Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis imi pare rau ca ai avut probleme...sper sa nu mai treci prin asa ceva macar cateva saptamani..

Shtephy sunt convinsa ca nu vor dura o vesnicie ..si momentan sunt suportabile.Plus ca eu sunt obisnuita sa rabd dureri de coloana...ms de incurajare..

miany
32+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andre,ok.Putini se pot lauda cu asta.

Laurairina ce bine ca ai reusit sa adormi ceva mai repede.Poate revii la ora obisnuita incet incet.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Na ca a mai trimis o data mesajul Stefita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am sunat-o si ieri pe Lavinia, voiam sa-i spun ca nu ajung la Tg Mures decat duminica...dar nu mi-a raspuns..
Acum am sunat-o din nou...si vad ca mi-a inchis...sper sa fie bine...macar sa dea un sms..sa ne spuna cum este...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

au terminat de parchetat camera lui bebe...maine vin la hol (ma rog, o parte din el..ca o sa avem si gresie) si la bucatarie...la fel ca si pe hol...

Monis imi pare rau ca ai fost la spital, stai cumintica, ai sa vezi ca-l duci pe strumf pana la termen cu bine

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Da Lavinia avea ceva probleme?ca nu imi mai aduc aminte..sau s-a dus la controlul obisnuit??

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Da Lavinia avea ceva probleme?ca nu imi mai aduc aminte..sau s-a dus la controlul obisnuit??

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Eu stiu ca totul era in regula...doar un control obisnuit.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Moniseu iau giniprat pe gurita 1/2 de pastila la 6 ore din sapt 23 si pot sa iti spun ca la mine a facut minuni. Hai ca va fi bine ca nu mai e mult.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina nu am consemn la pat, dr nu a precizat asta, a zis doar sa ma asez cand incepe o contractie. Consemnul e mai mult psihic, ca parca nu mai indraznesc sa misun ca inainte. Asta legat de contractii, ca spatele ma doare anyway....
Ca-s contractii m-am prins ca de la pe 4 dupa masa pana la 10 seara mi s-a intarit burta intr-o zona destul de precisa, s-a bombat si aveam senzatia ca a devenit ca o minge de bowling pe care urmeaza sa o scap pe jos. Si asta de 6-7 ori. Poate si din cauza ca eu am avut contractii de astea toata sarcina vreo 10.... am intrat usor in panica.
Chiar asa, cine are contractii de astea... (clar sunt BH ca nu dor si trec la schimbarea de pozitie si la nospa) cate aveti pe zi?

Ok, la spital dr de garda a zis ca sunt normale - dar cand am avut 2 in timp de 10 min cat s-a uitat el la echo... a zis ca mai bine innoptez la ei . M-a 'cazat' si mi-a adus si o carte - cred ca mi-a citit disperarea in privire... imi venea sa las balta tot si sa plec for good... cartea era misto rau .

RamonaC asta patesc si eu cu pastilele, mama lor, se sfarama... si am mai citit si prospectul si asa ma bate gandul sa nu le mai iau dar incerc sa-l cred totusi pe dr... plus spaima sa nu nasc la numai 33 de saptamani... dupa care iar imi amintesc de prospect, corpi cetonici etc etc . Tensiunea nu pare sa-mi faca probleme momentan - nici in perfuzie nu mi-a facut - dar ma uit chioras la tensiometru... si nu-mi vine sa ma masor ca cine stie ce mai aflu.... "fericiti cei saraci cu duhul"...

postez si revin

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Alexa75,
eu iti recomand sa faci cultura de col pt streptococ B la Synevo.
Synevo aprtine de Medicover, costa 39 ron..si se recolteaza numai martea dimineata, rezultatul lunea viitoare.
Eu am fost si nu am simtit nimic la recoltare.
Se afla undeva pe langa spitalul Colentina, pe str Grozovici.

LORELIX DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Multumesc mult!
Sa inteleg ca ai fost la Medicover Grozovici sau direct la Synevo?

Mergi la inceput