FIV242
Raspunsuri - Pagina 5
fireyes spune:
Asa, ca sa o tin tot asa, va tin pumnii celor care sunteti in focuri:
alrak-sper ca nr 3 la tine sa fie norocos!!, dragaica (cred?), bryny-pe cand bhcg?
Catalina, cred ca iti dai seama ca sunt geana pe tine si sper sa iti fie bine absolut si pana la capat!
blanche, iubita, ce mai faci?
Multa bafta, Kora, la FET asta care se lasa atat de mult asteptat... o fi un semn de super rezultat!!
bytzi, muuuuuuuulta bafta la marele FIV!!!! oricum, am vazut ca esti in forma, asa ca sa dea DD sa fie bine!
goggy, cum Doamne iarta-ma, ti-a iesit trombofilie??? si cum afecteaza asta un FIV (nu o sarcina)???
maria08, bafta la hormonale, sa rezolva cu tiroida asta, ca e tare pacatoasa daca nu e monitorizata, altfel, tratam e usor
iana_mari, pup burtica care ascunde cel putin o fetita;)
avalon, cum te simti, ce fac juniorii?
si mai am eu niste pupici mari si speciali pt:
oanademunck-asta asa, pt fiecare nereusit inca
cristal, kitta si liliana, bataioase pana la capat
nu mai zic cum balesc dupa burtici: pishko si mamici: moniland si elenada. vreau si eu sa fiu ocupata cu colicii!!! (ai lor, evident)
LucaLuca spune:
Tatyana, felicitari si sa fie bine pana la capat!
Cora, sa ramana embrionasii cu tine toata viata.
Kora & Brunadria, imi pare rau pentru amanari. Dar cred ca e foarte important sa se intample la momentul optim - rabdare! si-o sa fie bine!
Catalina & Castelana, multa sanatate parintilor si sa ii faceti bunici fericiti!
Pumnii stransi tuturor celor care o iau de la capat in toamna asta.
O sa fac si eu FIV3, dar schimb clinica, pentru ca ma mut. Va mai amintiti examenele mele din timpul fiv2, alea de m-au facut sa-mi injectez gonalul in tren, cu martori? Ei, bineinteles ca le-am luat, e o chestie exceptionala dpdv profesional, irefuzabila, deci FIV3 il fac in noul oras de resedinta - sper sa imi pot aduce cocultura endometriala de la laboratorul din Nisa la noua clinica.
FIV3 va fi fiv-ul meu norocos pana la capat!
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fireyes goggy, cum Doamne iarta-ma, ti-a iesit trombofilie??? si cum afecteaza asta un FIV (nu o sarcina)??? |
Iote-asa: dus Synevo, recoltat sange, asteptat 2 saptamani, luat rezultat, vazut doua bucati mutatii : protrombinica si MTHFR
Din cate am citit eu, s-au facut mai multe studii in ultima perioada pe tema asta si s-a ajuns la concluzia ca implantarea este afectata in egala masura cu sarcina. Adica, sunt foarte multe situatii in care, datorita tratamentului de stimulare care creste foarte mult riscul de tromboza, endometrul sa nu fie irigat curespunzator, iar embrionul cand incearca sa se implanteze, sa nu aiba cum sa fie hranit corespunzator si astfel sa fie eliminat.
catalina2307 spune:
fireyes - pe unde ai umblat? Si ce planuri de viitor ai? Pup mult.
cora - sa fie intr-un ceas bun, maine inainte de ET bea o cana cu lapte.
coltul meu de rai
Tabitha spune:
Hello, hello.
Dat fiind ca ne indreptam spre al treilea FIV, am o intrebare pentru cele care au trecut deja prin esecuri. Ar fi bine sa imi fac si alte analize in afara de cele standarde, dat fiind ca am deja 3 FIV-uri ratate total? (adica nu s-au prins deloc embrionii). Precizez ca primul FIV l-am facut cu spermatozoizi congelati si apoi dezghetati obtinuti prin biopsie testiculara de la sotul meu (el fiind diagnosticat cu azoospermie). Din 5 ovocite, doar 4 au fecundat, numai 2 s-au divizat, numai unul s-a divizat normal. Mi-au implantat acel embrion, care insa nu s-a prins.
Cel de-al doilea FIV l-am facut cu donator, am avut 3 foliculi si mai apoi 2 embrioni trasnferati in cea de a 5 zi. Nici de aceasta data nu s-au prins.
A<r fi oare cazul sa investighez mai mult? Sau sa mai merg o data doar pe baza analizelor standard si mai apoi, daca nu se prinde nici de data asta, sa sapam dupa cauze?
Va multumesc pentru opinii.
Cora79: iti tin pumnii sa fie cu lipici.
catalina2307 spune:
Tabitha - desi eu nu am trecut prin esecul unui fiv, desi am facut dupa cele 2 pierderi de sarcina toate analizele posibile si nu s-a descoperit nici o cauza, desi medicii recomanda aceste analize dupa 2-3 pierderi de sarcina, daca timpul s-ar putea da inapoi , stiu ce as face. As face toate analizele pe care le gasesti la topicul trombofilie. Le-as face inainte de orice. La cati bani cheltuim, este pacat sa nu mai facem un efort financiar si pt asta. Este pacat sa obtinem o sarcina atat de greu si sa se intample o nenorocire doar pt ca am neglijat acest aspect. Fa-le fara nici o retinere.
coltul meu de rai
bytzi spune:
fireyes,am vazut eu ca ai disparut...multumesc tare mult si intradevar sint f optimista (desi dr mi-a zis sa plecam la drum cu un optimism mai moderat)mai ales ca am citit aseara pe forum despre o fata care a reusit luna asta un ICSI cu dr meu dupa 3IA si 1FIV la Cluj nereusite si cred ca va avea si gemenenasi ce-mi doresc eu cel mai tare
acum foliculasi sa am caci stii ca la mine asta e problema
te pup
cora,doamne ajuta sa ai embrioni frumosi si lipiciosi
dumnezeu ma va ajuta
Tabitha spune:
catalina2307: multumesc mult pentru sfat. Ma apuc sa citesc topicul trombofilie. Te pup dulce