Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI ANDRECLUJ !!!
Stiam eu ca nu ne lasi pe 'uscat' si ne faci cinste.

Raluci pe langa alimentele spuse de fete ar mai fi oul, fulgii de ovaz, painea integrala. Si astea contin fier.

28+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dragonitza, ziceai de burtiere de la Sana, astea pe unde se gasesc de cumparat?Ca la mine e orasel mic..si sigur nu pup eu sa vad asa ceva pe aici.. Si cum ne dam seama de marime, cand nu stim ce dimensiuni o sa mai avem dupa nastere???Sau tre sa imi iau pe ghicite, si de nu e buna, sa ma duc sa imi iau alta...

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Andre, ce tare esti... Sper sa iti iasa mutritza surprinsa cand vine taticu De cand nu v-ati mai vazut?
Imi si inchipui cum stai toata 'sfioasa si nevinovata' in pat, parfumata pe ascuns, aranjata si pregatita..si el saracu tatic crede ca iti face marea surrpizaa

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor

Andre am vazut ca ai primit mesajul meu de asta noapte dar nu pot sa nu-ti mai urez si in public LMA si tot, tot ce-i bun, cald si frumos. Si petrecere faina cu dl. tati cu tot

Eu am fost dupa Miany zilele astea sa ne despicam impreuna oasele .
Ba mai mult, ca sa am bilet de voie in toata regula, miercuri noaptea m-am cazat la spital (din cauza de contractii) si am dormit (dormit e un fel de a spune) acolo - am bagat o mare perfuzie cu Gynipral si am trecut de atunci si pe pastile, 2 saptamani 1/2 la 8 ore (apropos, mai ia cineva gynipral pe gura?).
In rest de cand m-am externat zac pe canapea si mor cand ma ridic, atat de rau ma doare bazinul. Contractii parca nu mai am asa de dese, dar durerile de spate par ca au devenit ale mele.
Ma rog, sper sa ma mai tie inca 5-6 saptamani chiar si asa cu dureri cu tot, ca mai am de pregatit lucruri . Plus ca vreau si eu copil balanta macar, daca nu scorpie

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Acu' m-a apucat si pe mine, dar deh... motivele sunt obiective... am schimbat semnatura, am mai adaugat o saptamana. Sau am scazut-o... din cele care au ramas

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monisule - ce faci, ne dai emotii? si n-ai zis nic...
of, da ce s-a intamplat, ca erai bine-mersi. tinem pumnii sa fii bine si sa il mai tii pe bebe la caldurica macar cateva saptamani.

Mergi la inceput

Mai Monis, si eu care credeam ca te destrabalai pe la cumparaturi, si la intalneli cu Miramar pe la terasi!
Nasool tare, sa inteleg ca ai de acu consemn si la pat? Sau doar nu poti sa mergi prea mult ca te doare spatele? Ce ciudat..eu credeam ca la astea..grasele ca mine, care am pus mai multe kg sa doara spatele..dar tu??Ca doar burtica e mare, in rest esti o sirena? Sau poate ca fiind dintotdeauna silfida, corpul se resimte acum cu o greutate asa mare in burtica..
Felicitari ca ai schimbat semnaturica, si la cat mai multe saptamani in balon!adik cu bb la purtator la caldurica, sa creasca mare!

Spuneai de contractii, cum exact ti-ai dat seama ca sunt contractii? ce simptome ai avut? si ce fel de contractii?de alea false? ce ti-au zis medicii??

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neata fetelor

Andre am vazut ca ai primit mesajul meu de asta noapte dar nu pot sa nu-ti mai urez si in public LMA si tot, tot ce-i bun, cald si frumos. Si petrecere faina cu dl. tati cu tot

Eu am fost dupa Miany zilele astea sa ne despicam impreuna oasele .
Ba mai mult, ca sa am bilet de voie in toata regula, miercuri noaptea m-am cazat la spital (din cauza de contractii) si am dormit (dormit e un fel de a spune) acolo - am bagat o mare perfuzie cu Gynipral si am trecut de atunci si pe pastile, 2 saptamani 1/2 la 8 ore (apropos, mai ia cineva gynipral pe gura?).
In rest de cand m-am externat zac pe canapea si mor cand ma ridic, atat de rau ma doare bazinul. Contractii parca nu mai am asa de dese, dar durerile de spate par ca au devenit ale mele.
Ma rog, sper sa ma mai tie inca 5-6 saptamani chiar si asa cu dureri cu tot, ca mai am de pregatit lucruri . Plus ca vreau si eu copil balanta macar, daca nu scorpie

monis 32
acum si cu poze noi
..

Eu iau gyniparl de aproape 7 sapt si mai am de luat inca 4 macar.... La mine insa nu-si prea facea efectul jumatatea de pastila, plus ca e micuta rau si nu reuseam sa o tai perfect, iar cealalta jumatate se zdrobea... Asa ca am incercat sa iau o pastila intreaga dimineata dupa ce pap, si am vazut ca nu mai e nevoie sa iau peste zi deloc...desi eu cred ca de la asta am eu fluctuatiile de tensiune...

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, ce tare esti... Sper sa iti iasa mutritza surprinsa cand vine taticu De cand nu v-ati mai vazut?Imi si inchipui cum stai toata 'sfioasa si nevinovata' in pat, parfumata pe ascuns, aranjata si pregatita..si el saracu tatic crede ca iti face marea surrpizaa
De 104 de zile si 1 ora nu ne-am vazut. Fetele, e posibil sa fi sarit eu mesajul, [b] [red] Lavinia [red] [b] a fost ieri la control, a aparut dupa? 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

De 104 de zile si 1 ora nu ne-am vazut.

Pfoai..... . Sper sa reziste sa iti dea zilele astea macar 104 pupaturi, macar cate una pt zilele astea trecute...
!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput