Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ionela multa bafta maine. Iti tinem pumnii.
Katy bafta la dr. Daca tot nu-ti fac eco macar bombardeaza-i cu intrebari.Asa ca sa te razbuni pe ei
Diana bine ati revenit acasa Vazut si pozele. Se vede ca cei mici s-au distrat pe cinste
Simonette m-am uitat pe pozele tale. Ce baieti frumosi ai Sa va traiasca. Am vazut si poza cu kk Foarte tareee
Eu zic pe cel mic sa-l rogi sa traga niste numere la loto. Bag de seama ca-i norocos

28+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Heya fetele, am aparut si eu...scuzati-mi lipsa...

Katie, bafta la medic, credeam ca e ceva grav dar am citit si vad ca e vizita de rutina, macar bombardeaza-i cu intrebari si asculta inimioara

Noi suntem bine-binisor, cateodata ma doare spatele, cateodata ametita, slabita, respir greu, simt ca explodez...abia astept sa termin cu gravizenia...

Pup toate fetele si aveti grija de voi!

Credendo vides!
32+ cu Isabella Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ionela, mie mi s-a dat voie sa beau apa inainte de testul de 3 ore. Dar doar apa cu 12 ore inainte, iar dupa ce bei glucoza la test nu mai bei nici apa pana termina recoltarea. Bafta multa!

Jay

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Buna seara sau noaptea ... sau ce o mai fi :) Cred ca deja majoritatea ati plecat la somn. Abia acum am reusit sa va mai citesc si sa mai scriu.
Rezultatele de la ecografia de marti au fost foarte bune. Bebica e "aproape de ideal" dupa cum s-a exprimat doctorul. Avem 1366 g. S-a mai lungit si colul 32 mm, deci am mai scapat de un stres. Nu stiu cu valorile IR pe arterele uterine, ca nu cred ca le-a masurat si nici eu nu m-am gandit sa mentionez asta, credeam ca le masoara oricum.
Azi am fost sa imi cumpar o burtiera de la Sana in speranta ca va sti farmacista sa imi spuna ce marime mi-ar trebui, dar nu a stiut. Voi ce stiti despre cum trebuie aleasa?

PS. Monis multumesc pentru informatiile legate de carut. Am vazut ca ai raspuns cuiva care se interesa despre ce se intampla daca nu mai raman cele 42 de zile de postnatal. Din cate am mai citit eu poti benficia in continuare de CIC, doar ca il veo primi doar dupa ce trec cele 42 de zile. Prin urmare e posibil ca diferenta dntre 42 si numarul de zile care au mai ramas efectiv din postnatal mamica nu va primi bani. Totusi isi poate lua pentru perioada respectiva concediu medical. Din nou, precizez ca nu garantez ca asa este, va spun ce am citit. Ramonika parca era interesata de asta. Fa-ti cont pe avocatnet si iti va raspunde un consilier juridic ca sa fii mai sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele mele ce mai faceti?
noi tocmai ce am venit ed la medic si suntem bine 144b/min ,tensiunea buna,nea masurat burtica si avem 32 cm si a zis ca e bine creste bebe ca daca era mai mica de 32 insemna ca nu creste bebe deci dupa spusele ei e bine sa dea Domnul bebe se suparase pe doctorita ca apasase pe burtica si cand asculta inima a miscat tare cred ca avrut sa ii dea un picior sa ii arate cine-i sefulAndrei cand auzea bataile inimii la bebe punea urechea pe aparatul ala ca nu stia ce se aude si doctorita radea de el la pus sa apese pe pompita aia de la.... am uitat cum ii zice care se ia tensiunea si ce dadea el la pompa,
bien sa intamplat astea ca era alta doctorita nu afurisita aia a mea e draguta asta care a fost astazi ii place la nebunie de Andrei stau si povestesc ei acolo
acum fug sa fac ahaleala si curatenie ca am cam lenevit astazi.revin mai tarziu daca mai e cineva sau mai revin cu vreun banc daca v-au placut daca nu las pe altcineva care se pricepe la zis bancuri

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Suzyka imi pare asa de rau ca mai ai o problema,dar te rog incearca sa te linistesti pentru ca alimentatia o poti controla,va fi greu doar la inceput,da?

Ramonika .

Lidia va iesi soarele cu siguranta.Nu ocoleste pe nimeni.Sanatate sotului tau.
Dupa patania taticului de la compania 7Up trebuie sa avem grija pe viitor cu cine facem copii

Floricik abia maine seara ,da?

Ancutza da, parca o astfel de infectie poate declansa nasterea prematura.Dar eu sper sa inving bacteria din prima incercare de tratament,mai ales ca nu am mai avut vreodata asa ceva

Doris faina rau burtica ta rotunjoara
Iti ofer un buchet mare cat inima ta de floricele
Spune-ne excat ce probleme de redactare ai.

Tinonino bravo,sunt fericita si eu cu tine

LauraG la noi nu se gasesc pampersii astia.Si nici de alta marca nu am auzit eu.In Ro nu se gasesc toate produsele pe care le fabrica un producator.De ex de la nr 3 incolo pampersii au in ei o solutie verde care miroase urat si multi copii sunt alergici la ea.Abia de vreo luna doua au aparut si la noi ''Pampers premium care'' fara chestia asta(cu alte chimicale as zice eu).In Germ de ex am vazut anul trecut mult mai multe sortimente decat la noi asa ca din astia de care zici tu nu-s,sau nu erau acum putin timp cand am cercetat eu rafturile din magazin.

DianaR ati avut o vacanta foarte frumoasa.Ma bucur ca mai faceti un bebe la ce copii frumosi stiti sa faceti.Sunteti o familie foarte foarte frumoasa.
Fara ceva peripetii nu se putea,nu?Bine ca s-a rezolvat si contra a 40 euro decat deloc.
Succes in concursul Klorane,sunt superbe pozele alese.
Multumesc

Mussica ma bucur ca ne mai scrii.Multam de bere.Daca vrei si poti si nu te intristezi mai tare scrie-ne ce mai faci
Ce fel de infectie ai?

Ionelamaria bafta maine.Nu te mai uita la cat de gol e patul,intinde-te tu mai tare in el .Vor trece si zilele astea asa cum au mai trecut.Curaj,da? Micutul Mihnea o vrea pe mami vesela.

Biara din concediu ne scrii mai des,da?Spor mare la renovari.

Jay bine ai revenit chiar daca nu in forma maxima.Nici una din noi nu cred ca se poate lauda cu asta.

Dragonitza vestile sunt bune.Felicitari.Cu burtiera nu stiu,daca gasesc vreo discutie pe undeva postez si aici.

Katy,bravo,ai venit relaxata de la medic si tu o data.Si cu vesti bune.

Andre nu ai mai pus "/" intre paranteze dupa cuvantul bolduit sau colorat,adica asa fara spatii[ / ]

Scuzati ca m-am intins atat,dar am vrut sa vorbesc cu toate
Si mai revin

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

stephy mai esti treaza la ora asta? Ma gandeam ca doar Katy sa mai fie, ca ea e pe alt fus orar. Eu incerc sa rezist pana pe la ora asta ca daca ma duc la somn mai devreme, apoi de la 2 si pana pe la 5 stau cu ochii pe pereti. Asa mai bine ma duc mai tarziu la somn si apoi dorm dusa pana la 10-11 dimineata.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Si eu se pare ca is pe alt fus orar ,Dragonitza.
somn usor

_

Mergi la inceput

Simina ,fata pistruiata,te-ai hotarat daca mergi maine din nou pt analiza?Eu iti tin pumnii oricum ca toate rateurile astea sa insemne ca nu era nevoie de fapt de investigatii de felul acesta.

Monis chiar nici un mesaj pe ziua de azi?!Sper ca prezinti scutirea la cafeaua de maine dimineata.

LauraB poate la ora asta ne citesti.Ce mai face gashunica?E bine?Sunteti acasa?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai SHTEPHY sa stii ca e prima data cand vin de la medic mai relaxata

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput