Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele care vor naste la elias avem o mamica aris26(ghiocei de martie aprilie 2009) care a fost dragutza si a zis ca daca doriti sa intrebati ceva legat de spital va asteapta cu un PM la ea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142478&whichpage=22

si au mai postat cateva mamici diverse legate de spital gasiti aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=117097&

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Camy , daca iti raspunde Lavinia, te rog frumos da-ne de veste

28+ Chiara Ada

dar nu raspunde din pacate.. ...sper sa fie bine si ea si bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

ANDRE, LA MULTI ANI !!!! si din partea noastra(eu si bb)

Pt cea mai curajoasa mamica si cea mai buna gospodina.
Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si la termen, si saptamanile care au mai ramas pana la nastere sa treaca usor. Nastere usoara

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Monis capul sus. O sa fie bine! Stai linistita acum si baga pastilutzele! Hai ca daca esti cuminte, saptm. viitoare te soct iar la terasa.
Andrecluj - La multi ani!
Am implinit si noi 31 de saptamani, dupa-amiaza mergem la eco - morfo 3.
Pupice tuturor!
31+

Deal!!

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani Andre!!! Sa ai parte de o viatza minunata alaturi de toti cei dragi tie!!!

Monis imi pare sincer f rau ca ai avut contractii si te-a trecut pe gynipral, dar sunt sigura ca bb va iesi la termen, bine sanatos! Trebuie numai sa ai rabdare si sa stai cumintik

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Miramar succes la morfo.
Ramonika weekend placut.
Lavinia ma rog sa fie totul in regula.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

"O tîn#259;r#259; femeie n#259;scu în liftul unui spital #351;i se sim#355;ea foarte jenat#259; din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori îi spuse:
- N-ai de ce s#259; te jenezi. Cu doi ani în urm#259;, o femeie a n#259;scut chiar în curtea maternit#259;#355;ii.
Auzind asta, tîn#259;ra mam#259; izbucni în lacrimi:
- #350;tiu, tot eu eram… "

De-ar fi asa simplu si in realitate.....

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

EDIT: ce ma enerveaza, ca am dat si vizualizare sa vad daca apar diacriticile, si normal ca mesajul era lizibil...
. Scuze de porcusori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, ce grozavii povestesti tu pe acolo din spital...brrr...uite de aia nu vreau sa nasc la stat!!!
Si..da ai mareee dreptate in legatura cu camasuta aia de alaptat!Asta am putut si eu sa constat cand mi-am cumparat camasuta cu barza , anumea facuta cu gauri in fata pt alaptat (-a se vedea la contul comun, pt cine doreste sa ocoleasca modelu)si cand am probat-o tatzele mele mai mult pe afara stau..ca se cracaneaza gaurile alea. Grotesc, hidos, oricat de natural o fi alaptatu asta..da nici sa stau cu tatzele pe afara balanganind cand ma duc pan la baie sau te miri unde..
De asta a doua camasuta achizitionata a fost una cu nasturei(a se vedea tot la albumu comun).
Ma gandesc la prima camasuta sa pun niste capse mici acolo la crapaturili pt scos tatzili la alaptat, ca nu ma vad frate cu tatele balanganind pe acolo cand mai ai si musafiri la spital!!

Si referitor la descrierea contractiilor, multam! Deci si ale mele sunt tot contractii! Ca si eu am tot asa episoade cand se intareste burtica intr-un anumit loc, se face cate un gogoloi, sau minge de bowling cum vrei sa ii spui , mi se taie respiratia, respir din ce in ce mai greu..si trece..si la ceva interval, iar altele.. Deci sunt contractii false..Si cand ii ziceam doctorului meu, spunea ca de fapt e nu stiu cum tonusu uterului meu, ca e mai sensibil si sa iau 2 no spa pe zi! Mentionase si la mine ceva de ginipral, da a zis sa il contactez in caz ca mi se pare mie ca sunt mai dese, si abia atunci sa trecem la alte tratamente...
In fine..sa speram ca mai trec macar 3-4 saptamani, ca dupa sapt 36, ce o fi o fi, macar bebeii sunt mai pregatiti sa iasa in lume, dar nu acu!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

LA MULTI MULTI ANI ANDRECLUJ, SA FII SANATOASA SI FERICITA SI VOIOASA SI SA AI O NASTERE USOARA PE MASURA SUFLETULUI TAU BUN!

Saptamana 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

sanatate multa Monis, ai grija de tine..
durerea de oase, cand te apuca, trece mai greu.. eu am reumatism de la 13 ani, de la 20 este localizat la inima, iar acum in sarcina, am dureri de oase, de am impreseia ca ma desfac in bucati..in special la bazin si solduri.. eu zic "desurubare" exact asa ma simt.. si sunt mai acute seara sau cand este innourat.. singurul leac eficient, cel putin la mine, este infasatul locului cu pricina in ceva cald (am un sal de monton) si masaj la greu, pana nu mai simt begetele..sau pana adorm...

camasi de spital, special pt alaptat, am gasit din cele cu nasturei oblici pe sani, foarte desi si micuti, am probat-o si eu sa nu imi iasa sanii pe afara (vazusem, ca si tine, o doamna la Filantropia.. de mi-a venit sa merg si sa ii acopar eu sanii..).. camasutele le-am gasit in galati, dar am inteles ca sunt si in obor, si au costat 20 roni...

oli 25 + Ana Theodosia

Mergi la inceput