Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

mai stie cineva de primul nostru fulgusor?
este bine? cum putem afla?

oli 25 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

[/quote]

ee, asta nu-i nimic.. dar in viata exista un timp si pt bune si pt rele, e ca o roata care se invarte.. iar acum am o viata minunata, un sot ca in povesti si curand o gandacica dulcica ca tatal ei.. si apoi, vorba sotului meu, nu le poti avea in viata pe toate, dar daca ai inimia buna, incet incet se rezolva toate, caci viata nu este nedreapta.. daca pieriz la punte, sigur castigi la pod.. sau invers..
si intotdeauna capul sus, caci orice sut in fund, este un pas inainte, vorba cuiva intelept..

oli 25 + Ana Theodosia
[/quote]

cum le zici tu ca un om mare , daca asa o educi si pe fata ta o iau de nora

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

monis si tu ne dai emotii, de la tine chiar nu ma asteptam!
Imi pare rau ca ai trecut prin asta, iar de spital ce sa mai zic...no comment!
Ai grija de tine si de "copilut", sigur o sa fie bine!

26+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Krelia, patutul pt voinicelul tau este din lemn ? Daca da te rog sa-mi spui si mie de unde l-ai luat. Am si eu o problema cu patutu'
Laurairina si eu am aceeasi camasa de alaptat...aia cu barza Daca era celebra am luat si eu Dar inca nu am probat-o...
Are ditamai cuta aia care vine de sus pana jos. Oare chiar se da la o parte ? O sa o incerc acum. Dar ma gandesc ca o sa port in spital si sutien de alaptat...si daca e ceva sa se vada sutienul nu
Bine ca mi-am mai luat si eu o camasa cu nasturi . Care e chiar frumoasa.
Intru acum pe contul comun sa vad camasile tale Pe aia cu barza o stiu ca doar am si eu identica...

28+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

ee, asta nu-i nimic.. dar in viata exista un timp si pt bune si pt rele, e ca o roata care se invarte.. iar acum am o viata minunata, un sot ca in povesti si curand o gandacica dulcica ca tatal ei.. si apoi, vorba sotului meu, nu le poti avea in viata pe toate, dar daca ai inimia buna, incet incet se rezolva toate, caci viata nu este nedreapta.. daca pieriz la punte, sigur castigi la pod.. sau invers..
si intotdeauna capul sus, caci orice sut in fund, este un pas inainte, vorba cuiva intelept..

oli 25 + Ana Theodosia
[/quote]

cum le zici tu ca un om mare , daca asa o educi si pe fata ta o iau de nora

30+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro
[/quote]

! ramane cum am stabilit, nu?!!!
cat partea cu educatia fiica'mii, o las in seama tatane'su, caci el este pedagogul si calmul in casa.. eu sunt mai zurlie..dar cea mai optimista :)

oli 25 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

[/quote]

! ramane cum am stabilit, nu?!!!
cat partea cu educatia fiica'mii, o las in seama tatane'su, caci el este pedagogul si calmul in casa.. eu sunt mai zurlie..dar cea mai optimista :)

oli 25 + Ana Theodosia
[/quote]

perfect asa facem, ei sa-i educe ca noi ii cuplam , deci suntem cuscre nu ?

30+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

stephy, a naibii scumpizenie....ca pentru 3 floshtomocuri de aspirator (dupa praful din centrala)...de, oricum zici ca o mangaiau, nu alta..si o niscaiva masuratoare la presiunea de aer...cu nush ce bazaconie de aparat...care a constatat, el, dragutul, ca era un pic dereglata....sa ia 50E+ tva..mi se pare chiar nesimporcenie...asta dupa ce ii spusesera administr. ca de fapt va fi 45-50 de ron, in fct de reparatii...dar, deh...asa cand vorbesti pe vorbe si nu pe "scrise"...data viitoare stiu ce fac.....ah, bine macar ca am obtinut "reducere"...45E fara tva ...pai, ce-mi trebuie mie factura lor...

ralia, ai grija cu "romantismul" asta, fir-ar el sa fie...acu'..poate intreb prostie...dar tratamente din asea...gen....bai speciale la tusnad sau la calimanesti...unde parca se mai tratau diverse afectiuni...ai incercat?
pe mine ma dor articulatiile de la piciorul drept la vreme nasoala, de la un mic accident de masina de acum 10 ani..daramite pe tine, care te-ai luptat toata viata cu durerile astea ..of..

ma cam treca sa..niste vagi senzatii de somnolenta..cred ca bag un "schlafen" mic

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

krelia, am incercat, singurul loc unde se trata reumatismul la copii erau baile felix.. 7 ani am facut tratamente acolo, inclusv la internat si scoala acolo vreo 2 luni.. iar ani de zile nu am mancat sare, si am facut aerobic special.. iar acum nu se mai cunoaste nimic din aerobicul meu.. sunt o mica balena..
glumesc desigur cu balena, ma voi reface eu dupa nastere..
ideea este ca trebuie sa stau intr-o clima calda, ideal grecia.. cat am stat acolo, 3 ani, a fost totul ok, de cand m-am intors in tara au cam revenit durerile, dar le ignor..
sper doar ca in vreo 2-3 anisori asa, cand o creste galuscutza mea un pic, ne vom muta iar acolo, for good de data aceasta..

oli 25 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

tot intreb de fulgusor si nu spune nimeni nimic..
stie cineva ceva?

oli 25 + Ana Theodosia

Mergi la inceput

aaaa fetele mi-am amintit super faza de la curs

referitor la nota pe care o primesc bebeii la nastere, doctorii nu dau nota 10.......DE CE ? cica CAS-ul nu deconteaza cheltuielile pt copii de nota 10 ca se considera ca s-ar fi putut naste acasa

30+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput