Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!!!
Cu mare intarziere si mii de scuze pentru asta uram La multi ani, sanatate si numai impliniri pentru Arzu Ege (ege) si Robert-Alexander (liris)!!!
Dragi mamici, sa va creasca copiii mari, frumosi si sa va aduca numai bucurii.

Nasoala vreme . Dimineata ne-am "distrat" la cumparaturi, iar pentru seara vrem sa mergem in vizita la bunici, dar poate ajungem si la un loc de joaca. La cel de la city mall sunt primiti si "piticotii" sub 3 ani? Nu de alta dar Teo sigur va dori sa-si urmeze surioara la joaca si cu greu o vom opri.
Crix , lasa ca va faceti voi mari si recuperati "petrecerile". Cat despre gradinarii/tzele nostri/e , este mai bine ca nu ai schimbat colectivul, sigur venirea pe lume a Anei i-a dat tot universul peste cap Alexiei, inca o schimbare nu facea decat s-o deruteze de tot. Si la noi la sedinta s-a ridicat problema copiilor care vor merge la scoala la anul (Alex este la grupa mare) si la modul in care vor fi pregatiti, iar doamnele au spus clar parintilor ca va greu sa lucreze cu 10 si s-ai lase pe ceilalti 20 de capul lor, in final, cred ca vor fi cu totii si la anul la grupa pregatitoare.
In legatura cu greva de maine, la noi la gradi nu s-a anuntat nik, ce am auzit a fost de la gradinitele cu program scurt si scoli.

O zi buna!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimineata!!! Brrrr,... ce urat e afara.
Chiar nu stiu sa-mi activez Pm-ul. Ma poate ajuta cineva? Am mai primit mesaje dar raspuns la un pm dat de mine. O sa-ti trimit altul sa-mi poti da raspuns. Multumesc..

Felicitari si La multi ani!!! pentru EGe.

Mergi la inceput

Fetelor, am cumparat din real dero omo automat de 5 kg si avea in oferta mingie de volei gen piele. Din aia care se umfla. Super. Chiar daca nu o folositi anul asta o umflati la vara. Nu folosesc omo , dar am luat ptr mingie.
Zilele trecute am vorbit cu cateva fete despre oferta de la ALMETTE, aia cu cutitele alea superrr( chiar am primit si eu unul cadou), eu nu am stiut de ea. Ori nu am trecut pe la raft ori nu am fost in perioada aia. Daca m-ar fi anuntat cineva pe aici ....poate ca aveam si eu. Asa ca, va anunt de acum toate ofertele ce le gasesc in drumul meu.
Va pooop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

Buna dimineata!!! Brrrr,... ce urat e afara.
Chiar nu stiu sa-mi activez Pm-ul. Ma poate ajuta cineva? Am mai primit mesaje dar raspuns la un pm dat de mine. O sa-ti trimit altul sa-mi poti da raspuns. Multumesc..

Felicitari si La multi ani!!! pentru EGe.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100

In stanga gasesti(deasupra reclamei Elancyl) "MESAJE PRIVATE"(al doilea de jos).Dai click pe el...Se va deschide o fereastra ..undeva sus pe orizontal gasesti 4 butoane,ultimul fiind "OPTIONS".Dai click pe el ,,,se va deschide o alta ferestra unde activezi ,iti asezi cum vrei PM pe o pagina(cele trimise si primite.

Sper ca am fost explicita daca nu iti spun pana reusesti

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

in asteptarea soarelui, va las ocalda!

despre noi inca nu ma simt in stare sa povestesc...

sanatate tuturor!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Gata Gabi. MUltumesc. Acum am PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

A iesit soarele! cel putin la mine asa este

Habar nu am avut despre oferta cutiutele asa ca e super ideea de a mai spune ce mai e prin oras, pe unde am vazut diverse lucruri...

Uite, sotul meu s-a oprit intr-o farmacie(cea din Real2) si a observat un raft cu produse reduse cu 40%. Erau putine chestii, dar printre ele a gasit ceva util.

Eu trebuie sa-mi fac timp sa ma avant in oras sa detectez si eu ceva tinute pentru ocazii. SLabe sanse sa intru in ce aveam, plus c aimi trebuie o motivare puternica sa nu mai ciugulesc ziua. Incerc sa tin regim, dar greu trece o zi sa stau cumintica. Incep ziua cu produse bune si termin prin a ciuguli "rautati".

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumim frumos, Camelia!! esti o draguta, numai bine si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Simona, sa-ti traiasca baiatul sanatos, sa creasca frumos si sa aiba parte numai de bucurii si impliniri in viata!

Am absentat ceva timp din motive medicale...am avut-o bolnavioara pe Bianca(si mai este sub tratament). Se pare ca am facut si eu un fel de nevralgie...am 4 zile de cand ma lupt cu o durere infernala de cap(jumatate de cap). Dorm maxim 3-4 ore pe noapte si stau cu calmante...azi m-am hotarat sa ma duc la dr. totusi....

Pup fetele si sa auzim de bine...

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!!

Ce vreme frumoasa! Macar vremea frumoasa sa va scoata din problemele zilnice / griji /dureri....

Dady, nu e bineee deloc, sa mergi la dr as acum te-ai hotarat, nu mai amana! Stim ca o mama se lasa pe ea pt alte urgente, dar trebuie sa fii tu ok in primul rand, iar cu durerea asta chiar nu poti amana!
Sanatate Biancai, dar si tie!

Si noi toti avem nasurile infundate, dar doar atat, sper sa nu apara si alte simptome...

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput