Gasca de Constanta *110*
Raspunsuri - Pagina 10
CRIXIA spune:
'neatza!
Azi m-am des cu ....cu juma de cana de lapte!!! deci, va ajung din urma
De und evine vantul asta si ce aduce el, ploaie?
Cris mami de Alexia & Ana
vladis spune:
buna dimi la cafea cu lapte crix, ne bucuram ca revii la vechile obiceiuri :cafea + forum spor la pregatirile pt botez!
cu vremea cica suntem in atentionare de www.ziua.net/news.php?data=2009-10-13&id=41276" target="_blank"> cod galben , eu una sper sa fim pe la marginea vijeliei, ca n-am deloc bucurii la vremea urata.
sper sa va mearga bine intr-o zi de marti 13
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
Mami Vladis singurul meu obicei e forumit-ul, cafeaua(fie ea lungita cu laaapte) e o noutate pentru mine! Nu cred ca am baut in total pana la varsta asta 1 litru de cafea....cred ca estimez gresit, exagerez. Nu-mi place gustul si nici la drivate n-am apelat.
Acum, nu mai tine, trebuie sa ma agat si eu de o metoda de "anestezie"
Ontica Camelia spune:
Mai dar ce ploaie a mai tras dupa-amiaza! Azi am fost sa facem cumparaturi pentru nunta si nu puteam cobori din masina, in final am riscat si am mers prin ploie.
crix este frumoasa preocuparea legata de botezul micutzei. Cat despre mersul la joaca cu amandoua, acum este mai usor fiindca Ana este inca bb, dar la anul pe vremea asta nu vei sti dupa care sa alergi mai intai.
Va doresc o seara buna si multa sanatate!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Buna dimi!
Azi parca nu merge , m-am laudat degeaba ca ma inscriu la un viciu!!
Hehe, legat de vicii, sotul meu ma intreaba "Mai, da' tu ce placeri ai in viata!!??" referindu-se la vicii, hobby-uri....asa ma vede el!
Camelia, ma gandeam eu ca nu imi va fi usor sa alerg dupa 2 cucuiete, dar am speranta ca nu mai plec la vara cu toata casa dupa mine( carut+scaunelul de masina, al carutului; geanta lui bb cu bucatarie, pampers, hainute; rucsacul Alexiei;)..numai pana le-am pregatit pe toate, carat la masina....stau si ma gandesc, daca eram la bloc, singura nu ieseam cu ambele fete.
Cat de cald e in casele voastre? Soatza mea zice sa dam drumul la centrala....sa vedem cum va fi zilele urmatoare. Acum avem 22 de grade, ceea ce e ok.
O zi buna! Nu umblati p'afara ca va ia vantul!!
Aaaaa, e Sf Paraschieva!!! Singura forumista pe care o stiam botezata cu acest nume sfant este JULY....daca o intalneste cineva sa-i transmita din partea Gastii numai bine!!
Daca voi aveti sarbatoriti sa va traiasca cu numele sa fie sanatosi!
Madamsadamy spune:
Si eu la o , fara cofeina bineinteles.
La multi ani!!!!Paraschivelor!!!
Bine ca am deschis si intrat aici ca aveam de gand sa bag o masina, asha de dimineatza. Doamne!!!, cum ma apuca harnicia. Ieri m-am cafelit si plecat prin lume hy life si azi ....... . Dar bine ca am rezolvat din zori problema.
Atentie!!!Reduceri la Halta Traian 30% la produsele SANO.
Despre noi, va spun ca sunt putin stresata din cauza rezultatelor analizelor lu MIhai. TGP, TGO, trigliceride si colesterol , super mari. Maine dimineatza mergem in spital ptr alte investigatii. S-ar pare ca sotul meu are problemele astea de la folosirea in exces a paracetamolului. El in permanenta are o senzatie de raceala usoara, si zilnic lua cate un paracetamol. Asta se intampla de ceva timp, cred ca are doi trei ani. O sa mergem maine si o sa vedem ce se mai intampla.
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Sa traiesti cu numele Paraschiva (July)!
Ma tot framant de cateva zile si in final am luat o decizie: ma intorc la serviciu in noiembrie. Oricum ar trebui sa ma duc din cand in cand, sa mai lucrez si de acasa, plus ca nu imi place deloc ce am gasit pe acolo. Pe de o parte sunt foarte trista, dar pe de alta parte cred ca in momentul asta e solutia cea mai buna.
Asa ca in perioada asta voi sta cat pot de mult cu Vladimir, plus ca mai am de rezolvat una-alta, asa ca am si mai putin timp de DC. Dar raman prin preajma .
Multa sanatate va doresc tuturor!
Vladis, sper sa descoperiti problema. Multa sanatate lui Vlad!
Madamsadamy, mult asnaatate si voua!
Ontica Camelia spune:
Salutare!!!!!
La multi ani Paraschiva (july si nu numai )! Multa sanatate si numai impliniri!
Dana eu stiam ca paracetamolul se da in caz de raceala max 5 zile, deoarece provoaca hemorgii pe perioada mai lunga. Multa sanatate si sa ne dai vesti bune.
Cornelia , savureaza momentele de liniste cu Vladimir.
Va doresc o seara buna!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
Buna seara dragele meu. Hop si eu pe aici.
LA MULTI ANI PARASCHIVELOR!
Am avut un weekend destul de incarcat si ma pregatesc de venirea sotului din voiaj. pe langa asta, azi am fost cu mandra la oftalmolog. am observat de vreo o saptamana incoace ca si-a format un tic,ridica din sprancene si face ochii mari. si am zis sa nu stau si sa merg la un control sa vad ce si cum.
i-a pus azi picaturi,in mare e ok,nu cred ca are nevoie de ochelari. ma mai duc maine la inca un control si vedem exact. ii obosesc ochisorii,cam asta ar fi. si va trebui sa ii dau ceva pastilute si vitamine.probabil. va spun maine mai exact
va doresc o seara buna!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita
bettyk spune:
Rectific: dragele mele
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita