Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

RamonaC multumesc
Broscuta am luat-o de la Ikea...prosopelul verde si lenjeria verde le-am primit de la prietena mea cu care am nascut odata anul trecut... sunt luate tot din Ikea.
Cu wrap-ul...nu l-am mai chinuit pe Pustache..dar cine stie..mai e timp..

Miany bine ai revenit!

Pireliamaine pt tine e o zi foarte importanta... iti doresc din inima Casa de Piatra, fericire in casnicie si tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume!..parca maine e cununia, nu????? Daca e cumva saptamana viitoare...o sa mai primesti si atunci flori
Macar virtual iti trimit un buchet de flori

Ionelamariasper sa vii cu rezultate bune de la medic, spor la cumparaturi pt bebic si sper sa te odihnesti mai bine...macar acum..ca dupa ce vine bebe sa vezi ce repede trece timpul

...ce fain ca se lucreaza in casa..e mizerie..dar ma gandesc la rezultat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Alexa75,
eu iti recomand sa faci cultura de col pt streptococ B la Synevo.
Synevo aprtine de Medicover, costa 39 ron..si se recolteaza numai martea dimineata, rezultatul lunea viitoare.
Eu am fost si nu am simtit nimic la recoltare.
Se afla undeva pe langa spitalul Colentina, pe str Grozovici.

LORELIX DANIEL 31+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si azi la mine...daca e sa vb de AMR in zile...pai la mine AMR 40 de zile

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

si azi la mine...daca e sa vb de AMR in zile...pai la mine AMR 40 de zile

Uauh.... ce putin mai e!!!
Si pe mine ma intreaba toata lumea cat mai am si eu zic 4 sapt, maxim 6, ca eu as vrea sa nasc un pic mai devreme, de ziua mea poate... sa am cel mai frumos cadou din lume .
De sapt viitoare imi pregatesc si eu bagajul...dar eu o sa-l fac tot odata, ca altfel stiu ca o sa ma tot gandesc la el, ce am bagat si ce nu...si ajung sa visez si noapte dupa aia...

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Neata burtici! La multi andrecluj, sa fii o mamica fericita si sanatoasa! Azi partyyy!
Fetele eu zapacisem lumea pe aici cu burtiera, dar n-am fost prea explicita. Eu ma refeream la burtiera pe care o porti dupa sarcina ca sa se retraga burtica. Am inteles ca e utila, iar pentru cezariana (cum o sa fac eu) ar ajuta foarte mult pentru ca ar mai proteja muschii atunci cand te ridici din pat. Masuri erau la Sana de la 1 la 8. Cand mai aveam timp sa frunzaresc netul parca am gasit ceva ca s-ar alege in functie de greutatea de dinante de sarcina, dar acum nu mai gasesc informatia asta.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la mine!

ANDRE, LA MULTI ANI!! SA FII IUBITA, SA VINA BEBITZA SANATOASA, SI SA VA LUATI CAT MAI REPEDE ZBORUL IN ITALIA, LA TATICUL CEL IUBARET!
P.S. si sa te bucuri mult de tatic wee asta! Nu ai voie sa intri pe net deloc-esti iertata, sa profiti la maxim de formula in 3!

In sfarsit am dormit si eu asta noapte!!Dupa ce in prealabil am stat la tv pana la 1.30de noapte!

Am vazut ca ieri pe la pranz plangeau fetili de plictiseala pe aici, dar pe seara ati umplut forumul, ca am avut ce ceti de dimineata!

Cucuvelili de noaptea nu s-au dezmintit din obicei Stephy, Katy, LauraG, Dragonitza

Suzyca, nasol cu DG..oof off

Simonette, tu scrie aici, ca iti spunem noi daca scrii mesaje seci sau nu Cat mai ai pana poti intra in concediu sa te bucuri de putzulicile de acas si de cea din burtica mai bine?

Katy, in sfarsit te aud si pe tine ca vii happy de la doctor, or mai fi si doctori cu suflet pe acolo prin UK!Somn usor!

Da chiar asa, nu mai stim nimic de Gabriela, fulgusorul nostru!sper din tot sufletu da fie bine!

Ralia, Diana, Jay, Edelya bine ati revenit in peisaj!..si Miany

Ionela, te asteptam cu vesti de la testul pt DG!

Lidia

Biara, Ramonika, Camy, spor la renovarile din casici! Sa terminati mai repede si sa nu faceti eforturi prea mari, sa stea bine bbii la incubator!

Camy, ma uitam la zilele de nastere, mataluta erai suparici ca te-a chemat dr duminica la tg mures, ca cred ca planuiai sa iti sarbatoresti ziua de nastere duminica, este sau nu?

Dragoniza, Tinonino felicitari pt bebeii grasuni! A mea matzuca avea doar 1570gr la 32 sapt..

Stephy, si eu tare mi-as dori sa imi gasesc ceva o burtiera sa o port pana nasc, ca am observat ca fix sub burtica am inceput sa fac vergeturi-doar acolo, deci e sigur din cauza greutatii...Tare as vrea sa gasesc ceva sa sustina burtica, da sa nu coste un milion ca nu ma indur sa dau..Ca asa vazusem si eu..dar scumpe frate scumpe, prefer de 1000de ori sa iau ceva la bebitza..
Plus ca subiectul burtiera o sa fie util si dupa nastere, atunci sigur o sa vreau sa imi achizitionez una, sa mi se traga burtica! Apropo, mamici cu copilasi acasa, dupa nastere ati purtat burtiera? E utila? o poti purta si daca faci cezariana, sau atunci e dureros?

Lavinia, inca nu am citit nici o veste de la control..

Camy, sa iti tai din elanul urarilor, Pirelia zicea ca a amanat cununia pe 26 Dar nu e nimic, esti prima care ii ureaza, ai un avantaj!

Miany, asa suntem multe pe aici cu insomnii, se pare ca e ceva cam des intalnit in gravizenie Si eu am impresia cateodata ca mi se rup picioarele de la bazin in jos, si ca bb sta sa imi scape, asa tare ma apasa, incat prefer sa nu mai ies la plimbari lungi!
De fapt nu mai fac fata, am fost ieri la o tura de cumparaturi, si doar cat m-am plimbat prin magazine, simteam ca nu mai pot , sa nu mai zic ca imi explodeaza vezica! Nu pot iesi la o plimbare mai mult de 15 min, ca deja simt ca tre sa merg la baie!

De peste vad ca discutati, pe mine nu prea ma tenteaza, una ca nu am fost obisnuita cu pestele la masa...si al doilea, nu stiu sa il gatesc! Asa ca ..raman sa pap nuci!

Gata, trimit postarea, ca si asa o sa ocupe o pagina!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si apropos de visele ciudate ale gravidelor, am aflat aseara ca si sotii nostri experimenteaza astfel de vise. Adormise aseara si dintr-o data aud cum respira greu, asa ca si cum ar sforai si se agita, dadea din maini si l-am miscat sa-l trezesc... Mi-a zis ca visa ca ii furasera unii copilul si fugea dupa ei, se batea cu ei in lift sa-i dea copilul inapoi . Se pare ca el e mai speriat ca mine, numai ca el nu recunoaste si subconstientul ii trimite mesaje. Daca ar putea sa-i trimita subconstientul asta si cateva din durerile sarcinii , zau ca m-as simti mai bine . Stiu ca is rea.....

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13ANDRE, LA MULTI ANI!! SA FII IUBITA, SA VINA BEBITZA SANATOASA, SI SA VA LUATI CAT MAI REPEDE ZBORUL IN ITALIA, LA TATICUL CEL IUBARET!P.S. si sa te bucuri mult de tatic wee asta! Nu ai voie sa intri pe net deloc-esti iertata, sa profiti la maxim de formula in 3!
Fetelor, va multumesc din nou la toate. Sunteti minunate. Nici nu voi intra pe net, dragutza mea, dar acum trebuie sa stau aici ca intr-o zi normala, pentru ca tati inca are senzatia ca imi face o surpriza si ar fi culmea sa ma gaseasca altfel decat intr-o zi ca oricare. Deci sunt pe net, in patuc, pana apare (o sa-l fraiereasca taximetristii in ultimul hal) si pana atunci incerc sa pregatesc o mutra surprinsa, poate imi si iese. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!!!
Azi am intrat si noi in luna a 7-a

Laurairina esti o scumpa! Eu mai am atat cat mai pot.....nu tre sa ma incadrez in nicio limita ca sunt independent si deci am sa merg la munca atat cat ma lasa bb! Ca daca stau acasa nu ma platesc astia decat maxim 8 saptamani in care intra si ingrijire cupil! Nah.....asta e!

Pirelia Casa de piatra si fericire maxima!!!!

Nu mai pot sa scriu ca am cliente acu de dimineatza dar va pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamonaC, si eu la fel zic la toata lumea, ca m-am saturat si vreau sa nasc mai repede, sper sa fie pe la 37-38sapt!! ..nu mai devreme..Ca nici asa nu e bine!
Dar cum as vrea sa nasc normal, parca vad ca prind 41 de sapt si pe mine nu ma apuca durerile...

Mai fetelor, da' chiar m-am saturaat de gravizenie!!! Atata ce m-am mai plans in sarcina asta..cat pt o viata intreaba..Nu e ora sa nu oftez ca nu pot sa ma aplec, ca nu pot sa ma imbrac repede, ca nu pot sa alerg, ca nu pot manca nu stiu ce ca imi vine inapoi, ca ma doare capu, ca ma simt lesinata, ca imi trage picioare in burtica Happy Feet a mea, de imi vine sa ma duc in lume de durere...ca mi se contracta burtica si mi se taie respiratia..off off...Nici nu stiu cum ma mai suporta sotu' Ca el nu m-a cunoscut asa 'defecta' la capsor, ca sa nu mai zic si plina de nervi din te miri ce..

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput