Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Crixia, eu zic ca se va acomoda destul de usor. iar cu disciplina nu cred sa fie probleme.si mandra mea la inceput vorbareata nevoie mare,intreba mereu cand e pauza ca se plictiseste sa stea pe scaun dar ii obisnuieste doamna relativ destul de repede.acum ma mir cat e de atenta si de cumintica. plus ca intervine spiritul competitiv, cine raspunde corect,sau ridica mana primul,etc.si chiar ne zicea aseara la sedinta ca sunt destul de disciplinati,cu mici scapari. dar e lucru mare, dupa doar 2 sapt de scoala.

Cornelia, si eu la inceput am fost tentata sa o dau la step by step,tocmai din aceeasi cauza. cine sta cu ea,cine o ia de la scoala,etc.
dar am fost sfatuita si mi s-a spus ca sistemul step by step nu e chiar cel mai bun sistem si in plus o poate obosi prea tare.
iar copilul cand a auzit mi-a zis ca e satula de program prelungit.
dar sincer, nu stiu exact cum mai sta treaba cu stepul pentru ca nu m-am mai interesat daca am optat pentru scoala normala.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!

Mihaela(umflatel),sa-ti creasca baiatul mare, sanatos si sa aveti parte numai de realizari din partea lui!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAITA si din partea noastra. multa sanatate si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutareee!!!
La multi ani Mihaita! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Crix sanatate Alexiei! In legatura cu iesitul, chiar pana la piata, cred ca te-a relaxat chiar si pentru putin timp.
Gabi sanatate si voua!
Cornelia Mariei, care s-a saturat de program prelungit. Sper sa acomodeze repede Stefan cu noua d-na.
bettyk este bine ca isi face singura temele, tu doar s-o verifici, si as vrea sa fie asa cand vom merge la scoala.

Se pare ca bb-lushii se "imunizeaza" de la fratii mai mari , cunoastem, Alexandra a fost si inca este foarte darnica cu sora-sa, si tusea + mucii pe care ii are Teo, tot de ea au fost aduse, dar cu simptome mult mai usoare la copilul cel mare.

Va doresc we placut si insanatosire grabnica tuturor (mari si mici)!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Haideti la !!!!!!!
Dragele mele, am ajuns si la city mall pentru sutien, dar din pacate am primit acelasi raspuns ca peste tot, nu au cupe asa mari la sutien(95C). Asa ca, voi folosi ce am .
Voi cum mai sunteti? Bolnaviorii si-au revenit?

Va si va doresc duminica placuta!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neazta si o saptamana frumoasa va doresc!

Mihaela pentru Mihaita Laa muulti ani!! iar voua realizari si bucurii!!

Alexia a ramas cu nas infundat ( sa nu spun muci), azi a mers la gradi, sper sa n-o iau cu ei in barba. Acasa i-am dat cu apa de mare si i-am pus picaturi( Colargol-ul preparat de Dom - la noi functioneaza f.bine)

Ana are de cateva zile chinuri, colicii parca se facuse mici, dar in we .. e adevarat ca la 6 sapt au punctul maxim? am auzit undeva replica asta

Dady, mi-am amintit ca inainte de nunta( nasit) vroiai unghii cu gel/acryl. Le-ai facut, cum te-ai obisnuit, multumita?
Na, ca mi-am amintit si eu ceva, ca ma uitam la ale mele, au inceput sa fie fragile, dar ma incurajez, cica se poarta mai scurte

Bye!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

La multi ani Mihaita! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii cu progresele tale!
Crixia,in primul rand sa-ti traiasca micuta! In legatura cu dj-ul,ti-l pot recomanda pe cel care a fost la noi la botez.A facut atmosfera super;ne-a pus un retroproiector pe care in permanenta au fost proiectate pozele cu Teo sau filmulete din timpul botezului,ne-a facut karaoke si a fost si acceptabil la pret.Daca te intereseaza iti dau datele pe pm.

Va pup si sper sa intru si eu mai des sa scriu ca de citit va citesc mereu din umbra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Multumesc Irina, astept datele de contact pe PM. Majoritatea invitatilor sunt tineri, media de varsta 35 de ani, asa ca ne trebuie un dj care sa-i antreneze.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune indreptate catre noi,sunteti deosebite!
va pun un filmulet cu mihaita!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Cu scuzele de rigoare,pentru intarziere LA MULTI ANI MIHAITA,multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai.

Mergi la inceput