Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
Andre - nici eu nu am vazut vreun mesaj de la Lavinia.
vezi ca am scris la pag. 11 cum se face boldul ala. ![]()
lylyana.ion spune:
Neata,
Am reusit sa fac si eu ochi dupa inca o noapte dormita din 2 in 2...
Monis, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Ai fost "cazata" la Filantropia? Cum ti s-a parut? Ai aflat ceva despre procedurile interne, "taxe"?
raluci, ai mai fost la cursurile alea miercuri? ai ramas cu povestea neterminata, sau am ratat-o eu??
andre, la multi ani fericiti, o nastere usoara si un copilas de nota 10!
32
Alexandru
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika Andre - nici eu nu am vazut vreun mesaj de la Lavinia.vezi ca am scris la pag. 11 cum se face boldul ala. |
28+
Chiara Ada
shtephy spune:
La multi ani Andreuta noastra!!!
Sa fii toata viata la fel de implinita si de iubita,de fapt sa fii de 1000 de ori mai mult.De asta se va ocupa micuta Chiara Ada.
Multa sanatate la amandoua!

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj ultima incercare Camy nici tu nu ai vorbit cu Lavinia? |
daca mai ai rabdare
shtephy spune:
Andre nu ai pus "/" intre paranteze alaturi de bold sau culoare dupa cuvantul cu pricina
Eu numai mozzila folosesc si e ok la mine.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
floricik spune:
Monis imi pare rau ca ai avut probleme. Bine ca au trecut contractiile si bb sta bine merci la caldurica.
Andre uauuuu 104 zile....Inseamna ca revederea va fi fff placuta. 
28+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Neata, raluci, ai mai fost la cursurile alea miercuri? ai ramas cu povestea neterminata, sau am ratat-o eu?? |
am ramas cu ea neterminata
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
Cred ca acum am retinut, multumesc fetele [b]Stephy /b]
nu se poate de 1000 de ori mai implinita
28+
Chiara Ada
shtephy spune:
Monis ,draguto,nu mai sta sa suferi in tacere.Imi pare asa de rau,dar na ,uneori se intampla.Ma refer la contractii.Colul e ok?
Cu durerile de bazin e adevarat sunt groaznice.

sa treaca toate
Lavinia u a scris intr-adevar nici un mesaj dinainte de a pleca la medic.Sper sa fie bine 
Miany ma bucur tare ca ai aparut
.
Nu tin la nesfarsit durerile de bazin,or sa treaca ele.
Scuze fetele pentru confuzia cu burtiera.Eu ma gandeam la una de purtat dupa,stiu ca sunt utile pntru orice fel de nastere dar nu stiu care ii buna ca farmaciile astea sunt pline da nu stiu pt ce sa optez.
E tare ok si burtiera aia de sustinut burtik de gravi dar daca mi-a fost bine pana acum ,sper sa ma descurc si fara.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+