Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Alexandra, la voi sigur se gasesc Pampers de care ziceam. Eu intrebam fetele din Ro. Si ma gandesc ca si acolo ar trebui sa fie oricum. Laura 32+ baby Nicholas James www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) Poze |
stiu ca ai intrebat fetele din romaniada m-am bagat si eu in seamaglumeam
acum serios eu chiar nu am vazut de aia aici dar poate nu m-am uitat bine
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
fetele eu fug la medic ma duc sa ii aud inimioara lui bebeika mikis curioasa sa vad in cat timp ma expediaza din cabinet data trecuta in nici 10 minute si a taiat-o sa vedeme acum
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Mussica spune:
Hello fetele!
o bere virtuala si de la mine. Azi am intrat in sapt 28. Deocamdata totul decurge suuuper bine. cu exceptia unei mici infectii gasite la urocultura...dar ii dau eu de cap.
Va pup si abia astept sa-l vad pe bebe.
Katy bafta la echo.
Pup
26 saptamani
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Mussica Hello fetele! o bere virtuala si de la mine. Azi am intrat in sapt 28. Deocamdata totul decurge suuuper bine. cu exceptia unei mici infectii gasite la urocultura...dar ii dau eu de cap. Va pup si abia astept sa-l vad pe bebe. Katy bafta la echo. Pup 26 saptamani |
iubita as vrea eu sa afc echo dar nu merg din pacate sa fac asa cevamerg la un control de rutina
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
ionelamaria spune:
Buna seara,
Incerc sa adorm... dar nu imi iese.... mi-e foame dar nu pot manca pentru ca maine fac testul de DG ( ala de 3 ore). Oare apa am voie? Sper ca da... altfel imi cade tensiunea. Cred ca nu reusesc sa adorm pentru ca e tare gol patul asta mare.... dar adorm eu si nu imi mai dau seama... iar maine ma iau cu treaba si uit. Imi vine sa incep sa numar zilele pana se intoarce sotul.... dar e prea devreme sa numar... si ma sperii de cate sunt...
Sper sa nu am surprize neplacute la testul de maine... si apoi cred ca am sa umblu sa cumpar ceva pt bebe... ca poate asa ma mai relaxez.... si ma mai inveselesc...
28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 eu sunt sigura ca inimioara ta, daca ar putea, ar striga din toate puterile dorinta de a fi mama, doar ca uneori ne cuprinde sentimente ca deznadejdea, teama, frustrarea si atunci moralul nostru e la pamant, si totul ni se pare inutil. Iti spune una care are multi ani de incercari si 5 FIV-uri la activ. Nimeni nu credea in sansa mea de a-mi strange intr-o buna zi copilasul la piept, nici mama nu credea ca o sa reusesc vreo data, mi-a spus-o doar acum. Si pot sa-ti spun ca am facut atat de multe injectii in anii astia(si eu eram una care ti-as fi inghitit saci de pastile dar sa nu fac injectii), si am ajuns sa mi le fac singura. Faceam injectii dimineata si seara si dozele mele de hormoni erau uriase, faceam cate 600ml, ceea ce dr.in Romania nu fac, m-ar fi considerat un caz disperat si m-ar fi lasat balta, sau mi-ar fi dat doze mici la care organismul meu n-ar fi raspuns. Ca sa nu mai spun ca sotul meu a trebuit sa faca biopsie testiculara ca sa gasim cativa viabili. Deci eram un caz disperat si totusi eu nu am vrut sa ma resemnez. Dorinta mea de a fi mama era mai mare decat toate obstacolele intalnite. Eu nu pot sa concep viata fara a avea un copilas, macar unul. Si cred, dupa perseverenta cu care ne urmaresti si ne scrii ca si tu iti doresti foarte mult asta. Cu tot discursul asta am incercat sa-ti dau mai multa incredere in tine si in dorinta ta de a fi mama. Daca am gresit cu ceva iarta-ma. Apropo bancul era tare. Doris 29+ Matteo ...... poze |
DORIS nu ai gresit cu nimic. Intr-adevar daca as putea as striga din toate puterile dorinta mea de a fi mama dar mai ales de a avea un copil sanatos. Imi doresc tare mult un copil si parca nici nu pot sa imi imaginez viata fara el. Povestile voastre, ale unora dintre voi, imi dau lacrimile...Doamne, cate poate face o femeie pt a deveni mama. Nu m-as fi gandit niciodata ca eu voi fi cea care va trece prin pierderea unei sarcini. Dar uite ca DD ne mai trece si prin dureri si numai el stie de ce. Va multumesc tuturor pt incurajarile voastre, mai ales celor care cu greu si multa suferinta poate, au reusit sa aiba acum o sarcina. Va sarut pe toate
DORIS_71 spune:
Andrecluj cand rezolvi problema culorilor sa-mi spui si mie cum ai facut ca eu intr-o zi am butonat aiurea pe aici si de atunci nu-mi scrie colorat.
Doris 29+ Matteo ......
poze
Biara spune:
salutari gravidutelor, noi suntem ok, maine e ultima zi in care mai merg la lucru si apoi concediu. nu am prea intrat ca sunt inca in renovari , doris cred ca nu mai scrie colorat penbtru ca a uitat sa puna / si are spatiu dupa paranteze. la toate si sper de maine sa incep sa fiu mai activa
26+ Maya Teodora