Gasca de Constanta *110*
Raspunsuri - Pagina 7
CRIXIA spune:
Salutare!
Noi...una la gradi, alta de abia a adormit, iar eu, cea mai mare dintre motzate va salut pe voi si ma duc la gospodarie.
O zi buna!
Cris mami de Alexia & Ana
bettyk spune:
Buna seara tuturor.
ce mai faceti?ce mai este nou?
Cornelia, din pacate, la scoala 7 nu mai este after school. nu stiu din ce motive au fost desfiintate clasele de step.era foarte bine sa fi avut after school.multi parinti ar fi optat pentru. si noi. asta e marea noastra problema. chiar nu stiu cat mai pot sta acasa,fara serviciu.innebunesc.
dar in ultima instanta tot spre after school voi opta.am auzit de 2 centre de afterschool in oras. totul este sa o poata lua cineva de la scoala si sa o duca acolo. unul este pe Lahovari si unul parca, pe Mihai Viteazul. inca nu am ajuns acolo.astept sa vina si tati din voiaj si sa vedem si mai ales sa hotaram ce facem.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita
CRIXIA spune:
'neatza!
eu nu inteleg cum sta treaba cu after school. Cine imi explica si mie cu incetinitorul? Adik copilu termina orele si apoi pleaca in alta locatie in stil organizat,....si ce se mai intampla, pana la ce ora, pret ?
Bettyk si eu m-am plictisit acasa, rusine sa-mi fie! E frumos cu familia in regim extins, dar parca ma plafonez. Sunt convinsa ca vor trece repede cei 2 ani si apoi sa vad cum fac fata intre scoala si cresa(probabil).
Pana una-alta eu imi storc neuronii pentru organizarea botezului. Irina mi-a recomandatr DJ, am vorbit cu el si astept sa aibe o seara festiva ca sa-l vad in actiune. Sar'naaa Irina!! AM facut degustare de vinuri cateva zile la rand, am in frigider cateva sticle de vin incepute ...inca nu ne-am hotarat.
Cum e la scoala, gradinita, servici?
pisikuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy In we asta am decoperit un spatiu de joaca adulti-copii. Este deschis tot anul. La iarna vreau sa beau acolo o cana de vin fiert in zapada.. Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002) http://community.webshots.com/user/Madamsadamy http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100 |
exact asta caut si eu, chiar intrebasem la gravidute si mamici din cta si acu' ma gandeam sa intreb si la voi. e pe bune? si daca da, unde?
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Am intrat sa va salut , apoi inapoi la treburile administrative.
Crix ma bucur ca ai gasit dj, locatia ati hotarat-o, dta, ora? Spune-ne mai multe detalii.
Dana spune unde este locatia de joaca pentru pici si vin fiert pentru adulti.
we placut!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Camelia o sa va anunt si cand se va apropia evenimentul, acum va spun doar data: 21 noiembrie.
Brrrr, cam frig! asteptam explicatiile despre locatia de joaca pe timp de frig
Noi am fost cu mic cu mare la "un inceput de nunta", o buna prietena este azi nasa si noi ne-am prezentat la ea acasa sa o sprijinim moral la petrecere va merge doar capu' familiei, fetele e sechestrate la domiciliu
numai bine!
irina81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Pana una-alta eu imi storc neuronii pentru organizarea botezului. Irina mi-a recomandatr DJ, am vorbit cu el si astept sa aibe o seara festiva ca sa-l vad in actiune. Sar'naaa Irina!! AM facut degustare de vinuri cateva zile la rand, am in frigider cateva sticle de vin incepute ...inca nu ne-am hotarat. Cum e la scoala, gradinita, servici? Cris mami de Alexia & Ana |
Cu placere! Ma bucur ca te-am putut ajuta.O sa vezi ca o sa-ti placa de dj.
Ultima intrebare imi era adresata mie?
Dana,iti trimiteam si tie datele dj-ului si niste locatii care mie mi-au placut,dar nu ai pm activat. Si cu detalii despre locul de joaca te astept si eu!
CRIXIA spune:
brr, buna dimineatza de duminica!
Irina, intrebam si eu pentru cine are timp sa-si verse grijile saptamanale...din experiente invatam. Eu si Cornelia ne pregatim pt anul ce vine de intrarea la scoala si culegem informatii.
Alexia a inceput activitatea la gradinita, e al 3-a an in aceiasi grupa si observ ca se repeta si toamna asta poeziile de toamna. Eu vreau sa cred ca e f.important anul pregatitor si nu prea vad sa invete ceva.....sunt amestecati in grupa, nu prea vad cum reuseste educatoarea sa lucreze separat cu cei ce vor pleca la scoala.
As fi schimbat-o la alta gradinita, dar voci din jurul meu imi spun ca deja s-a produs o schimbare in familie ( Ana) si ca ar fi prea mult si schimbarea gradinitei.
Sa va odihniti intr-o zi asa de somnoroasa!
irina81 spune:
Ok,Crixia ca nu stiam. Normal ca invatam din experientele altora; si pe mine ma intereseaza sa adun informatii in legatura cu scoala. Matei e in primul an de gradi si pana acum e foarte incantat.Sa vedem cum evolueaza pe parcurs.
Si eu cred ca o bulversezi prea mult daca o mai si schimbi de la gradi in ultimul an;ai putina rabdare sa vezi cum va fi mai tarziu;poate acum e perioada de inceput pana se mai acomodeaza copiii.
Noi luni nu mergem ca e greva.
CRIXIA spune:
Am mai auzit ca nu merg unii copii in ziua de luni. De la Alexia n-am scos nimik concret, o sa vedem maine daca vor face activitate.