FIV242
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
tabitha, multumesc mult, o sa vedem cum procedam cand vom vorbi cu biologul..intrusul meu avea probe bune de fiecare data , doar ca il ajutam eu , pe cad aici nu o sa mai fiu eu..vom vedea ..
alrak , mult noroc la et ,da dea d zeu sa reusesti si sa te urmam toate cat de repede!!
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK Maine la 13,45 am ET-ul. tuturor si o noapte linistita. Doamne Ajuta! |
Multa bafta,suriara mea mai mare.Sper sa nu se supere Castelana.
Eu miine am punctia,DOAMNE AJUTA.
balanta_tm spune:
daniela74, succes maine la punctie!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
daniela74 spune:
BALANTA multumesc.
BRUANDRIA aici am vazut cupluri care merg impreuna``sa dea proba``,eu zic sa intrebati si sa nu te mai gindesti la punctie.Nu stiu,dar ma gindesc ca sigur nu este placut pentru monsieur.
castelanaC spune:
Buna dimineata fivoaselor!
scuze ca nu am mai scris, dar forumul a fost imposibil de accesat in wk-end si eu nu am fost asa bine....dar imi revin eu. Poate ca de la sarcina emotivitatea a devenit exagerata si am plang cred ca aproape tot timpul, de dormit nu am putut si cred ca de la asta m-a durut capul de-mi venea sa-l sparg nu alta... De sambata am facut si laringita si nu am voce, sotul meu s-a "bucurat" ca in sfarsit avem si noi liniste in casa si sa profitam...
Acum m-am mai linistit, revine si vocea slab, mama a fost operata, se lupta cu durerile post-operatorii acum, deci criticul a trecut acum asteptam rezultate.
Zicem Doamne Ajuta si speram la mai bine nu?
va pup si incerc sa citesc un pic ce s-a intamplat intre timp cu voi, sunt tare obosita de atata nesomn, de vineri am pierdut un kg, dar il recuperam noi.
va pup si o saptamana excelenta va doresc!
castelana fericita 11+
castelanaC spune:
Cora, rasfat 100% si ai grija de burtica, leneveala si papic bun, filme, carti, vezi tu cu ce te delectezi si stai la canapeloase cat mai mult! bafta si asteptam beta mareeeeeeeeee!!!
Ali, asta e viata, fara cap si coada uneori, plina de surprize, de bune si mai putin bune. Imi pare rau pentru cunostintele tale si putere infinita ii doresc sotiei mult incercate in aceasta perioada, D-zeu iti da putere sa le duci pe toate sa stii.
Din pacate nu sunt sfaturi sa stii in astfel de cazuri...stai alaturi de ea, are nevoie de multa sustinere in perioada asta.
Doamne Ajuta!
Daniela 74 bafta azi la punctie, sa bei lapte azi si sa mananci ceva oute, sunt bune sa stii! Productie de calitate iti doresc!!!
si... nici-o grija, ne facem aici surioare de fiv, nu?
Bafta sisa fie cu noroace!!
Doamne Ajuta!!!
Alrak surioara, m-am gandit la tine in wk-endul asta si nu aveam stiri ce si cum..... dar azi m-am bucurat ca ai ce pune la mami in burtica, frumuselul mamei sa vezi ca va fi lipicios si dragastos, ramaneti impreuna pana la mare intalnire!
Bafta si tot binele din lume!
te pup!
Catalina, tatal tau? putere fata draga si ai grija si de tine. Eu am cazut pentru prima data in viata mea, nu ma recunosc sincer ca carpa am ajuns... dar ma fac eu tare ca fularul nu-i bai.
sanatate!!!
Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si sustinerea acordata in perioada asta! Va multumesc mult!
scuze ca nu va scriu individual, dar sunt asa obosita psihic, nu suport lumina calc si umblu cu ochelari de soara in casa (am si draperiile trase).
va pup, o saptamana buna si bafta toturor!
castelana fericita 11+
bytzi spune:
tabithastiu dragutza ca ai facut un fiv in Turcia cu biopsie ,te-am gasit in arhiva sub Azoospermie si am citit cazul tau cind am intrat prima data pe forum...plus ca te avem si pe listutza noasta la sub cu D...,MULT NOROC de data asta
bruni,poate rezolvati voi cumva,daca exista sper. in ejaculat e pacat sa faceti biopsie/punctie,in RO costa ceva in jur de 600e
daniela,mult succes la punctie
alrak,doamne ajuta
dumnezeu ma va ajuta
endometrioza, FSH 20
6 IA nereusite
stimulare FIV 16 oct.
ALRAK spune:
Castelana am asteptat o veste de la tine, despre mamicuta ta, cu sufletul la gura.
Ma rog in continuare pentru dumneaei, sa ajute Cel de Sus sa isi revina repede, repede. Este bine ca punctul critic a trecut.
Acum trebuie sa fie tare si motivata sa-si revina cat mai curand.
Motivata este ca doar va deveni bunica.
Tu trebuie sa te linistesti si sa te gandesti la comoara ce o ai in burtica. Are nevoie de liniste si calm. Nu este usor , stiu, am trecut si eu prin asta, tocmai de aceea am facut un efort si am adus-o pe mama langa noi.
Ai grija de tine si de BB.
Va pup pe amandoi , de fapt pe toti trei (il includ si pe cumnatu')
brunadria multumesc mult pentru gandurile bune. Daca tu poti sa-ti ajuti sotul, nu cred ca este o problema in a rezolva aceasta. Spuneti ca vreti sa fiti impreuna in momentul respectiv. Mult succes!
daniela tin pumnii stransi azi la punctie. DD sa ajute sa ai o productie de oute de calitate.
(Sper ca ai si uitat de "fumuri" ca daca nu iau bata la tine, ca o sora mai mare ce sunt).
Te pup si sa auzim vesti bune de la tine.
bytzi multumesc mult
tuturor si sa aveti o zi linistita
Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
cora , DD sa ajute sa fie BB-ii lipiciosi si sa ne dai vestea unui beta urias.
Tabitha multumesc pentru gandurile bune, tin pumnii stransi pentru 28 septembrie, mai este numai o saptamana pana atunci.
Dragaica sa fie cu reusita in octombrie.
tuturor si o zi linistita
Doamne Ajuta!
catalina2307 spune:
Alrak - bafta multa, sa fie bine.
brunadria - in Grecia stiu ca daca barbatul nu reuseste sa dea proba il "ajuta" o asistenta. Adica le face masaj la prostatasi ejaculeaza imediat. Sper sa nu fie cazul si sa gasiti o solutie pt ca nici punctia nici masajul la prostata nu cred ca fac bine la psihicul barbatilor.
daniela - ai avut dreptate. Si pt ca m-ai pus pe ganduri mi-am intrebat medicul care m-a anuntat ca si noi desi nu era nevoie am facut ICSI de fiecare data pt siguranta mai mare. Habar nu aveam.
castelana - despre tata ce sa spun.....au constatat la RMN ca a avut peste 50 de accidente vasculare mici ai 3 mari. Inca este in spital, a ramas cu mana dreapta paralizata. Il scoate din sarite ca nu poate face nimic fara ajutor, ieri a incercat sa se rada si s-a taiat, sta tot timpul cu pixul langa el si vrea sa scrie si nu accepta ideea ca probabil trebuie sa se pensioneze, sa isi schimbe stilul de viata si sa invete sa traiasca asa.
cora - bafta multa si ai grija de tine si de nasturasi.
kora - tu ce faci, endometrul tau ce mai spune?
coltul meu de rai