Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Merci dragutelor.

Ma simt bine acum, de aia nu v-am scris ieri ca prea ma luam in serios

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele care vor naste la elias avem o mamica aris26(ghiocei de martie aprilie 2009) care a fost dragutza si a zis ca daca doriti sa intrebati ceva legat de spital va asteapta cu un PM la ea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142478&whichpage=22

si au mai postat cateva mamici diverse legate de spital gasiti aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=117097&

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Draga Raluci, multumesc din suflet pentru informatie. Eu voi naste la Elias si abia astept sa citesc informatii.

Saptamana 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Tinonino, felicitari pt vestile despre bb, abia astept sa vad si eu ce imi zice doc sapt viit

Fetelor, iata ca aflam si noi acum ca pt unele mame e foarte greu sa aj la acest stadiu. Nici mie nu mi-a fost ft usor, dar alte fete au luptat mult mai mult. iata ,cand vrei ceva cu adevarat treb sa perseverezi. Felicitari fetelor. Sa va dea Doamne Doamne bb-i sanatosi si buni !!!!

Katyuscha, sa fiti sanatosi, sa dea Dumnezeu sa nasti si tu la termenul normal un bb sanatos, , poate fetitzasa faci pereche, daca nu , orice ar fi, sanatos sa fie. Si tu esti o mama curajoasa. cand te aud, cat muncesti acasa, si ce probleme de sanatate ai, Doamne cat va admir pe toate. Ma rog la Doamne Doamne sa fie bine pentru noi toate

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

RamoC draguta tare mamica cu bebelusi grabiti.
Realitatea e alta dar ar fi bine sa nu fie prea departe de acest banc

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mai fetelor, referitor la camasile alea de alaptat, cu barza pe ele... eu ziceam ca vreau din aia...dar care o vroiam eu avea nasturei la deschizaturile alea si nu ieseau zatorile asa prin ele. Plus de asta, pricum eu zic ca o sa trebuiasca sa umblati cu halatel peste camasuta, mai ales ca alea nu au buzunare, si se stie ca la noi in spital trebuie sa ai tot timpul cate ceva la indemana, fie ca mergi la bebe in salon la alaptat, fie ca mergi la buda, banii si servetelele trebuie sa fie mereu cu noi.
Din pacate si eu tot din aia fara nasturei am gasit, dar o sa-i pun eu nasturi pana atunci, ca nu vreau sa saliveze toti dupa laptariile mele

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

stephy, pup si eu fata ....cu relele aste....asa le-as da foc, daca as putea...zau....si din pacate toate pleaca de la "benjamin"-ii astia...mama lor, sa fie....tocmai ziceam ca am niscaiva treburi administrative....eu credeam ca o sa se lase cu 50 de ron...cand colo...nu mai putem gandi decat in euro, dom'le.....adica 50 de euro...pt un kk de revizie la o centrala...asa e cand esti prost si accepti sa-ti vina om de la frma...platesti marca si apoi serviciul...
dar..asta e....sunt altele si mai si...tot la mine

si pe mine ma enerveaza reclama de la ikea....si uneori si alea de la magazinul DC...mereu cand ma uit....vad numai chiloti, slim-uri, sutiene si boxeri

camy, si noi pupam pe Flavius...camera lui Rares cred ca va fi gata mai in primavara incolo, in sensul ca atunci o sa-l mutam in ea..pana pe la 2,3 luni vreau sa-l tinem cu noi in camera...deja patutul i l-am pus in dormitorul nostru...
dormitorul lui (de domnisor ) e crem....cu niste mici aplicatii din fier forjat, patinat

Mira, si vizionare placuta la "cinema"

laura...ma bag si eu in clubul contractoaselor...intr-o seara, sapt trecuta, am avut vreo 10 parca, timp de o ora...ca deja intrasem la psiho'...de unde probabil nici nu luasem no-spa...cine stie....
si eu tot cu camasute cu nasturei in fata...de fapt, de sus pana jos...ca ele erau vandute ca halat de vara...dar..mie imi par mai mult a camasute

ah, azi facui si eu 32s..asta insemna ca am intrt in luna a 8a??

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS sa dea DD sa iti treaca cat mai repede durerile de spate si burtica sa fie bine.

Mergi la inceput

Krelia esti super tare.Se putea sa nu mai scoti tu ceva?Auzi-o "benjaminii"
Sunt tare scumpe lucrarile la centrale termice ,nu stiu cat tine de firma care le executa.

Monis ma bucur tare ca te simti mai bine.Conteaza mult si moralul,da?

_

Mergi la inceput

A Krelia cred ca esti in luna a opta de la 31s si 1zi.De atunci esti de fapt in sapt 32 ,deci luna a opta.Sper sa nu vorbesc prostii .

_

Mergi la inceput

Ralia imi pare tare rau ca ai reumatism de la o varsta asa de frageda.Nu stiam ca se poate face la inima,credeam ca doar articulatiile sunt afectate.
Si eu am ceva neplaceri cu genunchii de cativa ani.

_

Mergi la inceput