Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 21
ralia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b aaaa fetele mi-am amintit super faza de la curs referitor la nota pe care o primesc bebeii la nastere, doctorii nu dau nota 10.......DE CE ? cica CAS-ul nu deconteaza cheltuielile pt copii de nota 10 ca se considera ca s-ar fi putut naste acasa 30+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
hai ca asta e tare! nu am mai auzit o asa o aberatie!..ce tara de idioti! sa imi fie iertat, dar asa o idiotenie nu am mai auzit!
stiam ca se da rar 10, intradevar, dar nu pt ca nu deconteaza CAS si ca ar trebui sa nasti acasa, ci din considerente pur medicale.. doamne! sa nu ii iei la palme?..
oli
25 +
Ana Theodosia
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralia
hai ca asta e tare! nu am mai auzit o asa o aberatie!..ce tara de idioti! sa imi fie iertat, dar asa o idiotenie nu am mai auzit! stiam ca se da rar 10, intradevar, dar nu pt ca nu deconteaza CAS si ca ar trebui sa nasti acasa, ci din considerente pur medicale.. doamne! sa nu ii iei la palme?.. oli 25 + Ana Theodosia |
exact asta am zis si noi, nu ne venea sa credem cand ne-a zis moasa
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
dienutze spune:

LA MULTI ANI, ANDRE!

Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!
29+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
krelia spune:
floricik, noi am luat patutul din kika..a fost singurul asupra caruia am cazut amandoi de-acord
..ca in rest..eram hais si cea...mereu...
este de 140/70
....are loc si pe de-a latul, nu numai pe de-a lungul
.....tablia de la cap si de la picioruse este plina (adica nu e cu zabrele)..zabrelele sunt in laterale...are 2 sisteme de pozitionare a saltelei, pentru cand e bebe mic....si un al treilea, jos de tot (caruia i se mai ataseaza niste laterale) pentru cand se face mai maricel, deci se si transforma....
ce sa-ti mai zic....e simplut, nici prea belaliu, nici super solid ca alea de 14 milioane
...si...sper sa fie cat mai trainic...adica...asa, vreo 3 ani...ca dupa, sigur n-o sa mai vrea sa doarma in el, cand o vedea ce pat mae il asteapta ![]()
ralia, Doamne ajuta sa va puteti intoarce la gretzili, toti trei, cat mai curand!

intrebare: avem vreo burticuta reprezentanta Amway? (de preferat din Bucuresti
)
gata, ma duc sa zac otzara, macar pana la 5 cand imi incep chinezariile pe tvr1 
krelia
32+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
shtephy spune:
Ralia din pacate nu stim nimic despre fulgusorul nostru.
Krelia ai dreptate.Scump dom'le scump.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui ralia tot intreb de fulgusor si nu spune nimeni nimic.. stie cineva ceva? oli 25 + Ana Theodosia |
Poate doar moderatoarea care ne-a anuntat... ca e prietena cu mamica... dar cine-i scrie?
monis
33acum si cu poze noi
shtephy spune:
| citat din mesajul lui raluci_b aaaa fetele mi-am amintit super faza de la curs referitor la nota pe care o primesc bebeii la nastere, doctorii nu dau nota 10.......DE CE ? cica CAS-ul nu deconteaza cheltuielile pt copii de nota 10 ca se considera ca s-ar fi putut naste acasa |
Mi se pare ABERANT.Ma intrebam si eu de ce nu am vazut nici un 10 cat timp am stat data trecuta in maternitate.Oh God...
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
shtephy spune:
Monis spune-m te rog cine ne-a anuntat ,ca nu mai retin.Roxanaz?
Ma bag eu la un pm.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Monis spune-m te rog cine ne-a anuntat ,ca nu mai retin.Roxanaz? Ma bag eu la un pm. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
Da, Roxana
Dar fiti pregatite si pentru un raspuns cu vesti mai putin bune. Nu stiu cate fete sunt dispuse sa afle astfel de lucruri in mom asta. Stiu ca nu suna f bine, dar asta e situatia de facto. Multa lume e intr-o perioada grea si sensibila.

Shtephy, nu vrei sa faci tu cap nou?
monis
33acum si cu poze noi
DianaR spune:
Multumesc de aprecieri si de urari. Un brat de
pentru toate burticile!
Stiu ca v-a spus si Alina.a cand a fost in Antalya, dar pentru familiile cu copii chiar e raiul pe pamant. Apa de mare, valuri, nisip, sezlonguri fara teama ca v-a calca pe cearsaful altora
, piscine multe si neaglomerate, locuri de joaca, topogane de apa, mancare variata si multa sa ai ce alege si la mofturosii mofturosilor, sucuri naturale, praji si inghetata la discretie deci paradisul copiilor.
Ptr noi e deja al 3-lea an.
Stephy, esti extraordinara. Ma faci sa rosesc. Multumesc de aprecieri si multumesc de voturi!
Monis, imi pare rau ca ai contractii. Stai cumintica in pat! Pupici si imbratisari si celorlalte gravidute cu contractii.
Ralia, naspa cu reumatismul. Macar din cate am inteles nu ti-a afectt valvele ar fi fost atunci mult mai problematic sa suporti sarcina...
Raluci, cand am citit am zis ca-i banc...
Andre, la multi ani, sa ne traiesti!
Diana
(31+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2