Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna seara!!!
La multi ani, Mihaita!!!Sanatate si mult noroc.(scuza-mi intarzierea, dar eu intru mai rar acum).
In we asta am decoperit un spatiu de joaca adulti-copii. Este deschis tot anul. La iarna vreau sa beau acolo o cana de vin fiert in zapada..
Vreau si eu nr DJ-iului. Nunta nepoatei de la anul o sa fie restransa 20-25 famili. Un dj activ e numai bun. Inca nu am stabilit locatia dar sper sa gasesc ceva repede. Pana plec in Italia trebuie sa am in vizor ceva locatii. Apropo mireasa vrea ptr ginere frac. Stie cineva de unde pot inchiria?

Camy,asa de aproape este evenimentul? detalii please!!! Data, ora bisericii sau macar ora la care pleci de acasa. Si la botez am ajuns tarziu.
Va poop, fug la nani. Maine la job2 ma asteapta doi printisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Madamsadamy, ca tot vorbim de organizari, uite, eu am o propunere pentru nunta ce o organizezi! Sala de conferinte a hotelului Ibis, este rotunda si se preteaza la o nunta micuta. Noi am cununat acolo si a fost radicala schimbarea, dintr-o sala cu scaune intr-un salon frumos decorat. Finii mei au fost multumiti mai ales pentru faptul ca decorarea salii nu au facut-o ei, totul a fost inclus, chiar si aranjamentele florale de pe mese. Loc de dans era suficient. Ii fac reclama si sper sa mai organizeze astfel de evenimente acolo. Spun asta caci, se pare, lumea nu prea stie de aceasta locatie.

Multumesc Irina!
Mihaela a fost bun tortul?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

crixia,a fost ca era productie proprie....doar n-o sa zic ca n-a fost...

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Mihaita!!! sa fii sanatos si sa cresti mare si grozav!!

Mergi la inceput

Buna dimineatza.
Multumesc pentru idee. Suna bine Ibis, o sa merg sa vad. Nu prea ar fi buna o sala mare si noi putini. Pare goala. Dar merg sa vad cum e.

O cafea ? Vu sau fara cofeina?O stire noua?

Va pooop. Fug la piticii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Nicoleta (iulyp) si Teodora Ioana (jojo_miha)! sa cresteti mari, frumoase si sa va bucurati parintii numai cu realizari!

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

Camy,asa de aproape este evenimentul? detalii please!!! Data, ora bisericii sau macar ora la care pleci de acasa. Si la botez am ajuns tarziu.

Dana nunta este pe 24 octombrie, cununia religioasa va fi la biserica Sf. Maria de pe b-dul 1 Mai, la ora 18,30. Ora plecarii de acasa inca nu am stabilit-o, este inca devreme, depinde de ora de la starea civila, asta, dupa ce luam in calcul ca mergem sa luam finutza de la Navodari. Mai vorbim mai aproape de eveniment.

Mihaela si eu am la tortul lui Mihaitza, m-am bucurat de bucuria lui. Sa creasca mare si sa aiba numai realizari.

Va doresc o zi buna!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!
LA MULTI ANI TEODORA!
MULTA SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita

Mergi la inceput

LA multi anisarbatoritilor de ieri. Sa-mi fie rusine , nu verific lista, asa patesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

La multi ani Nicoleta (iulyp) si Teodora Ioana (jojo_miha)! sa cresteti mari, frumoase si sa va bucurati parintii numai cu realizari!

La multi ani si de la mine!

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Teodora Ioana!

La multi ani Nicoleta!

La multi ani Mihaita!
(scuze pt. intarziere)

Sunt foarte preocupata de scoala Mariei (zici ca maine trebuie sa o inscriu ). Mai nou m-am sucit iar si ma gandesc sa o dau totusi la Scoala 7. Bettyk, poti afla tu daca exista posibilitatea de after school? In multe scoli sunt invatatoare care au/lucreaza la astfel de after schools si iau copiii de la scoala la 12 si ii duc personal la after school. Mai stiu ca pana anul trecut Scoala 7 a avut clase de step care anul acesta s-au desfiintat. E adevarat? Nu e graba sa aflu , dar deocamdata strang cat mai multe date.

Pupici tuturor!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput