Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 22
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b aaaa fetele mi-am amintit super faza de la curs referitor la nota pe care o primesc bebeii la nastere, doctorii nu dau nota 10.......DE CE ? cica CAS-ul nu deconteaza cheltuielile pt copii de nota 10 ca se considera ca s-ar fi putut naste acasa 30+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |

bai frateeeeeeeeeee...in ce tara traim... 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
Monis nu stiu sa fac capitol nou,mi se pare oricum foarte greu si nu cred ca as fi in stare.
Atunci poate ar fi mai bine sa spuna fetele ce parere au,daca cerem vesti de la Gia sau nu.Si daca se hotaraste da ,trimit eu Pm diseara sau ma rog la noapte.Stiu ce vrei sa spui si asa este,ai dreptate
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
vias spune:
Krelia..vrei sa-l tii 3 ani in patut?????....eu ma gandeam ca la anu' il mut in patul in care pentru inceput voi dormi eu in camera lui....offfffff..credeam ca scap de patut....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
Diana nu ai de ce sa rosesti,asta este realitatea.
Am votat prichindeii cu mare placere.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Eu plec 5 min la plimbare, face Krelia cap nou pupi monis 33acum si cu poze noi |
Multumim fetelor.Plimbare placuta.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
DianaR spune:
Bine ca n-am avut greturi si varsaturi toata sarcina si acum am greturi de numa si chiar vars in draci de la te miri ce... Cafea, struguri, vitaminele...
Si mai o chestie... De vreo 2 luni am nasul infundat, cu mancarimi si rinoree apoasa. Puteam sa jur ca sunt alergica, dar cand m-am vazut in Antalya si tot nu-mi trecuse ba chiar parca era mai rau nu mai eram asa convinsa. Acum am citit pe net ca multe gravidute trec prin asta se datoreaza schimbarilor hormonale din sarcina si tine pana dupa nastere. Minunat. e destul de neplacut, vorbesc f nazonat de nu ma intelege nimeni, respir pe gura, dorm prost, nu simt mirosurile. deocamdata doar apa de mare am pus, sper sa mai rezist asa inca 2 luni...
Diana
(31+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
RamonaCopot spune:
Shtephy eu una as vrea sa stiu despre Gia si fetita ei, in ce stafiu se afla. Noi oricum ne-am rugat pt ele si ne rugam in contiunare.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
DianaR spune:
Stephy
Ceva poze cu voi nu pui?
Am si eu o rugaminte, imi trimite cineva PM cu parola de la contul comun? Vreau sa va vad si eu!
Diana
(31+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2