FIV242

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

CASTELANA surioara mea draga, multmesc mult pentru gandurile bune si rugaciunile trimise . Sa sti ca au ajuns acolo unde trebuie .
Eu , din trei foliculi am avut un singur ovocit, care este matur.
Imi pun toata speranta in acest micut out si sper ca el sa-mi aduca linistea si fericirea .
Sa ai grija de tine si de BB si sanatate mamei tale.
fireyes bine ai revenit, sedere cat mai scurta ca fivoasa si trecere rapida la gravidutze .
balanta_tm multumesc
daniela tin pumnii stransi sa fie cu reusita, multumesc pentru gandurile bune
catalina multumesc si sanatate tatalui tau,
Alina Oprea te pup, multumesc mult
Luca am zambit cand am citit despre aventurile tale. Imi amintesc, parca ieri scriai, ca te-ai injectat, cu matori in tren, ce nu face omul pentru reusita. Sa ne rugam Bunului Dumnezeu ca FIV-UL 3 sa fie cu reusita pentru noi.
Cand incepi?
Dragaica eu toate punctiile le-am facut cu anestezie generala succes!
cora Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute maine la ET, sa fie lipiciosi si sa ramana cu tine toata viata.
puffy, bytzi multumesc mult pentru incurajari

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna fetelor,
Vin si eu cu ultimele stiri:am 4 foliculi de cca.17mm si 3 in jur de 13mm.Mai merg si mine sa vedem cum se dezvota cei mici si in functie de asta declansam ovulatia miine seara sau duminica.Eu tare as vrea sa mai creasca.
ALRAK Doamne ajuta sa ai un embrion frumos si lipicios tare de mami a lui
CORA 79multa bafta miine,sa-ti iei bebelasii acasa si sa ramina cu voi toata viata
DRAGAICA eu am facut anestezie locala,nici nu m-a intrebat nimeni de care vreau.Poate e asa cum zice Catalina,daca ai mai multi foliculi se face generala.Dar nu-ti fa probleme,nu doare deloc,eu am fost destul de ,cind am ajuns acasa nu-mi aduceam aminte de nimic,noroc cu al meu sot care a fost prezent(desi in pragul lesinului)
CATALINA eu credeam ca sansele sint mai mari cu icsi,asa am inteles cind am sarit cu gura mare ca de ce sa facem daca sint ok.Oare cum o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

DRAGAICA eu am facut anestezie locala,nici nu m-au intrebat nimeni de care vreau.Poate e asa cum zice Catalina,daca ai mai multi foliculi se face generala.Dar nu-ti fa probleme,nu doare deloc,eu am fost destul de ,cind am ajuns acasa nu-mi aduceam aminte de nimic,noroc cu al meu sot care a fost prezent(desi in pragul lesinului)

Pe mine m-au indrebat daca am probleme cu inima, daca sunt panicoasa de obicei, intr-un cuvant au vrut sa stie ce vreu totala sau imi dau ceva usor prin perfuzie, nu am stiu ce sa le zic am tema de gandire weekendul asta, luni tre sa le zic ca sa fii anestezistul pregatit, anestezia generala ma costa 550$.

Cred ca nu am sa fac anestezie generala mai ales ca am si eu o thaicardie tampita
Multumesc fetelor de sfaturi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

alrak,sa dea bunul dumnezeu ca acel ovocit sa se transforme intr-un embrionas barosan numai bun de pus la mami in burtikdoamne ajuta

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FIREYS bine ai revenit.Ce planuri ai?

ALRAK MULT,MULT NOROC.SA FIE LIPICIOS.

CATALINA SI CASTELANA sanatate multa parintilor.

KORA imi pare rau ca nu a avut loc luna asta transferul,dar poate d-zeu stie de ce sa amana.

MULT NOROC FETELOR IN FOCURI.

iana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ALRAK ceva noutati?Sper sa fie bine.
IANA multumesc si felicitari pt.fetita si pt.celalalt puiut.Cind o sa stii ce este?
CASTELANA inca o data sanatate mamei tale si rugati-va mult,tu si bebe,sigur Dumnezeu o sa va auda.Mult curaj.
Eu luni fac punctia,pina la urma cred ca am 6 foliculi .La punctie o sa-mi faca si o dilatare a colului pt. ca la e.t. trecut a fost inchis,m-a durut rau de tot si doctorul s-a chinuit mult pina a plasat embrionii-zice el,eu si acum am dubii si spun ca poate nici nu au ajuns unde trebuie. A mai facut cineva(dilatare de col),ramine el deschis pina la E.T
Un sfr.de saptamina frumos va doresc,pa,pa.
DANIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Pupici tuturor,

Ovocitul meu s-a fecundat, astept vesti maine sa vedem cum evolueaza.
Luni fac ET-ul, maine o sa ma anunte la ce ora .
daniela, tin pumnii stransi pentru luni la punctie, DD sa ajute sa ai o productie de calitate
bytzi, iana mari multumesc mult pentru gandurile bune

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Daniela,bafta mare la punctie,va fi ok, vei vedea
Alrak-ma bucur mult ca ai reusit, sper ca luni la ET sa ai un puiut grasun si rezistent
Astazi am facut si eu ET , am luat acasa in burtica la mami 2 puiuti de cate 8 celule fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Buna seara, ma pregatesc si eu de fiv (am facut analizele si acum astept rezultatele) as vrea sa aflu (daca stie cineva) cam cat dureaza tratamentul? Am inteles ca se incepe in ziua 21 a cm.
Va multumesc anticipat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Taty_ana, felicitari pt sarcina!
Sper sa imi fac timp sa intru si eu mai des, stiti cum e cand se apropie momentul
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta: fiv 3 in octombrie-noiembrie la Budapesta. Am fost ieri la consultatia preliminara, totul e ok, analizele bune, sper sa fie bine de data asta...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput