FIV242
Raspunsuri - Pagina 8
luck spune:
cora
sa dea DD sa ramana cu tine puiutii 9 luni de acum inainte !!!
felicia
ma bucur ca totul a fost ok la consultatia preliminara si iti doresc din suflet sa fie asta incercarea norocoasa. Bafta !!!
tabitha
nu cred ca primesti rezultatul analizelor de pe o zi pe alta , Pap cred ca dureaza aproape 1 saptamana.
taty_ana
multumesc mult pt informatii , poti sa-mi spui te rog ce tratament de sustinere ai?
Tabitha spune:
21ali: Multumesc pentru incurajare. intr-un fel sau altul Dumnezeu ii va ajuta sa treaca peste acest moment. Nu se poate sa existe atata nesansa.
luck: inseamna ca ma voi duce la intalnirea preliminara fara rezultatele la Pap + etc. Asta e. In general, nu am avut probleme la analizele acestea niciodata. Sper sa fie la fel si de data asta.
bytzi spune:
ali,trista povestea acestei familii,niciodata nu vom sti ce va fi miine,putere sa treaca peste toate
cora,bravo ,deacum te asteptam cu un bhcg frumusel
tabitha,anal din secretie si clamidia stiu ca dureaza 2 zile ,PAP dureaza cum a spus si luck o saptamina
cit costa un fiv cu donator la unguri?
dumnezeu ma va ajuta
endometrioza, FSH 20
6 IA nereusite
Tabitha spune:
bytzi: numai donatorul la Szeged costa vreo 130 euro. Celelalte preturi le afli la pagina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142563&whichpage=1. Pe mine anul trecut FIV + ICSI + hatching + donator m-a ajuns circa 1.600 euro (fara tratament si fara plata ICSI, pe care mi-a facut-o gratis).
bytzi spune:
tabi,dar ICSI de ce ai facut?
da,proba ma interesa caci fiv-ul stiam cit costa....la Sibiu proba donator pt FIV costa 19 mil si inseminarea cu donator tot 19 mil...
bafta la consultatie
dumnezeu ma va ajuta
endometrioza, FSH 20
6 IA nereusite
Tabitha spune:
bytzi: eu mai aveam un FIV la activ (facut cu gigei obtinuti din biopsie testiculara, congelati si apoi dezghetati), la care obtinusem 5 ovocite, 4 se fecundasera, doar 2 incepusera divizarea iar unul se divizase anormal. Asa ca la primul FIV mi s-a transferat 1 singur embrion. La cel de-al doilea FIV am obtinut doar 3 ovocite, asa ca dr. Zadori a hotarat sa facem ICSI, pt. a nu risca sa pierdem vreun ovocit mai naravas si mai incapatanat.
brunadria spune:
tabitha,te rog sa mi spui cum se procedeaza la punctia testiculara?
a fost la cerere sau? noi nu avem pb de infertilitate masculina ,doar ca intrusul meu nu reuseste sa dea proba singur.
m am gandit la varianta asta dar nu stiu daca biologul va accepta, am sa i propun.
cat costa in principiu aceasta procedura, banuiesc ca se face sub anestezie...
Tabitha spune:
brunadria: biopsia testiculara se face sub anestezie partiala si este destul de dificila pentru barbat, atat din punct de vedere al durerilor de dupa (asa sustine sotul meu), cat mai ales din punct de vedere emotional (nu este usor sa suporti ca o alta persoana sa-ti umble la testicule). In Turcia am platit pentru biopsie 1000 dolari, la Szeged am inteles ca ar costa vreo 700 euro. Noi am facut biopsie pt. ca sotul meu are azoospermie, adica niciun spermatozoid in ejaculat. Se poate ca de vina sa fie vreun blocaj mecanic pe canalele prin care spermatozoizii coboara in sperma. Sincer, daca sotul tau nu are probleme la spermograma, sfatul meu este sa nu apelati la biopsie... Este posibil ca punctia sa fie mai putin dureroasa, dar despre asta zau ca nu stiu ce sa-ti spun, nu am facut asa ceva. Sper sa reusiti sa treceti peste impediment.