Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

intr-un final..am reusit sa mai intru si eu pe la voi...asta pentru ca azi sunt acasa..cu niste mici treburi administrative...care din pacate nu tin de mine si vad ca se lasa asteptate...dar, nu-i nimic..decat o ocazie sa mai barfesc si eu cu voi

intai de toate..nu pot sa ratez momentul de a-i spune si aci..ete ashea ..lu' cuscra mea (nah, ca facui si versuri)..un mare si din sufletel..La multi ani...iar din partea lu' Rares, un buchet mare cu 35 de trandafiri roz (ca rosii mai mult ca sigur ca o sa primeasca de la iubi al ei
Sa fii sanatoasa si sa ne traiesti!

noutati...pozitive...luat patut, asternut, salteluta, pedeluta si tapet....acum asteptam sa-i vina cheful lu' tati de pus tapetul
noutati...negative....ca tot omu' cu probleme...dar....nu voi sa le dezvalui aci..ca nu-i frumos sa te plangi...mai ales intr-o zi speciala ca asta

pupezuri multe multe... si sanatate tuturor burticilor!

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

lylyana - nu'sh ce sa zic de spital... eu aveam groaza de el si cand era locul meu de munca (am lucrat in trecut intr-un spital din provincie)... d'apoi cand e locul de boala... dar per total nu mai arata jalnic... ca e renovat.
DAR:
- lumina de la patul tau ii incurca pe ceilalti din salon (am stat in salon de 3) pt ca e prea puternica. Si avea intrerupatorul prea sus... m-am intins cu greu la ea din cauza perfuziei.
- lumina la baie nu era (poate tocmai in seara aia se arsese becu' dar eu nu cred lucuri de astea ca-s nebuna) deci faceai pipi cu usa deschisa... sau pe unde nimereai daca vroiai sa inchizi usa
- hartie de buda nu exista din partea spitalului (eu din pacate eram f nepregatita cand am ajuns acolo, ca ma dusesem numai la control...)
- m-au imbracat intr-o camasa de-a lor fapt care a generat peste 50% din depresia din noaptea aia -> concluzie = luati-va camasa voastra cum ar fi ea! a, si era cineva in salon cu vestita camasa de alaptat - oribil, vesnic ii ieseau sfarcurile pe afara... deci militez tare pt camasa cu nasturi in fata.
- aceeasi internata cu sfarcurile pe afara zicea ca tocmai ii furase cineva banutzii cu o seara inainte. si mobilul. si dim au venit asistentele care au certat-o ca n-a incuiat usa la salon cat a fost la baie si ca e vina ei... ca e lucru stiu ca in spital se fura...

a, si cand te-ai internat, la revedere, ai trecut prin usa care se deschide doar cu card, asa ca exclus sa intre cineva la tine (pe mine nu ma deranjeaza asta cel putin teoretic, ca nu ma vad cu burta la gura sau cu lohiile valuri, in timp ce la patul de alaturi stau 3 bulibasa (care e pluralul de la bulibasa?!?!!?) si 5 pirande.

Sa zic si de bine... curatel, dr a fost super si ala din garda si al meu (Haiduc). Asistentele doar ok, nu debordau de caldura sufleteasca... A, si m-am plimbat ca in filme cu perfuzia dupa mine la buda . Evident nu e funny cum pare in filme.

Despre preturi, pot sa-ti spun ce am eu din Filantropia din martie, mi-a trimis o mamica PM, daca ai nevoie de ele ti le trimit, numai sa-mi spui. O sa mai intreb la una care a facut cezariana in iulie.

Una peste alta, spitalul in Romania tot o trauma ramane, oricat de varuit si de fatzos este. Mai ales din cauza oamenilor, nu de la culoarea de pe pereti

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mi-ati facut pofta de peste
Ador pastravul facut in tava la cuptor sau pe gratar si n-am mai mancat demult,asa ca sigur voi presta we asta .

Krelia .Ne e dor la toate de voi.Sa stapaniti sanatosi achizitiile si stii ca aici ne spunem si bune si rele.Bine ar fi sa avem de zis numai de bine.

Monis trebuie sa iei ginypralul,nu te mai uita chioras,multe gravidute il iau toata sarcina.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Nu mai suport reclama de la Ikea.Trebuie sa dau mereu F5 ca sa apara alta mai cu bun simt care nu se intinde cum are chef.

Monis uff spitalele astea...te apuca depresia rau daca trebuie sa stai in ele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Monis ,draguto,nu mai sta sa suferi in tacere.Imi pare asa de rau,dar na ,uneori se intampla.Ma refer la contractii.Colul e ok?
Cu durerile de bazin e adevarat sunt groaznice. sa treaca toate

Shtephy, iau pastilele, dar mi-e sila... Auzi, dar durerile astea de oase... tin pana la termen sau mai iau si o pauza? La tine cum a fost?

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Monis eu imi aduc aminte ca nu sunt continue,trec sigur .Inainte sa nasc ,din sapt 35 de fapt, venisem sa locuiesc in Bv si eram destul de activa,ma plimbam destul de mult,simteam dureri in pat doar.
Fiecare din noi suntem diferite,dar ar trebui sa nu ne supere in continuu durerile astea.
Cu pastilele si mie mi-e o sila de moooor.Nu-s in stare sa inghit nimic,trag de mine sa iau un amarat de fier si mi-e groaza ca de maine tre sa bag antibiotic.Cred ca trebuie sa mi le leg de gat si sa pun alarma pe telefon sa nu uit sa le iau.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am pus 2 poze si cu paturica care se face sac de dormit...
Krelia flacaul ..abia astept sa vad poze de la camera lui....cred ca o sa fie tare frumoasa...

...si acum ma pot duced sa dorm putin...ca au plecat muncitorii..revin maine..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, eu ma retrag spre casa. am papat, acum ar merge bine un pui de

in w-e probabil n-o sa intru, ne auzim luni dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Camy , daca iti raspunde Lavinia, te rog frumos da-ne de veste 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Monis capul sus. O sa fie bine! Stai linistita acum si baga pastilutzele! Hai ca daca esti cuminte, saptm. viitoare te soct iar la terasa.

Andrecluj - La multi ani!

Am implinit si noi 31 de saptamani, dupa-amiaza mergem la eco - morfo 3.

Pupice tuturor!

31+

Mergi la inceput