Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
ralia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Ralia imi pare tare rau ca ai reumatism de la o varsta asa de frageda.Nu stiam ca se poate face la inima,credeam ca doar articulatiile sunt afectate. Si eu am ceva neplaceri cu genunchii de cativa ani. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
:) reumatismul se face de la varste foarte fragede, daca nu sunt tratate infectiile corespunzator.. eu am fost nascuta prematur, la 6 luni si jumatate, de 1.600 kg, am stat la incubator cu perfuzii in caputz si picioruse (
sunt putin stresata din cauza asta, sper sa nu patesc si eu la fel ca mama mea, desi nu are relevanta) si pt ca pana la 7 ani doctorii refuzau sa imi scoate amigdalele, desi aveam infectii care nu se tratau decat cu greu, infectiile s-au transformat in reumatism, care in final se poate localiza la inima daca nu se face tratamentul la timp..eu eram in perioada de crestere cand au aparut primele crize, iar dobitocii de dr spuneau ca ma dor oasele ca sunt in crestere, altii ca de la bareta sandalelor (desi nu am purtat in viata mea sandale cu bareta
).. dupa plimbari prin mai multe spitale din tara si bucuresti, dupa o perioada de 4 luni, in care la Pantelimon au vrut sa imi taie si piciorul pt ca se atrofiase cu torul si credeau ca este arterita
, nu artrita (denumirea corecta a reumatismului), am ajusn la Fundeni si dupa alte 2 luni m-am facut bine, doar ca m-au avertizat ca voi avea miocardita reumatismala.. asa si a fost.. am facut apoi 3 ani tratament in Grecia, pt clima.. acum sunt mai bine, doar primavara si toamna, la oscilatiile bruste de temperatura am dureri mari.. dar m-am obisnuit.. si sunt fericita ca voi avea in sfarsit o printzesa..asa ca mare atentiile la infectii (cele din gat si cele la rinichi dau cel mai adesea reumatismul)..
scuze pt povestea lunga, dar m-a luat valul..
oli
25 +
Ana Theodosia
lorelix spune:
Monis, stai linistita la orizontala.
Dar cum ti-ai dat seama ca sunt contractii?
sanatate multa.
LORELIX
DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
lorelix spune:
am uitat sa spun:
DEJA AM PASIT IN LUNA A-8-A.

[LORELIX]
LORELIX
DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
RamonaCopot spune:
Felicitari si multe 

fetelor care azi au schimbat saptamana si luna, ca stiu ca sunteti multe astazi. Ne apropiem de termen din ce in ce mai mult
si o sa ne primim si noi rasplata atator chinuri. 

la toate!
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
shtephy spune:
Ralia
ce mult ai suferit in copilaria ta.
Chiar nu stiam nimic despre boala asta,ma gandeam ca apare dupa expuneri la frig nu ca urmare a infectiilor.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
ralia spune:
| citat din mesajul lui shtephy Ralia ce mult ai suferit in copilaria ta.Chiar nu stiam nimic despre boala asta,ma gandeam ca apare dupa expuneri la frig nu ca urmare a infectiilor. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
ee, asta nu-i nimic.. dar in viata exista un timp si pt bune si pt rele, e ca o roata care se invarte.. iar acum am o viata minunata, un sot ca in povesti si curand o gandacica dulcica ca tatal ei.. si apoi, vorba sotului meu, nu le poti avea in viata pe toate, dar daca ai inimia buna, incet incet se rezolva toate, caci viata nu este nedreapta.. daca pieriz la punte, sigur castigi la pod.. sau invers..
si intotdeauna capul sus, caci orice sut in fund, este un pas inainte, vorba cuiva intelept..

oli
25 +
Ana Theodosia
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralia
ee, asta nu-i nimic.. dar in viata exista un timp si pt bune si pt rele, e ca o roata care se invarte.. iar acum am o viata minunata, un sot ca in povesti si curand o gandacica dulcica ca tatal ei.. si apoi, vorba sotului meu, nu le poti avea in viata pe toate, dar daca ai inimia buna, incet incet se rezolva toate, caci viata nu este nedreapta.. daca pieriz la punte, sigur castigi la pod.. sau invers.. si intotdeauna capul sus, caci orice sut in fund, este un pas inainte, vorba cuiva intelept.. ![]() oli 25 + Ana Theodosia |
Doamne ajuta sa fi fost alea toate relele de care ai avut parte in viata si de acum in colo sa fie roata pe partea cu bucurii si satisfactii!

Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lorelix Monis, stai linistita la orizontala. Dar cum ti-ai dat seama ca sunt contractii? sanatate multa.LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Vezi in pagina 15 raspunsul catre Laurairina - despre contractii.
Merci

monis
33acum si cu poze noi
elenic spune:
Andrecluj iti spun si aici "La Multi Ani!" si sa fii macar la fel de fericita ca pana acum

26+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
RamonaCopot spune:
Eu ma duc sa ma rasfat cu o baie...ca ma plictisesc amarnic
.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
!