Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
shtephy spune:
Sa nu mai zic de RamonaC.ai disparut cam devreme in dupa amiaza asta si apoi gata ...s-a dat stingerea?Somnic usor atunci.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 mai SHTEPHY sa stii ca e prima data carevin de ma dedic mai relaxata ![]() |
Mai Katy,m-ai pus sa-mi incing creierul tare de tot cu propozitia asta.Nu intelegeam deloc ce zici

Edit
Bine ca ai editat,dar poti sa dai intai vizualizare
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Mai Katy,m-ai pus sa-mi incing creierul tare de tot cu propozitia asta.Nu intelegeam deloc ce zici ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
da nu e din cauza mea nu stiu ec se intampla ca imi intra alte cuvinte peste ale mele in timp ce le trimit dar am editat

Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
cica eu m-am dus sa fac curat si mancare
![]()
Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
acum chiar ca ma duc sa imi caut de treaba ![]()
Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Tinonino excelente vesti, uite asa sa ne fie la toate. Doris71 , cat de emotionant e mesajul tau pentru Lidia, excelent si felicitari pentru puterea pe care o ai. Laura G ![]() 28+ Chiara Ada |
Da,asta e ,nu ai pus"/" si am mai scos si spatiile dintre bold si culoare desi asta nu cred ca avea importanta.
Dar stiu ca iti ieseau cuvinte colorate si bolduite.S-a intamplat altceva de nu mai ies acum?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
shtephy spune:
Fetele ,am cautat ceva info despre burtiere minune,ca acum chiar as vrea sa port,da nu am gasit ceva multumitor .Cine stie vreuna minunata please sa zica aici.
La un moment dat mi-am luat niste colanti corectori de la Lytess ,acoperea coapsele,fundul,burta da nu am observat nimic.
Asa ca ,astept pareri,poate ati auzit de vreo minune din asta ![]()
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
BoboMom spune:
Alexandra, ma bucur ca ai avut o experienta mai buna la dr si ca totul e ok cu bebe! 
Shtephy
Poate vor aduce si la voi Pampersi de care ziceam. Nu auzisem de cei cu substanta ciudata. Adevarul e ca nu ma pricep... inca ![]()
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
vias spune:

Andrecluj 

iti doresc din inima sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta, sa ai nastere usoara, copilas sanatos si recuperare rapida. Sa te bucuri zilele astea alaturi de iubitul tau. 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
ionelamaria spune:
Buna dimineata
Floricik Multumesc mult pentru urari.
Laura, multumesc si tie... pai fara apa eram moarta.... 3-4 ore voi rezista... dar adac nu mananc si nici nu beau apa.... e greu
Stephy
O zi frumoasa si aveti grija de voi. Am plecat la medic
28+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Chiara Ada