul de obosita la
ora asta si, cred ca mi-ar prinde bine una. Sper ca sunteti bine, din mesajul tau tind sa cred ca ati avut probleme, sper sa fi inteles eu gresit.
crix si eu ma mai uit la rafturile cu 4 ron, de multe ori am cumparat fleacuri, care apoi s-au dovedit a fi utile.

Va doresc numai bine!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna seara.
Cu scuzele de rigoare urez si eu LA MULTI ANI LUI ROBERT SI LUI EGE!
nu am mai intrat de cateva zile.
cornelia, incerc sa mi le activez acum si imi poti trimite oricand pm.
Eu am o parere buna despre scoala 7,tocmai de aceea am optat pentru ea. unul din motive. al doilea fiind invatatoarea. mi-a fost recomandata si am tinut mortis ca Alexia sa fie acolo. iti voi spune mai multe pe pm daca e.
poop.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tania, Cornelia, Bettyk, multumim mult ptr urari!!
o sa pun si niste poze. am facut un party simbata. prima oara cind il sarbatorim pe Robert cu ceva tam-tam.

Tania multa sanatate. groaznic sa te doara capul, sa nu poti dormi. sa te faci bine repede. Dar Bianca ce-a patit?
Cornelia, ce fetita mare ai!! deja scolarita. eu imi aduc aminte de niste poze de-ale tale cu ea in scutec ieseai din maternitate. copiii cresc , noi imbatrinim pe aici pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza gasca!

Tot despre scoala intreb si eu, intreb aici, ca la topicurile speciale ajung mai greu... Cand este perioada oficiala de inscriere pt anul scolar 2010-2011? Stiam ca ar fi undeva la inceputul anului(febr-martie)....zilele trecute aflam despre o fetita ca a inscris-o deja mama ei...ce sa fac, sa o sun pe mama sa o intreb daca e pe bune sau pe pile? La scoala care vreau eu s-o dau pe ALexia nu cunosc nici o doamna, n-am nici o referinta/preferinta, ce sa fac?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna fetelor.
Crixia,din proprie experienta te sfatuiesc sa te duci mai din timp la scoala unde vrei sa o inscrii pe fetita. sa te interesezi si sa incerci sa o inscrii. inscrierile oficiale,din ce imi aduc aminte incep in februarie. ceva de genul asta. atunci duci dosarul copilului si optezi pentru o anumita invatatoare. totusi,parca pentru inscrierea la scoala,nu este atat de greu ca la gradinita.la gradinita,raman destui copii pe dinafara,dar la scoala situatia este un pic diferita.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna ziua de week-end!
am fost cu vlad pentru investigatii la spitalul grigore alexandrescu in bucuresti, treburile nu au iesit chiar cum voiam noi, in sensul ca intre timp chiar s-a imbolnavit, plus o enteroviroza, motiv pt care a trebuit sa stau internata cu el 4 zile acolo, apoi am venit acasa pt 3 zile cu tratament injectabil, dupa care ne-am reintors la buc pt rezultate. ce sa zic, l-au testat si paratestat, in mare analizele au iesit bune, insa i-au gasit o klebsiella in caile respiratorii (la aspiratia traheo-bronsica) si sinuzita, a facut 10 zile antibiotic in branula si apoi inca o saptamana pe gura, urmand sa revenim la control la inceputul lunii noiembrie. daca asta ar fi intr-adevar cauza racelilor lui repetate, ar trebui sa vedem si rezultate.i-a dat si tratament de imunizare, insa noi i-am tot facut; asteptam si rezultatele la testele pt alergie (testul phadiatop infant), de fapt pe mine asta ma interesa cel mai mult, am banuit ca tusea si secretiile ar putea fi pe teren alergic, nu m-am gandit la ceva infectios, deoarece analizele care ar putea indica prezenta unei infectii sunt toate in limite normale. ma gandesc si la posibilitatea ca proba sa fi fost contaminata , nu stiu ce sa mai zic...

daca tot se discuta despre batista bebelusului, pe care si noi am folosit-o din greu la vlad, va atasez un mail primit de la d-na doctor din bucuresti: "daca ati obisnuit sa folositi aspiratorul pentru desfundarea nasucului baietelului- n-o mai faceti ; este inutil si potential periculos ( in practica am intilnit o multime de parinti care au fost indemnati sa foloseasca aspiratorul , in loc de a desfunda, pur si simplu nasul bebelusului cu instilatii blinde de ser fiziologic; metoda "mecanica" este traumatica si potential iritativa, plus riscul de a contamina in permanenta fosele nazale cu germeni)", asta legat de bacteria gasita la vlad; acum fiecare face cum crede.

in rest, ce sa va zic, toata admiratia si respectul pt cadrele medicale de acolo, pt modul cum esti tratat, atat dpdv medical, cat si uman.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Salutare!
Ce mai faceti? Noi ne pregatim sa mergem la nunta, fetele le-am dus la socrii pana maine seara, nu va spun ce scandal facea Teo, voia la nunta, "sa danseze, sa manace si sa bea suc". Am lasat-o cu plansete, dar noroc ca este si Alex cu ea, ca alfel ii facea mari probleme soacrei.

Vladis , sper sa identificati cat mai repede cauza problemelor de sanatate si sa ne dai vesti numai de bine in legatura cu Vlad.
Crix si eu am auzit ca se merge din timp la scoala, "pentru testarea terenului" , dar inteleseem ca undeva in februarie . Dar mai bine "deschizi usa" mai devreme, abia vezi cum sunt conditiile si alte detalii "organizatorice".

Va doresc o seara bune si numai bine!

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Helloooo!!!!!!!!!
Mai citesti cineva pe aici???!!!
Ce faceti? Cum ati petrecut in we?
Noi am fost la nunta sambata, a fost frumos, ne-am distrat pe cinste.

Va doresc o saptamana linistita!

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Da Camelia, hop si eu!

Eu am fost cu fetele in parc duminica, si va rog sa-mi permiteti sa ma vait....am avut impresia ca plecam in concediu, pana ne-am pregatit de iesire....cu carut, scaun auto, geanta lui bb cu toata bucataria dupa noi, jacheta si sapca pentru Alexia, sticla cu apa...
am stat de la 13,30 pana la 18. Eram franta aseara, caci am fost doar eu cu ele, si in parc si acasa, tati la servici....
Mi-au sosit si mie invitatiile pentru botez, le comandasem pe net si nu soseau, dar se ratacise pe la alt oficiu postal. Acum trebuie sa-i listez Anei o fotografie, caci invitatia este cu poza lui bb.
Vedeti ce de treaba am eu? :)

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput