FIV242
Raspunsuri - Pagina 7
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Astazi am facut si eu ET , am luat acasa in burtica la mami 2 puiuti de cate 8 celule fiecare |
Sa dea Dumnezeu sa ramana amandoi 9 luni la caldurica.
Noi ne-am decis sa transferam 2 embrioni
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
brunadria spune:
cora79, bravo mamico , de acum gandeste pozitiv , ai grija de burtica .
te asteptam cu beta mare!doamne ajuta
cora79 spune:
Buna fetelor , mi-am facut un pic de timp sa va salut
In rest,stau in pat cat de mult pot si dorm ca puturoasa, ma trezesc sa pap si sa iau pastiluteleSunt o mare rasfatata
Tabitha spune:
alrak, daniela74, dragaica, felicia_, cora79: va tinem pumnii in continuare.
georgalexia: eu la cele 2 FIV-uri de pana acum am inceput cu o luna de anticonceptionale si apoi cu tratament de stimulare din ziua 2 a ciclului. Bafta multa
Se pare ca voi avea intalnirea preliminara cu dr. pe 28 sept. Mai trebuie sa fac testul PAP, Clamidia si restul de analize din lama. Aveti idee in cat timp se dau rezultatele la aceste teste? Se pot da de la o zi pe alta sau trebuie sa astept mai mult?
Va multumesc din suflet.
Cu drag, Tabi
21ali spune:
A fost odata ............da asa pot sa incep aceasta drama prin care trec niste fiinte care mai ieri credeau ca lumea este la picioarele lor.O sa incep sa destainui aceasta poveste(din pacate reala partea trista),pina acum 2 ani o familie a trait in Germania ,acolo a inceput frumoasa lor poveste de dragoste, acolo dragostea lor a dat rod -un inger de copil,au decis sa se intoarca in tara cu tot ce au adunat ei in cei 4 ani cit au stat in Germania.Revenind in tara si-au inceput o afacere dar asa cum se intimpla in Romania banii se duceau mult mai repede decit ii adunau asa ca au decis ca sotul ei sa plece inapoi in Germania ,urmind ca in doua trei luni sa vina si sotia sa, dinsa fiind insarcinata in 7 luni cu al doilea copil.Probabil ca va intrebati ce-si mai puteau dori?Da si eu la auzul vestii mi-am zis-Doamne la altii le dai doi si mie nici macar unul-eu am facut un FIV nereusit in noiembrie anul trecut,deci chiar ce si-ar mai fi dorit?Erau mult prea fericiti,isi numarau zilele pina cind aveau sa se intilnesca...........in dimineata zilei de joi(10,09,09)au vorbit la telefon -mami mai avem o saptamina si vom fi toti patru impreuna,iar dupa amiaza primeste telefon ca sotul ei a avut un grav accident de munca , a cazut de la 8metri inaltime in cap pe ciment si sansele sunt de 1% sa scape cu viata.In prezent este in coma si internat in Munchenn.Dinsa a plecat cu tot cu copil la el a doua zi si in prezent este in Germania locuind la o pensiune ,a fost chemata de angajatorul sotului ei (turc)care ia promis ca o ajuta cu orice are nevoie dar defapt voia sa o puna sa semneze niste acte (favorabile ptr el).Fetelor aceasta poveste este un caz real si as vrea un sfat sa o pot ajuta cumva ,ea in prezent are doar cei 600euro din salarul sotului ei ,diferenta pina la 1500 nu cred ca o sa-i mai dea turcul,chiar nu stiu la ce usi sa bat.Pentru mine a fost o lectie dura de viata ,oricui si oricind se pot intimpla nenorociri! Doamne pazeste!
21ali spune:
Fetelor stiu ca sunt departe de subiectul dezbatut aici dar nu m-am putu abtine sa nu scriu sa va cer un sfat ,un ajutor ptr nenorocirea acestei familii.Va multumesc!
taty_ana spune:
dragaica,cora79 sa aveti grija de burtici si sa fie bebeii lipiciosi...sfatul meu daca imi permiteti este sa stati cat mai mult pe acasa, cred si asta conteaza ff mult...pe burtici
Tabitha spune:
21ali: imi pare foarte rau pentru nenorocirea care s-a abatut peste ei. Sincer, nu pot sa dau niciun sfat, viata este dura. Vor trebui sa treaca peste acest moment dificil. Trebuie sa fie tare pentru copii.
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana dragaica,cora79 sa aveti grija de burtici si sa fie bebeii lipiciosi...sfatul meu daca imi permiteti este sa stati cat mai mult pe acasa, cred si asta conteaza ff mult...pe burtici |
Eu inca nu am facut nici macar punctia, acum pun la punct detaliile din contract de asta tot pun intrebari In Octombie incep tratamnetul abia astept.
Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
21ali spune:
Tabitha ,mult mult noroc sa ai ,am vazut ca ai dat startul ptr un nou fiv,sa dea Domnul sa fie cu noroc de data asta.Intradevar mare necaz a dat peste ei si sunt atit de tulburata ptr ca ma intrebam de ce nu s-a prins puiutii de mine si la ea cum Dumnezeu rezista acel suflet din ea la atita stres???Chiar este o minune de la Dumnezeu sa reusesti sa dai viata.